Maria de Fatima Marques Alves Miller
AuthID: R-000-B1S
1
TÃTULO: Ozone processing for microbial inactivation and quality attributes of beverages
AUTORES: Fátima Miller; Cristina M Silva ; Teresa S Brandão ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Emerging Green Processing Technologies for Beverages
AUTORES: Fátima Miller; Cristina M Silva ; Teresa S Brandão ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Emerging Green Processing Technologies for Beverages
2
TÃTULO: Portuguese galega kale
AUTORES: Brandão, TRS ; Miller, FA; Alexandre, EMC; Silva, CLM ; Oliveira, SM;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Mediterranean Foods: Composition and Processing
AUTORES: Brandão, TRS ; Miller, FA; Alexandre, EMC; Silva, CLM ; Oliveira, SM;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Mediterranean Foods: Composition and Processing
3
TÃTULO: Dynamic Approach to Assessing Food Quality and Safety Characteristics: The Case of Processed Foods
AUTORES: Brandão, TRS ; Gil, MM ; Miller, FA; Gonçalves, EM; Silva, CLM ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Food Engineering Series
AUTORES: Brandão, TRS ; Gil, MM ; Miller, FA; Gonçalves, EM; Silva, CLM ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Food Engineering Series
4
TÃTULO: Thermal treatment effects in fruit juices
AUTORES: Fátima A Miller; Cristina L M Silva;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Advances in Fruit Processing Technologies
AUTORES: Fátima A Miller; Cristina L M Silva;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Advances in Fruit Processing Technologies
INDEXADO EM:
Scopus

NO MEU:
ORCID

5
TÃTULO: Thermal treatment effects in fruit juices
AUTORES: Fátima A Miller; Cristina L M Silva;
PUBLICAÇÃO: 2012
AUTORES: Fátima A Miller; Cristina L M Silva;
PUBLICAÇÃO: 2012
INDEXADO EM:
Handle

NO MEU:
ORCID

6
TÃTULO: A microbiologia preditiva como instrumento da garantia da segurança de produtos alimentares
AUTORES: Fátima A Miller; Maria M Gil; Teresa R S Brandão; Cristina L M Silva;
PUBLICAÇÃO: 2004
AUTORES: Fátima A Miller; Maria M Gil; Teresa R S Brandão; Cristina L M Silva;
PUBLICAÇÃO: 2004
INDEXADO EM:
Handle
