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Teresa Maria Ribeiro da Silva Brandão
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R-000-H5W
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Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 137
1
TÃTULO:
A Case Study on the Microbiological Consequences of Short Supply Chains in High-Income Countries-The Consequences of Good Handling Practices (GHPs) in Vegetable Outlets in Portugal
AUTORES:
Macieira, Ariana;
Brandao, Teresa R. S.
; Teixeira, Paula;
PUBLICAÇÃO:
2025
,
FONTE:
FOODS,
VOLUME:
14,
NÚMERO:
12
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
2
TÃTULO:
Environmental and Food Safety Assessment of Pre-Harvest Activities in Local Small-Scale Fruit and Vegetable Farms in Northwest Portugal: Hazard Identification and Compliance with Good Agricultural Practices (GAPs)
AUTORES:
Macieira, Ariana; Fernandes, Virginia Cruz;
Brandao, Teresa R. S.
;
Delerue Matos, Cristina
; Teixeira, Paula;
PUBLICAÇÃO:
2025
,
FONTE:
FOODS,
VOLUME:
14,
NÚMERO:
12
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
3
TÃTULO:
Ozone processing for microbial inactivation and quality attributes of beverages
AUTORES:
Fátima Miller
;
Cristina M Silva
;
Teresa S Brandão
;
PUBLICAÇÃO:
2025
,
FONTE:
Emerging Green Processing Technologies for Beverages
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
4
TÃTULO:
Recovery of ripening capacity in 'Rocha' pears treated with 1-MCP through the application of 1-NAA: Physiological and molecular analysis insights
AUTORES:
Dias, Cindy;
Brandao, Teresa R. S.
; Salsinha, Ana S.; Amaro, Ana L.; Vasconcelos, Marta W.; Ferrante, Antonio; Pintado, Manuela;
PUBLICAÇÃO:
2025
,
FONTE:
PLANT PHYSIOLOGY AND BIOCHEMISTRY,
VOLUME:
225
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
5
TÃTULO:
Application of Ultrasound Treatments in the Processing and Production of High-Quality and Safe-to-Drink Kiwi Juice
AUTORES:
Bhutkar, Sharayu;
Brandao, Teresa R. S.
;
Silva, Cristina L. M.
;
Miller, Fatima A.
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
FOODS,
VOLUME:
13,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
1
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
6
TÃTULO:
Basic Statistics for Data Collection and Treatment
AUTORES:
Victoria A Jideani; Afam I O Jideani; Ivanka Zheleva; Todor Todorov; Hüseyin Bozkurt; Fahrettin Göğüş; Gerhard Schleining; Zsuzsa H Horváth; Cecília Hodúr; Prisana Suwannaporn;
Teresa Brandão
; Mafalda Quintas;
Cristina Silva
; Edward Muntean;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
Integrating Food Science and Engineering Knowledge Into the Food Chain - Statistics in Food and Biotechnology
INDEXADO EM:
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
7
TÃTULO:
Clean labelling sodium nitrite at pilot scale: In-situ reduction of nitrate from plant sources and its effects on the overall quality and safety of restructured cooked ham
AUTORES:
de Carvalho, Teresa Bento; Oliveira, Monica;
Gomes, Ana Maria
; Monteiro, Maria Joao; Pintado, Manuela; Komora, Norton; Duraes, Tiago; Nunes, Fernando M.; Cosme, Fernanda; Patarata, Luis;
Brandao, Teresa R. S.
; Barbosa, Joana Bastos;
Teixeira, Paula
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
MEAT SCIENCE,
VOLUME:
216
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
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|
CIÊNCIAVITAE
8
TÃTULO:
The Power of Thermosonication on Quality Preservation and Listeria Control of Blueberry Juice
AUTORES:
Panaro, Eleonora;
Brandao, Teresa R. S.
;
Silva, Cristina L. M.
;
Miller, Fatima A.
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
FOODS,
VOLUME:
13,
NÚMERO:
22
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
9
TÃTULO:
Firmness prediction of 'Rocha' pear based on non-destructive methods and shelf-life using PLS-regression modeling
AUTORES:
Dias, Cindy;
Brandao, Teresa R. S.
; Cassoni, Carolina; Vasconcelos, Marta W.; Ferrante, Antonio; Pintado, Manuela;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
POSTHARVEST BIOLOGY AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
205
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
3
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
10
TÃTULO:
Impact of Roasting Temperature and Seed Presence on Carob Flour (Ceratonia siliqua L.): Physical, Chemical, and Functional Properties
AUTORES:
Brassesco, Maria Emilia; Vilas Boas, Ana Martins;
Brandao, Teresa R. S.
;
Silva, Cristina L. M.
; Azevedo, Miguel; Pintado, Manuela;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
ACS FOOD SCIENCE & TECHNOLOGY,
VOLUME:
3,
NÚMERO:
11
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
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1
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CIÊNCIAVITAE
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