3
TÍTULO: The Circular Economy Solution to Ocean Sustainability. Innovative Approaches for the Blue Economy
AUTORES: Sónia Barroso ; Filipa R Pinto; Agostinho Silva; Frederica Gil Silva; Ana M Duarte; Maria M Gil;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Research Anthology on Ecosystem Conservation and Preserving Biodiversity
INDEXADO EM: CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Sabor & Algas
AUTORES: Maria M Gil; Patrícia Borges; Susana Mendes ; Teresa Mouga ;
PUBLICAÇÃO: 2022
INDEXADO EM: Handle
5
TÍTULO: The Circular Economy Solution to Ocean Sustainability. Innovative Approaches for the Blue Economy
AUTORES: Sónia Barroso ; Filipa R Pinto ; Agostinho Silva; Frederica Gil Silva; Ana M Duarte; Maria M Gil;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Mapping, Managing, and Crafting Sustainable Business Strategies for the Circular Economy - Advances in Finance, Accounting, and Economics
INDEXADO EM: CrossRef: 3
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Application of natural antimicrobials in seafood
AUTORES: Celso Alves; Susete Pinteus; Rui Pedrosa ; Maria Manuel Gil;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Handbook of Seafood: Quality and Safety Maintenance and Applications
INDEXADO EM: Scopus
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Biological hazards and natural antimicrobials for seafood preservation
AUTORES: Susete Pinteus; Celso Alves; Rui Pedrosa; Maria Manuel Gil;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Handbook of Seafood: Quality and Safety Maintenance and Applications
INDEXADO EM: Scopus
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Packaging technologies and material type for the maintenance of seafood safety
AUTORES: Ana Augusto; Maria Manuel Gil; Susana Filipa Jesus Silva;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Handbook of Seafood: Quality and Safety Maintenance and Applications
INDEXADO EM: Scopus
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Effect of different levels of CO2 on the antioxidant content and the polyphenol oxidase activity of 'Rocha' pears during cold storage  Full Text
AUTORES: Galvis Sanchez, AC ; Fonseca, SC ; Gil Izquierdo, A; Gil, MI; Malcata, FX ;
PUBLICAÇÃO: 2006, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 86, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 11