1
TÍTULO: The Effect of Calcium in the Fermentation of White Cabbage with Salicornia
AUTORES: Pires Cabral, Patricia; Pires Cabral, Paula; Mira, Helena; Quintas, Celia ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 11, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: Mediterranean Diet gastronomic experiences using olive oil and goat cheese
AUTORES: Ratao, Isabel ; Nunes, Patricia ; Silva, Vanessa; Viegas, Carina; Serra, Manuel; Quintas, Celia ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 37
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Hygienic quality of dehydrated aromatic herbs marketed in Southern Portugal
AUTORES: Melo, J ; Quevedo, C; Graca, A; Quintas, C ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: AIMS AGRICULTURE AND FOOD, VOLUME: 5, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: The effect of UV-C and electrolyzed water on yeasts on fresh-cut apple at 4 degrees C
AUTORES: Ana Graca; David Santo; Paula Pires Cabral; Celia Quintas ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 282
INDEXADO EM: Scopus WOS
6
TÍTULO: Production of split table olives of the Cobrancosa cultivar: a kinetic study of the fermentation profile
AUTORES: Prata, J; Barros, T; Mateus, T; Quintas, C ; Pires Cabral, P;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION, VOLUME: 13, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Assessment of the Microbiological Quality of Dried Aromatic Herbs Commercialized in the Algarve
AUTORES: Oliveira, M; Silva, D; Quintas, C ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: 1st International Congress on Engineering and Sustainability in the XXI Century (INCREaSE) in INCREASE
INDEXADO EM: WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Escherichia coli and Cronobacter sakazakii in 'Tommy Atkins' minimally processed mangos: Survival, growth and effect of UV-C and electrolyzed water
AUTORES: Santo, D; Graca, A; Nunes, C; Quintas, C ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 70
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 34
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Microbiological Quality of Seeds Sold at Supermarkets in Southern Portugal
AUTORES: Silva, D; Oliveira, M; Quintas, C ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: 1st International Congress on Engineering and Sustainability in the XXI Century (INCREaSE) in INCREASE
INDEXADO EM: WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Physicochemical, nutritional and microbiological characteristics of traditional table olives from Southern Portugal
AUTORES: Pires Cabral, P; Barros, T; Nunes, P ; Quintas, C ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: EMIRATES JOURNAL OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 30, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
NO MEU: ORCID
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