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Joaquina Teresa Gaudencio Dias
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Article (13)
Proceedings Paper (3)
Book Chapter (1)
Year Start - End:
2009
2010
2011
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2013
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2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
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Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 17
1
TÃTULO:
Mechanisms underlying the effect of commercial starter cultures and a native yeast on ochratoxin A production in meat products
AUTORES:
Meftah, S; Abid, S;
Dias, T
;
Rodrigues, P
;
PUBLICAÇÃO:
2020
,
FONTE:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
117
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
13
Handle
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
2
TÃTULO:
Influence of the Storage Conditions (Frozen vs. Dried) in Health-Related Lipid Indexes and Antioxidants of Bee Pollen
AUTORES:
Estevinho, LM
;
Dias, T
;
Anjos, O
;
PUBLICAÇÃO:
2019
,
FONTE:
EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
121,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
12
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
3
TÃTULO:
Effect of dry-sausage starter culture and endogenous yeasts on Aspergillus westerdijkiae and Penicillium nordicum growth and OTA production
AUTORES:
Meftah, S; Abid, S;
Dias, T
;
Rodrigues, P
;
PUBLICAÇÃO:
2018
,
FONTE:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
87
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
40
Handle
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
4
TÃTULO:
Application of FTIR-ATR spectroscopy on the bee pollen characterization
AUTORES:
Anjos, O
; Santos, AJA;
Dias, T
;
Estevinho, LM
;
PUBLICAÇÃO:
2017
,
FONTE:
JOURNAL OF APICULTURAL RESEARCH,
VOLUME:
56,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
31
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
5
TÃTULO:
Monitoring fructooligossacharides production using Aspergillus aculeatus by HPLC-ELSD
AUTORES:
Aelina Lama; Sara Silvério;
Ana C Veloso
;
Lígia R Rodrigues
;
Teresa Dias
; António M Peres;
PUBLICAÇÃO:
2017
,
FONTE:
10º Encontro de Cromatografia
INDEXADO EM:
Handle
NO MEU:
CIÊNCIAVITAE
6
TÃTULO:
VARIATION OF LIPIDS INDEXES IN POLLEN WITH ITS BOTANICAL ORIGIN
AUTORES:
Anjos, O
; Campos Maria, G;
Dias, T
; LM Estevinho;
PUBLICAÇÃO:
2017
,
FONTE:
Planta Medica International Open - 65th International Congress and Annual Meeting of the Society for Medicinal Plant and Natural Product Research (GA 2017),
VOLUME:
4
INDEXADO EM:
CrossRef
:
1
Handle
NO MEU:
CIÊNCIAVITAE
7
TÃTULO:
An assessment of the processing and physicochemical factors contributing to the microbial contamination of salpicao, a naturally-fermented Portuguese sausage
AUTORES:
Cadavez, V
;
Gonzales Barron, U
; Pires, P; Fernandes, E; Pereira, AP; Gomes, A;
Araujo, JP
; Lopes Da Silva, F;
Rodrigues, P
;
Fernandes, C
;
Saavedra, MJ
; Butler, F;
Dias, T
;
PUBLICAÇÃO:
2016
,
FONTE:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
72
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
8
TÃTULO:
Influence of Sweetness and Ethanol Content on Mead Acceptability
Full Text
AUTORES:
Teresa Gomes
;
Teresa Dias
;
Vasco Cadavez
;
Joao Verdial
;
Jorge Sa Morais
;
Elsa Ramalhosa
;
Letcia M Estevinho
;
PUBLICAÇÃO:
2015
,
FONTE:
POLISH JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION SCIENCES,
VOLUME:
65,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
9
TÃTULO:
Relating physicochemical and microbiological safety indicators during processing of linguica, a Portuguese traditional dry-fermented sausage
AUTORES:
Gonzales Barron, U
;
Cadavez, V
; Pereira, AP; Gomes, A;
Araujo, JP
;
Saavedra, MJ
;
Estevinho, L
; Butler, F; Pires, P;
Dias, T
;
PUBLICAÇÃO:
2015
,
FONTE:
FOOD RESEARCH INTERNATIONAL,
VOLUME:
78
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
Handle
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
10
TÃTULO:
Dietary Sugars Analysis: Quantification of Fructooligossacharides during Fermentation by HPLC-RI Method
AUTORES:
Daniela M Correia;
Luís G Dias
;
Ana C A Veloso
;
Teresa Dias
;
Isabel Rocha
;
Lígia R Rodrigues
;
António M Peres
;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
Frontiers in Nutrition,
VOLUME:
1
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
:
16
Handle
NO MEU:
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CIÊNCIAVITAE
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