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Cíntia Ferreira Pêgo
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30
40
50
Publicações Confirmadas: 46
1
TÃTULO:
Mapping the Quantitative Dose-Response Relationships Between Nutrients and Health Outcomes to Inform Food Risk-Benefit Assessment
AUTORES:
Mateus, Gabriel;
Ferreira Pego, Cintia
; Assuncao, Ricardo;
PUBLICAÇÃO:
2025
,
FONTE:
FOODS,
VOLUME:
14,
NÚMERO:
8
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
2
TÃTULO:
Analysis of food supplements and sports foods consumption patterns among a sample of gym-goers in Portugal
AUTORES:
Lopes, Sofia; Cunha, Madalena;
Costa, Joao Guilherme
;
Ferreira Pego, Cintia
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
JOURNAL OF THE INTERNATIONAL SOCIETY OF SPORTS NUTRITION,
VOLUME:
21,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
3
NO MEU:
ORCID
3
TÃTULO:
Assessing knowledge and awareness of Food and Drug Interactions among nutrition sciences students: Implications for education and clinical practice
AUTORES:
Beirao, Sofia;
Costa, Joao G.
;
Ferreira Pego, Cintia
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
NUTRITION AND HEALTH
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
1
NO MEU:
ORCID
4
TÃTULO:
Exploring Vegetarian and Omnivorous Approaches to Cardiovascular Risk and Body Composition
AUTORES:
Fontes, Tatiana; Lopes, Sofia;
Menezes, Regina
; Esgalhado, Marta;
Rodrigues, Luis Monteiro
;
Ferreira Pego, Cintia
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
NUTRIENTS,
VOLUME:
16,
NÚMERO:
13
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
1
NO MEU:
ORCID
5
TÃTULO:
Influence of Instagram® and digital content creators on university students’ food choices; [Influência do Instagram® e dos criadores de conteúdo digital nas escolhas alimentares de estudantes universitários]. Influência do Instagram® e dos criadores de conteúdo digital nas escolhas alimentares de estudantes universitários
AUTORES:
Tatiana Fontes; Patrícia Serra Ferreira;
Cíntia Ferreira Pêgo
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
Biomedical and Biopharmaceutical Research,
VOLUME:
21,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
NO MEU:
ORCID
6
TÃTULO:
Omnivore and vegetarians show similar body composition and skin physiology across body regions-A comparative analysis
AUTORES:
de Andrade, Sergio Fallone;
Ferreira Pego, Cintia
; Fontes, Tatiana; Lopes, Sofia;
Rodrigues, Luis Monteiro
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
SKIN RESEARCH AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
30,
NÚMERO:
7
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
7
TÃTULO:
Consumers' practices and safety perceptions regarding the use of materials for food preparation and storage: Analyses by age group
Full Text
AUTORES:
Moura, Joana;
Ferreira Pego, Cintia
;
Fernandes, Ana Sofia
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY,
VOLUME:
178
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
1
NO MEU:
ORCID
8
TÃTULO:
Food and Nutrition Knowledge of Elementary School Teachers in a Region of Lisbon, Portugal. Conhecimento em Alimentação e Nutrição de Professores do Ensino Básico numa uma Região de Lisboa, Portugal
AUTORES:
Andreia Pedro;
Cíntia Ferreira Pêgo
; Carina Rossoni; Emília Alves;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
Biomedical and Biopharmaceutical Research,
VOLUME:
20,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
NO MEU:
ORCID
9
TÃTULO:
Functional Foods for Health: The Antioxidant and Anti-Inflammatory Role of Fruits, Vegetables and Culinary Herbs
AUTORES:
Fernandes, Ana S.
;
Ferreira Pego, Cintia
;
Costa, Joao G.
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
FOODS,
VOLUME:
12,
NÚMERO:
14
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
6
NO MEU:
ORCID
10
TÃTULO:
Hydration patterns and beverage consumption among a sample of institutionalized senior adults in Portugal; [Padrões de hidratação e consumo de bebidas numa amostra de adultos seniores institucionalizados em Portugal]. Padrões de hidratação e consumo de bebidas numa amostra de adultos seniores institucionalizados em Portugal
AUTORES:
Damião Clemente; Diogo Sousa Catita;
Cíntia Ferreira Pêgo
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
Biomedical and Biopharmaceutical Research,
VOLUME:
20,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
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