1
TÍTULO: Effect of chloride salts on the sensory and nutritional properties of cracked table olives of the Macanilha Algarvia cultivar  Full Text
AUTORES: Cintia Saude; Tania Barros; Tania Mateus; Celia Quintas ; Paula Pires Cabral ;
FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 19, PUBLICAÇÃO: 2017
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: The effect of NaCl reduction in the microbiological quality of cracked green table olives of the Macanilha Algarvia cultivar  Full Text
AUTORES: Tania Mateus; David Santo; Cintia Saude; Paula Pires Cabral ; Celia Quintas ;
FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 218, PUBLICAÇÃO: 2016
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 9
3
TÍTULO: Modelling and optimization of ethyl butyrate production catalysed by Rhizopus oryzae lipase  Full Text
AUTORES: Grosso, C; Ferreira Dias, S ; Pires Cabral, P ;
FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 115, NÚMERO: 4, PUBLICAÇÃO: 2013
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Batch operational stability of immobilized heterologous Rhizopus oryzae lipase during acidolysis of virgin olive oil with medium-chain fatty acids  Full Text
AUTORES: Nunes, PA ; Pires Cabral, P ; Guillen, M; Valero, F; Ferreira Dias, S ;
FONTE: BIOCHEMICAL ENGINEERING JOURNAL, VOLUME: 67, PUBLICAÇÃO: 2012
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Optimized Production of MLM Triacylglycerols Catalyzed by Immobilized Heterologous Rhizopus oryzae Lipase  Full Text
AUTORES: Nunes, PA ; Pires Cabral, P ; Guillen, M; Valero, F; Ferreira Dias, S ;
FONTE: JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS SOCIETY, VOLUME: 89, NÚMERO: 7, PUBLICAÇÃO: 2012
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Production of MLM-Type Structured Lipids Catalyzed by Immobilized Heterologous Rhizopus oryzae Lipase  Full Text
AUTORES: Nunes, PA ; Pires Cabral, P ; Guillen, M; Valero, F; Luna, D; Ferreira Dias, S ;
FONTE: JOURNAL OF THE AMERICAN OIL CHEMISTS SOCIETY, VOLUME: 88, NÚMERO: 4, PUBLICAÇÃO: 2011
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Production of olive oil enriched with medium chain fatty acids catalysed by commercial immobilised lipases  Full Text
AUTORES: Nunes, PA ; Pires Cabral, P ; Ferreira Dias, S ;
FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 127, NÚMERO: 3, PUBLICAÇÃO: 2011
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Synthesis of ethyl butyrate in organic media catalyzed by Candida rugosa lipase immobilized in polyurethane foams: A kinetic study  Full Text
AUTORES: Pires Cabral, P ; da Fonseca, MMR ; Ferreira Dias, S ;
FONTE: BIOCHEMICAL ENGINEERING JOURNAL, VOLUME: 43, NÚMERO: 3, PUBLICAÇÃO: 2009
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
Página 1 de 2. Total de resultados: 14.