1
TÍTULO: Effects of Spoilage on Nitrogen and Carbon Stable Isotopes Signatures of the Clam Ruditapes decussatus
AUTORES: Jaime Aníbal ; Cristina Veiga Pires ; Eduardo Esteves ;
FONTE: 1st International Congress on Engineering and Sustainability in the XXI Century (INCREaSE) in INCREASE, PUBLICAÇÃO: 2018
INDEXADO EM: WOS CrossRef
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2
TÍTULO: Evaluation of the Freshness and Shelf-Life of Fresh and Chilled Mackerel (Scomber Spp.) and Horse Mackerel (Trachurus Spp.), Marketed in Luanda (Angola) and in Faro (Portugal)
AUTORES: Eduardo Antonio Panguila; Mirian Inocencia de Sousa; Eduardo Esteves ; Ana Cristina Figueira;
FONTE: 1st International Congress on Engineering and Sustainability in the XXI Century (INCREaSE) in INCREASE, PUBLICAÇÃO: 2018
INDEXADO EM: WOS CrossRef
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3
TÍTULO: Freshness and Nutritional Composition of Several Species of Chilled Seafood Marketed in Luanda (Angola) and in Faro (Portugal)
AUTORES: Mirian Inocencia de Sousa; Eduardo Antonio Panguila; Ana Cristina Figueira; Eduardo Esteves ;
FONTE: 1st International Congress on Engineering and Sustainability in the XXI Century (INCREaSE) in INCREASE, PUBLICAÇÃO: 2018
INDEXADO EM: WOS CrossRef
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4
TÍTULO: Optimization of Processing Conditions of Traditional Cured Tuna Loins–Muxama
AUTORES: Eduardo Esteves ; Jaime Aníbal ;
FONTE: Fishes, VOLUME: 3, NÚMERO: 1, PUBLICAÇÃO: 2018
INDEXADO EM: CrossRef
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TÍTULO: Effect of preservatives and acidifying agents on the shelf life of packed cracked green table olives from Mac, anilha cultivar
AUTORES: Maria Alves; Eduardo Esteves ; Celia Quintas ;
FONTE: FOOD PACKAGING AND SHELF LIFE, VOLUME: 5, PUBLICAÇÃO: 2015
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 9
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9
TÍTULO: Effects of different thawing methods on the quality of meagre fillets
AUTORES: Ismail Yuksel Genc; Eduardo Esteves ; Jaime Aníbal ; Abdullah Diler;
FONTE: ANKARA UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI, VOLUME: 62, NÚMERO: 2, PUBLICAÇÃO: 2015
INDEXADO EM: Scopus WOS
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10
TÍTULO: Evaluation of microbial quality and yeast diversity in fresh-cut apple  Full Text
AUTORES: Ana Graca; David Santo; Eduardo Esteves ; Carla Nunes; Maribel Abadias; Celia Quintas ;
FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 51, PUBLICAÇÃO: 2015
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 26
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