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TÍTULO: Unraveling the nutraceutical potential of Salicornia ramosissima by-product - impact of gastrointestinal digestion and intestinal permeability on in vitro bioactivity  Full Text
AUTORES: Pinto, Diana; Santos, Ines; Teixeira, Filipa; Sut, Stefania; Vieira, Monica; Salazar, Miguel; Delerue Matos, Cristina; Dall'Acqua, Stefano; Rodrigues, Francisca;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 486
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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TÍTULO: Insights into the Bioactive Composition, Antioxidant Properties and In Vitro Cell Effects of Disphyma crassifolium
AUTORES: Silva, Ana Margarida; Moreira, Manuela M.; Teixeira, Filipa; Ferraz, Ricardo ; Salazar, Miguel; Delerue Matos, Cristina ; Rodrigues, Francisca;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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TÍTULO: Soilless Cultivated Halophyte Plants: Volatile, Nutritional, Phytochemical, and Biological Differences
AUTORES: Oliveira Alves, Sheila C.; Andrade, Fabio; Sousa, Joao; Bento Silva, Andreia; Duarte, Bernardo; Cacador, Isabel; Salazar, Miguel; Mecha, Elsa; Serra, Ana Teresa; Bronze, Maria Rosario;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 12, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 4
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TÍTULO: Salicornia ramosissima: A New Green Cosmetic Ingredient with Promising Skin Effects
AUTORES: Correia, Ana; Silva, Ana Margarida; Moreira, Manuela M. ; Salazar, Miguel; Svarc Gajic, Jaroslava; Brezo Borjan, Tanja; Cadiz Gurrea, Maria De la Luz; Carretero, Antonio Segura; Loschi, Francesca; Dall'Acqua, Stefano; Delerue Matos, Cristina ; Rodrigues, Francisca;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 11, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 9
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TÍTULO: Valorisation of Salicornia ramosissima biowaste by a green approach - An optimizing study using response surface methodology
AUTORES: Pinto, D; Reis, J; Silva, AM; Salazar, M; Dall'Acqua, S; Delerue Matos, C ; Rodrigues, F;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: SUSTAINABLE CHEMISTRY AND PHARMACY, VOLUME: 24
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 13
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TÍTULO: Wild vs cultivated halophytes: Nutritional and functional differences
AUTORES: Castaneda Loaiza, V; Oliveira, M; Santos, T; Schuler, L; Lima, AR; Gama, F; Salazar, M; Neng, NR; Nogueira, JMF ; Varela, J ; Barreira, L ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 333
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 47
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TÍTULO: Fate of Foodborne Pathogens in Minimal Processed Orange and Reduction of Their Growth Using UV-C Illumination
AUTORES: Miguel Salazar; Ana Lourenco; Ana Graca; Celia Quintas ; Carla Nunes;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: 12th International Citrus Congress - International-Society-of-Citriculture in XII INTERNATIONAL CITRUS CONGRESS - INTERNATIONAL SOCIETY OF CITRICULTURE, VOLUME: 1065, NÚMERO: 1065
INDEXADO EM: WOS CrossRef: 2
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TÍTULO: Fate of foodborne pathogens in minimal processed orange and reduction of their growth using UV-C illumination
AUTORES: Salazar, M; Lourenço, A; Graça, A; Quintas, C; Nunes, C;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: Acta Horticulturae, VOLUME: 1065
INDEXADO EM: Scopus
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TÍTULO: EFFICACY OF ELECTROLYZED WATER TO INACTIVATE FOODBORNE PATHOGENS ON FRESH-CUT APPLES
AUTORES: Graça, A; Nunes, C; Quintas, C; Abadias, M; Usall, J; Salazar, M;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Acta Horticulturae, NÚMERO: 934
INDEXADO EM: CrossRef: 2
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