1
TÍTULO: Portuguese Traditional Dry-Fermented Sausages Processed with Liquid Smoke Flavoring: How This Alternative Technology Affects Proteolysis and Biogenic Amines Profile
AUTORES: Gomes Bispo, Ana; Elias, Miguel; Santos, Carlos; Roseiro, Luisa Cristina;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 15, NÚMERO: 3
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2
TÍTULO: Leader material and bait effects on target and bycatch species caught in an Atlantic Ocean pelagic longline fishery
AUTORES: Santos, Catarina C.; Santos, Miguel N.; Rosa, Daniela; Coelho, Rui;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FISHERIES RESEARCH, VOLUME: 278
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3
TÍTULO: Effect of low salt content in the quality of Painho de Portalegre, a traditional Portuguese sausage-Rheological and sensorial aspects
AUTORES: Elias, M; Agulheiro Santos, AC; Nunes, P;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: 52nd International Congress of Meat Science and Technology: Harnessing and exploiting global opportunities
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4
TÍTULO: Behaviour of three pathogens in Portuguese Chourico innoculated with selected indigenous lactic acid bacteria
AUTORES: Patarata, L; Fraqueza, MJ; Elias, M; Rua Pinto, M; Esteves, A; Barreto, AS; Martins, MC;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: 52nd International Congress of Meat Science and Technology: Harnessing and exploiting global opportunities
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5
TÍTULO: Effect of low salt content on the quality of Painho de Portalegre, a traditional Portuguese sausage-Physical, chemical and microbiological aspects
AUTORES: Elias, M; Agulheiro Santos, AC; Nunes, P;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: 52nd International Congress of Meat Science and Technology: Harnessing and exploiting global opportunities
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6
TÍTULO: Industrial sustainability of microbial keratinases: production and potential applications  Full Text
AUTORES: de Menezes, CLA; Santos, RD; Santos, MV; Boscolo, M; da Silva, R; Gomes, E; da Silva, RR;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: WORLD JOURNAL OF MICROBIOLOGY & BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 37, NÚMERO: 5
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7
TÍTULO: Local fishermen's perceptions of the usefulness of artificial reef ecosystem services in Portugal
AUTORES: Jorge Ramos; Pedro G Lino; Amber Himes Cornell; Miguel N Santos;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: PEERJ, VOLUME: 6, NÚMERO: 1
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8
TÍTULO: Distribution patterns and population structure of the blue shark (Prionace glauca) in the Atlantic and Indian Oceans  Full Text
AUTORES: Rui Coelho ; Jaime Mejuto; Andres Domingo; Kotaro Yokawa; Kwang Ming Liu; Enric Cortes; Evgeny V Romanov; Charlene da Silva; Fabio Hazin; Freddy Arocha; Aldrin Masawbi Mwilima; Pascal Bach; Victoria O Ortiz de Zarate; William Roche; Pedro G Lino; Blanca Garcia Cortes; Ana M Ramos Cartelle; Rodrigo Forselledo; Federico Mas; Seiji Ohshimo; Dean Courtney; Philippe S Sabarros; Bernardo Perez; Ciara Wogerbauer; Wen Pei Tsai; Felipe Carvalho; Miguel N Santos; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FISH AND FISHERIES, VOLUME: 19, NÚMERO: 1
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9
TÍTULO: Addition of vinegar to extend the shelf-life of cabeça de xara [Adición de vinagre para prolongar la vida útil de la cabeça de xara]
AUTORES: Laranjo, M ; Potes, ME; Véstia, J; Gomes, A; Fraqueza, MJ ; Elias, M;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Archivos de Zootecnia, VOLUME: 2018
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10
TÍTULO: Animal health, biosafety and food safety [Saúde animal, biossegurança e segurança dos alimentos]
AUTORES: Potes, ME; Laranjo, M ; Elias, M;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Archivos de Zootecnia, VOLUME: 2018
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