1
TÍTULO: Ozone processing for microbial inactivation and quality attributes of beverages
AUTORES: Fátima Miller; Cristina M Silva ; Teresa S Brandão ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Emerging Green Processing Technologies for Beverages
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2
TÍTULO: Portuguese galega kale
AUTORES: Brandão, TRS ; Miller, FA; Alexandre, EMC; Silva, CLM ; Oliveira, SM;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Mediterranean Foods: Composition and Processing
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3
TÍTULO: Dynamic Approach to Assessing Food Quality and Safety Characteristics: The Case of Processed Foods
AUTORES: Brandão, TRS ; Gil, MM ; Miller, FA; Gonçalves, EM; Silva, CLM ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Food Engineering Series
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4
TÍTULO: Thermal treatment effects in fruit juices
AUTORES: Fátima A Miller; Cristina L M Silva;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Advances in Fruit Processing Technologies
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5
TÍTULO: Thermal treatment effects in fruit juices
AUTORES: Fátima A Miller; Cristina L M Silva;
PUBLICAÇÃO: 2012
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