Maria Suzana Leitão Ferreira Dias Vicente
AuthID: R-000-CJF
1
TÃTULO: Batch and Continuous Lipase-Catalyzed Production of Dietetic Structured Lipids from Milk Thistle, Grapeseed, and Apricot Kernel Oils Full Text
AUTORES: Akbas, Suheda; Osorio, Natalia M.; Ferreira Dias, Suzana;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 30, NÚMERO: 9
AUTORES: Akbas, Suheda; Osorio, Natalia M.; Ferreira Dias, Suzana;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 30, NÚMERO: 9
2
TÃTULO: Potential of Marine Biomolecules: Advances in Extraction and Applications of Proteins, Polysaccharides, and Antioxidant Compounds
AUTORES: Gabriela Sousa; Suzana Ferreira-Dias; Carla Tecelão; Vítor D Alves;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Foods, VOLUME: 14, NÚMERO: 15
AUTORES: Gabriela Sousa; Suzana Ferreira-Dias; Carla Tecelão; Vítor D Alves;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Foods, VOLUME: 14, NÚMERO: 15
3
TÃTULO: How the "Olive Oil Polyphenols" Health Claim Depends on Anthracnose and Olive Fly on Fruits
AUTORES: Peres, Fatima; Gouveia, Cecilia; Vitorino, Conceicao; Oliveira, Helena; Ferreira Dias, Suzana;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 11
AUTORES: Peres, Fatima; Gouveia, Cecilia; Vitorino, Conceicao; Oliveira, Helena; Ferreira Dias, Suzana;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 11
4
TÃTULO: How Olive Oil Health Claims Depend on Fruit Quality
AUTORES: Fátima Peres; Cecília Gouveia; Conceição Vitorino; Suzana Ferreira-Dias;
PUBLICAÇÃO: 2024
AUTORES: Fátima Peres; Cecília Gouveia; Conceição Vitorino; Suzana Ferreira-Dias;
PUBLICAÇÃO: 2024
5
TÃTULO: Integrated bioprocess for structured lipids, emulsifiers and biodiesel production using crude acidic olive pomace oils Full Text
AUTORES: Heinzl, GC; Mota, DA; Martinis, V; Martins, AS; Soares, CMF; Osorio, N; Gominho, J ; Nampoothiri, KM; Sukumaran, RK; Pereira, H; Ferreira Dias, S;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: BIORESOURCE TECHNOLOGY, VOLUME: 346
AUTORES: Heinzl, GC; Mota, DA; Martinis, V; Martins, AS; Soares, CMF; Osorio, N; Gominho, J ; Nampoothiri, KM; Sukumaran, RK; Pereira, H; Ferreira Dias, S;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: BIORESOURCE TECHNOLOGY, VOLUME: 346
6
TÃTULO: Valorization of crude olive pomace oil: Lipase-catalyzed production of dietetic structured lipids, emulsifiers and biodiesel
AUTORES: Ferreira Dias, S; Osório, N;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: INFORM, VOLUME: 31, NÚMERO: 7
AUTORES: Ferreira Dias, S; Osório, N;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: INFORM, VOLUME: 31, NÚMERO: 7
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7
TÃTULO: Covariant Spectator Theory and Hadron Structure Full Text
AUTORES: Peña, MT ; Leitão, S; Biernat, EP; Stadler, A; Ribeiro, JE; Gross, F;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Few-Body Systems, VOLUME: 57, NÚMERO: 6
AUTORES: Peña, MT ; Leitão, S; Biernat, EP; Stadler, A; Ribeiro, JE; Gross, F;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Few-Body Systems, VOLUME: 57, NÚMERO: 6
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8
TÃTULO: A covariant constituent-quark formalism for mesons
AUTORES: Leitao, S; Stadler, A; Pena, MT ; Blernat, EP;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: Acta Physica Polonica B, Proceedings Supplement, VOLUME: 8, NÚMERO: 1
AUTORES: Leitao, S; Stadler, A; Pena, MT ; Blernat, EP;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: Acta Physica Polonica B, Proceedings Supplement, VOLUME: 8, NÚMERO: 1
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9
TÃTULO: Production of low caloric structured lipids containing medium chain fatty acids, catalyzed by immobilized heterologous Rhizopus oryzae lipase Full Text
AUTORES: Nunes, P; Pires Cabral, P ; Guillen, M; Valero, F; Ferreira Dias, S;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: NEW BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 25
AUTORES: Nunes, P; Pires Cabral, P ; Guillen, M; Valero, F; Ferreira Dias, S;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: NEW BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 25
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10
TÃTULO: Interesterification of fat blends rich in Omega-3 polyunsaturated fatty acids catalyzed by immobilized lipase on modified sepiolite Full Text
AUTORES: Osorio, N; Maeiro, I; Luna, D; Ferreira Dias, S;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: NEW BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 25
AUTORES: Osorio, N; Maeiro, I; Luna, D; Ferreira Dias, S;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: NEW BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 25
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