Maria Suzana Leitão Ferreira Dias Vicente
AuthID: R-000-CJF
1
TÃTULO: Integrated bioprocess for structured lipids, emulsifiers and biodiesel production using crude acidic olive pomace oils Full Text
AUTORES: Heinzl, GC; Mota, DA; Martinis, V; Martins, AS; Soares, CMF; Osorio, N; Gominho, J ; Nampoothiri, KM; Sukumaran, RK; Pereira, H; Ferreira Dias, S;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: BIORESOURCE TECHNOLOGY, VOLUME: 346
AUTORES: Heinzl, GC; Mota, DA; Martinis, V; Martins, AS; Soares, CMF; Osorio, N; Gominho, J ; Nampoothiri, KM; Sukumaran, RK; Pereira, H; Ferreira Dias, S;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: BIORESOURCE TECHNOLOGY, VOLUME: 346
2
TÃTULO: Valorization of crude olive pomace oil: Lipase-catalyzed production of dietetic structured lipids, emulsifiers and biodiesel
AUTORES: Ferreira Dias, S; Osório, N;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: INFORM, VOLUME: 31, NÚMERO: 7
AUTORES: Ferreira Dias, S; Osório, N;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: INFORM, VOLUME: 31, NÚMERO: 7
INDEXADO EM:
Scopus
3
TÃTULO: Covariant Spectator Theory and Hadron Structure Full Text
AUTORES: Peña, MT ; Leitão, S; Biernat, EP; Stadler, A; Ribeiro, JE; Gross, F;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Few-Body Systems, VOLUME: 57, NÚMERO: 6
AUTORES: Peña, MT ; Leitão, S; Biernat, EP; Stadler, A; Ribeiro, JE; Gross, F;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Few-Body Systems, VOLUME: 57, NÚMERO: 6
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
CrossRef4
TÃTULO: A covariant constituent-quark formalism for mesons
AUTORES: Leitao, S; Stadler, A; Pena, MT ; Blernat, EP;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: Acta Physica Polonica B, Proceedings Supplement, VOLUME: 8, NÚMERO: 1
AUTORES: Leitao, S; Stadler, A; Pena, MT ; Blernat, EP;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: Acta Physica Polonica B, Proceedings Supplement, VOLUME: 8, NÚMERO: 1
INDEXADO EM:
Scopus
5
TÃTULO: Production of low caloric structured lipids containing medium chain fatty acids, catalyzed by immobilized heterologous Rhizopus oryzae lipase Full Text
AUTORES: Nunes, P; Pires Cabral, P ; Guillen, M; Valero, F; Ferreira Dias, S;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: NEW BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 25
AUTORES: Nunes, P; Pires Cabral, P ; Guillen, M; Valero, F; Ferreira Dias, S;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: NEW BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 25
INDEXADO EM:
WOS
CrossRef
CrossRef NO MEU:
ResearcherID
6
TÃTULO: Interesterification of fat blends rich in Omega-3 polyunsaturated fatty acids catalyzed by immobilized lipase on modified sepiolite Full Text
AUTORES: Osorio, N; Maeiro, I; Luna, D; Ferreira Dias, S;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: NEW BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 25
AUTORES: Osorio, N; Maeiro, I; Luna, D; Ferreira Dias, S;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: NEW BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 25
INDEXADO EM:
WOS
NO MEU:
ResearcherID
7
TÃTULO: Screening of noncommercial biocatalysts for the production of human milk fat substitutes Full Text
AUTORES: Tecelao, C; Guillen, M; Rivera, I; Sandoval, G; Valero, F; Ferreira Dias, S;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: NEW BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 25
AUTORES: Tecelao, C; Guillen, M; Rivera, I; Sandoval, G; Valero, F; Ferreira Dias, S;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: NEW BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 25
INDEXADO EM:
WOS
NO MEU:
ResearcherID
8
TÃTULO: Bitterness reduction of limonin by selective adsorption onto new polymeric resins Full Text
AUTORES: Vieira, SI; Ferreira Dias, S; Ribeiro, MH;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: NEW BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 25
AUTORES: Vieira, SI; Ferreira Dias, S; Ribeiro, MH;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: NEW BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 25
INDEXADO EM:
WOS
CrossRef
CrossRef NO MEU:
ResearcherID
9
TÃTULO: Synthesis of low caloric structured lipids by lipase-catalysed interesterification of olive oil with caprylic acid Full Text
AUTORES: Pires Cabral, P; Nunes, PA; Ferreira Dias, S;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 136
AUTORES: Pires Cabral, P; Nunes, PA; Ferreira Dias, S;
PUBLICAÇÃO: 2008, FONTE: JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 136
INDEXADO EM:
WOS
10
TÃTULO: Identification of yeasts isolated from wine-related environments and capable of producing 4-ethylphenol Full Text
AUTORES: Dias, L; Dias, S; Sancho, T; Stender, H; Querol, A; Malfeito Ferreira, M ; Loureiro, V;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 20, NÚMERO: 5
AUTORES: Dias, L; Dias, S; Sancho, T; Stender, H; Querol, A; Malfeito Ferreira, M ; Loureiro, V;
PUBLICAÇÃO: 2003, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 20, NÚMERO: 5