Miguel Nuno Geraldo Viegas dos Santos Elias
AuthID: R-000-DA3
1
TÃTULO: Portuguese Traditional Dry-Fermented Sausages Processed with Liquid Smoke Flavoring: How This Alternative Technology Affects Proteolysis and Biogenic Amines Profile
AUTORES: Gomes Bispo, Ana; Elias, Miguel; Santos, Carlos; Roseiro, Luisa Cristina;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 15, NÚMERO: 3
AUTORES: Gomes Bispo, Ana; Elias, Miguel; Santos, Carlos; Roseiro, Luisa Cristina;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 15, NÚMERO: 3
2
TÃTULO: Leader material and bait effects on target and bycatch species caught in an Atlantic Ocean pelagic longline fishery
AUTORES: Santos, Catarina C.; Santos, Miguel N.; Rosa, Daniela; Coelho, Rui;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FISHERIES RESEARCH, VOLUME: 278
AUTORES: Santos, Catarina C.; Santos, Miguel N.; Rosa, Daniela; Coelho, Rui;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FISHERIES RESEARCH, VOLUME: 278
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3
TÃTULO: Effect of low salt content in the quality of Painho de Portalegre, a traditional Portuguese sausage-Rheological and sensorial aspects
AUTORES: Elias, M; Agulheiro Santos, AC; Nunes, P;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: 52nd International Congress of Meat Science and Technology: Harnessing and exploiting global opportunities
AUTORES: Elias, M; Agulheiro Santos, AC; Nunes, P;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: 52nd International Congress of Meat Science and Technology: Harnessing and exploiting global opportunities
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4
TÃTULO: Behaviour of three pathogens in Portuguese Chourico innoculated with selected indigenous lactic acid bacteria
AUTORES: Patarata, L; Fraqueza, MJ; Elias, M; Rua Pinto, M; Esteves, A; Barreto, AS; Martins, MC;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: 52nd International Congress of Meat Science and Technology: Harnessing and exploiting global opportunities
AUTORES: Patarata, L; Fraqueza, MJ; Elias, M; Rua Pinto, M; Esteves, A; Barreto, AS; Martins, MC;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: 52nd International Congress of Meat Science and Technology: Harnessing and exploiting global opportunities
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5
TÃTULO: Effect of low salt content on the quality of Painho de Portalegre, a traditional Portuguese sausage-Physical, chemical and microbiological aspects
AUTORES: Elias, M; Agulheiro Santos, AC; Nunes, P;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: 52nd International Congress of Meat Science and Technology: Harnessing and exploiting global opportunities
AUTORES: Elias, M; Agulheiro Santos, AC; Nunes, P;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: 52nd International Congress of Meat Science and Technology: Harnessing and exploiting global opportunities
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6
TÃTULO: Industrial sustainability of microbial keratinases: production and potential applications Full Text
AUTORES: de Menezes, CLA; Santos, RD; Santos, MV; Boscolo, M; da Silva, R; Gomes, E; da Silva, RR;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: WORLD JOURNAL OF MICROBIOLOGY & BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 37, NÚMERO: 5
AUTORES: de Menezes, CLA; Santos, RD; Santos, MV; Boscolo, M; da Silva, R; Gomes, E; da Silva, RR;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: WORLD JOURNAL OF MICROBIOLOGY & BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 37, NÚMERO: 5
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7
TÃTULO: Local fishermen's perceptions of the usefulness of artificial reef ecosystem services in Portugal
AUTORES: Jorge Ramos; Pedro G Lino; Amber Himes Cornell; Miguel N Santos;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: PEERJ, VOLUME: 6, NÚMERO: 1
AUTORES: Jorge Ramos; Pedro G Lino; Amber Himes Cornell; Miguel N Santos;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: PEERJ, VOLUME: 6, NÚMERO: 1
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8
TÃTULO: Distribution patterns and population structure of the blue shark (Prionace glauca) in the Atlantic and Indian Oceans Full Text
AUTORES: Rui Coelho ; Jaime Mejuto; Andres Domingo; Kotaro Yokawa; Kwang Ming Liu; Enric Cortes; Evgeny V Romanov; Charlene da Silva; Fabio Hazin; Freddy Arocha; Aldrin Masawbi Mwilima; Pascal Bach; Victoria O Ortiz de Zarate; William Roche; Pedro G Lino; Blanca Garcia Cortes; Ana M Ramos Cartelle; Rodrigo Forselledo; Federico Mas; Seiji Ohshimo; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FISH AND FISHERIES, VOLUME: 19, NÚMERO: 1
AUTORES: Rui Coelho ; Jaime Mejuto; Andres Domingo; Kotaro Yokawa; Kwang Ming Liu; Enric Cortes; Evgeny V Romanov; Charlene da Silva; Fabio Hazin; Freddy Arocha; Aldrin Masawbi Mwilima; Pascal Bach; Victoria O Ortiz de Zarate; William Roche; Pedro G Lino; Blanca Garcia Cortes; Ana M Ramos Cartelle; Rodrigo Forselledo; Federico Mas; Seiji Ohshimo; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FISH AND FISHERIES, VOLUME: 19, NÚMERO: 1
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9
TÃTULO: Addition of vinegar to extend the shelf-life of cabeça de xara [Adición de vinagre para prolongar la vida útil de la cabeça de xara]
AUTORES: Laranjo, M ; Potes, ME; Véstia, J; Gomes, A; Fraqueza, MJ ; Elias, M;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Archivos de Zootecnia, VOLUME: 2018
AUTORES: Laranjo, M ; Potes, ME; Véstia, J; Gomes, A; Fraqueza, MJ ; Elias, M;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Archivos de Zootecnia, VOLUME: 2018
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10
TÃTULO: Animal health, biosafety and food safety [Saúde animal, biossegurança e segurança dos alimentos]
AUTORES: Potes, ME; Laranjo, M ; Elias, M;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Archivos de Zootecnia, VOLUME: 2018
AUTORES: Potes, ME; Laranjo, M ; Elias, M;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: Archivos de Zootecnia, VOLUME: 2018
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