Maria Manuel Gil de Figueiredo Leitao da Silva
AuthID: R-000-C7K
1
TÃTULO: Increasing biological knowledge for better management of by-catch species: age, growth, and mortality of piper and red gurnards (Teleostei: Triglidae) [Aumentar el conocimiento biológico para una mejor gestión de las especies de captura incidental: edad, crecimiento y mortalidad de garneo y arete (Teleostei: Triglidae)]
AUTORES: Sequeira, V; Sousa, I; Neves, A; Vieira, AR; Silva, E; Silva, F; Duarte, AM; Mendes, S; Ganhão, R; Assis, CA; Rebelo, R; Magalhães, MF; Gil, MM; Gordo, LS;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Scientia Marina, VOLUME: 87, NÚMERO: 1
AUTORES: Sequeira, V; Sousa, I; Neves, A; Vieira, AR; Silva, E; Silva, F; Duarte, AM; Mendes, S; Ganhão, R; Assis, CA; Rebelo, R; Magalhães, MF; Gil, MM; Gordo, LS;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Scientia Marina, VOLUME: 87, NÚMERO: 1
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2
TÃTULO: Temporal changes in sex-specific color attributes and carotenoid concentration in the gonads (roe) of the purple sea urchin (Paracentrotus lividus) provided dry feeds supplemented with beta-carotene Full Text
AUTORES: Lourenco, Silvia; Raposo, Andreia; Cunha, Beatriz; Pinheiro, Joaquina; Santos, Pedro M.; Gomes, Ana Sofia; Ferreira, Susana; Gil, Maria Manuel; Costa, Jose L.; Pombo, Ana;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: AQUACULTURE, VOLUME: 560
AUTORES: Lourenco, Silvia; Raposo, Andreia; Cunha, Beatriz; Pinheiro, Joaquina; Santos, Pedro M.; Gomes, Ana Sofia; Ferreira, Susana; Gil, Maria Manuel; Costa, Jose L.; Pombo, Ana;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: AQUACULTURE, VOLUME: 560
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WOS
3
TÃTULO: The Circular Economy Solution to Ocean Sustainability. Innovative Approaches for the Blue Economy
AUTORES: Sónia Barroso ; Filipa R Pinto; Agostinho Silva; Frederica Gil Silva; Ana M Duarte; Maria M Gil;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Research Anthology on Ecosystem Conservation and Preserving Biodiversity
AUTORES: Sónia Barroso ; Filipa R Pinto; Agostinho Silva; Frederica Gil Silva; Ana M Duarte; Maria M Gil;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Research Anthology on Ecosystem Conservation and Preserving Biodiversity
4
TÃTULO: Sabor & Algas
AUTORES: Maria M Gil; Patrícia Borges; Susana Mendes ; Teresa Mouga ;
PUBLICAÇÃO: 2022
AUTORES: Maria M Gil; Patrícia Borges; Susana Mendes ; Teresa Mouga ;
PUBLICAÇÃO: 2022
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Handle
Handle5
TÃTULO: The Circular Economy Solution to Ocean Sustainability. Innovative Approaches for the Blue Economy
AUTORES: Sónia Barroso ; Filipa R Pinto ; Agostinho Silva; Frederica Gil Silva; Ana M Duarte; Maria M Gil;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Mapping, Managing, and Crafting Sustainable Business Strategies for the Circular Economy - Advances in Finance, Accounting, and Economics
AUTORES: Sónia Barroso ; Filipa R Pinto ; Agostinho Silva; Frederica Gil Silva; Ana M Duarte; Maria M Gil;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Mapping, Managing, and Crafting Sustainable Business Strategies for the Circular Economy - Advances in Finance, Accounting, and Economics
6
TÃTULO: Characterization of Nutritional, Physicochemical, and Phytochemical Composition and Antioxidant Capacity of Three Strawberry "Fragaria x ananassa Duch." Cultivars ("Primoris", "Endurance", and "Portola") from Western Region of Portugal
AUTORES: Rui Ganhao; Joaquina Pinheiro; Clara Tino; Hugo Faria; Maria M Gil;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOODS, VOLUME: 8, NÚMERO: 12
AUTORES: Rui Ganhao; Joaquina Pinheiro; Clara Tino; Hugo Faria; Maria M Gil;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOODS, VOLUME: 8, NÚMERO: 12
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WOS
7
TÃTULO: Application of natural antimicrobials in seafood
AUTORES: Celso Alves; Susete Pinteus; Rui Pedrosa ; Maria Manuel Gil;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Handbook of Seafood: Quality and Safety Maintenance and Applications
AUTORES: Celso Alves; Susete Pinteus; Rui Pedrosa ; Maria Manuel Gil;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Handbook of Seafood: Quality and Safety Maintenance and Applications
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8
TÃTULO: Biological hazards and natural antimicrobials for seafood preservation
AUTORES: Susete Pinteus; Celso Alves; Rui Pedrosa; Maria Manuel Gil;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Handbook of Seafood: Quality and Safety Maintenance and Applications
AUTORES: Susete Pinteus; Celso Alves; Rui Pedrosa; Maria Manuel Gil;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Handbook of Seafood: Quality and Safety Maintenance and Applications
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9
TÃTULO: Packaging technologies and material type for the maintenance of seafood safety
AUTORES: Ana Augusto; Maria Manuel Gil; Susana Filipa Jesus Silva;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Handbook of Seafood: Quality and Safety Maintenance and Applications
AUTORES: Ana Augusto; Maria Manuel Gil; Susana Filipa Jesus Silva;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Handbook of Seafood: Quality and Safety Maintenance and Applications
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10
TÃTULO: Effect of different levels of CO2 on the antioxidant content and the polyphenol oxidase activity of 'Rocha' pears during cold storage Full Text
AUTORES: Galvis Sanchez, AC ; Fonseca, SC ; Gil Izquierdo, A; Gil, MI; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 86, NÚMERO: 4
AUTORES: Galvis Sanchez, AC ; Fonseca, SC ; Gil Izquierdo, A; Gil, MI; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 86, NÚMERO: 4