1
TÍTULO: Production of split table olives of the Cobrancosa cultivar: a kinetic study of the fermentation profile
AUTORES: Jessica Prata; Tania Barros; Tania Mateus; Celia Quintas ; Paula Pires Cabral;
FONTE: JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION, VOLUME: 13, NÚMERO: 2, PUBLICAÇÃO: 2019
INDEXADO EM: Scopus WOS
2
TÍTULO: Assessment of the Microbiological Quality of Dried Aromatic Herbs Commercialized in the Algarve
AUTORES: Oliveira, M; Silva, D; Quintas, C ;
FONTE: 1st International Congress on Engineering and Sustainability in the XXI Century (INCREaSE) in INCREASE, PUBLICAÇÃO: 2018
INDEXADO EM: WOS
4
TÍTULO: Microbiological Quality of Seeds Sold at Supermarkets in Southern Portugal
AUTORES: Silva, D; Oliveira, M; Quintas, C ;
FONTE: 1st International Congress on Engineering and Sustainability in the XXI Century (INCREaSE) in INCREASE, PUBLICAÇÃO: 2018
INDEXADO EM: WOS
5
TÍTULO: Physicochemical, nutritional and microbiological characteristics of traditional table olives from Southern Portugal  Full Text
AUTORES: Paula Pires Cabral; Tania Barros; Patricia Nunes; Celia Quintas ;
FONTE: EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 30, NÚMERO: 7, PUBLICAÇÃO: 2018
INDEXADO EM: Scopus WOS
6
TÍTULO: Effect of chloride salts on the sensory and nutritional properties of cracked table olives of the Macanilha Algarvia cultivar  Full Text
AUTORES: Cintia Saude; Tania Barros; Tania Mateus; Celia Quintas ; Paula Pires Cabral ;
FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 19, PUBLICAÇÃO: 2017
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
10
TÍTULO: The effect of NaCl reduction in the microbiological quality of cracked green table olives of the Macanilha Algarvia cultivar  Full Text
AUTORES: Tania Mateus; David Santo; Cintia Saude; Paula Pires Cabral ; Celia Quintas ;
FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 218, PUBLICAÇÃO: 2016
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 11
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