Ofelia Maria Serralha dos Anjos
AuthID: R-000-DW8
You have no permission to see this content: profileOfResearchers/view
Please sign in.1
TÃTULO: Advanced classification of Brazilian stingless bee honey by genus using comprehensive analytical techniques and chemometrics
AUTORES: Ressutte, Jessica B.; Galvan, Diego; da Luz, Cynthia F. P.; Goncalves, Ana Margarida; Rebelo, Kemilla S.; Sattler, Jose Augusto G.; Passarinha, Luis; Gallardo, Eugenia; Anjos, Ofelia; Spinosa, Wilma A.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, VOLUME: 139
AUTORES: Ressutte, Jessica B.; Galvan, Diego; da Luz, Cynthia F. P.; Goncalves, Ana Margarida; Rebelo, Kemilla S.; Sattler, Jose Augusto G.; Passarinha, Luis; Gallardo, Eugenia; Anjos, Ofelia; Spinosa, Wilma A.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, VOLUME: 139
2
TÃTULO: Insect-based chitin and chitosan from whole body sources and rearing by-products: extraction, physicochemical, structural and bioactivity characterisation
AUTORES: Navarro, P; Ribeiro, José Carlos; Luís, A; Domingues, F; Anjos, O; Luís Miguel Cunha ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Journal of Insects as Food and Feed
AUTORES: Navarro, P; Ribeiro, José Carlos; Luís, A; Domingues, F; Anjos, O; Luís Miguel Cunha ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Journal of Insects as Food and Feed
3
TÃTULO: Elemental and Nutritional Characterisation with Vibrational Spectroscopy Analysis of Ulva sp., Gracilaria multipartita, and Sargassum muticum
AUTORES: Teresa Mouga; Mariana Almeida; Filipa Inês Pitacas; António Moitinho Rodrigues; Cláudia Vitória; Ofélia Anjos;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Applied Sciences (Switzerland), VOLUME: 15, NÚMERO: 8
AUTORES: Teresa Mouga; Mariana Almeida; Filipa Inês Pitacas; António Moitinho Rodrigues; Cláudia Vitória; Ofélia Anjos;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Applied Sciences (Switzerland), VOLUME: 15, NÚMERO: 8
4
TÃTULO: A Revisit of Plant Food Waste Along Food Supply Chains: Impacts and Perspectives
AUTORES: Joana Gonçalves; Ofélia Anjos; Raquel F Guiné;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Foods, VOLUME: 14, NÚMERO: 8
AUTORES: Joana Gonçalves; Ofélia Anjos; Raquel F Guiné;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Foods, VOLUME: 14, NÚMERO: 8
5
TÃTULO: Potential of Different Eighteen Grapevine Genotypes to Produce Wines in a Hot Region: First Insights into Volatile and Sensory Profiles
AUTORES: Ilda Caldeira; Rita Roque; Ofélia Anjos; Sílvia Lourenço; João de Deus; Miguel Damásio; José Silvestre;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Beverages, VOLUME: 11, NÚMERO: 3
AUTORES: Ilda Caldeira; Rita Roque; Ofélia Anjos; Sílvia Lourenço; João de Deus; Miguel Damásio; José Silvestre;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Beverages, VOLUME: 11, NÚMERO: 3
6
TÃTULO: Using Analytic Hierarchy Process to Assess Beekeeping Suitability in Portuguese Controlled Areas: A First Approach
AUTORES: Roque, Natalia; Fernandez, Paulo; Silveira, Carlos; Vilas Boas, Miguel; Anjos, Ofelia;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INSECTS, VOLUME: 15, NÚMERO: 2
AUTORES: Roque, Natalia; Fernandez, Paulo; Silveira, Carlos; Vilas Boas, Miguel; Anjos, Ofelia;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INSECTS, VOLUME: 15, NÚMERO: 2
7
TÃTULO: Characterisation of Low Molecular Weight Compounds of Strawberry Tree (Arbutus unedo L.) Fruit Spirit Aged with Oak Wood
AUTORES: Anjos, Ofelia; Antunes, Carlos A. L.; Oliveira Alves, Sheila; Canas, Sara; Caldeira, Ilda;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 10, NÚMERO: 5
AUTORES: Anjos, Ofelia; Antunes, Carlos A. L.; Oliveira Alves, Sheila; Canas, Sara; Caldeira, Ilda;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 10, NÚMERO: 5
8
TÃTULO: Edible Insects - Exotic Food or Gastronomic Innovation? Study Involving 14 Countries
AUTORES: Guine, Raquel P. F.; Florenca, Sofia G.; Bartkiene, Elena; Tarcea, Monica; Chuck Hernandez, Cristina; Djekic, Ilija; Matek Saric, Marijana; Boustani, Nada M.; Korzeniowska, Malgorzata; Klava, Dace; Papageorgiou, Maria; Fresno Baro, Jose Maria; Cernelic Bizjak, Masa; Damarli, Emel; Ferreira, Vanessa; Costa, Cristina A.; Correia, Paula M. R.; Ferreira, Manuela; Cardoso, Ana P.; Campos, Sofia; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF CULINARY SCIENCE & TECHNOLOGY
AUTORES: Guine, Raquel P. F.; Florenca, Sofia G.; Bartkiene, Elena; Tarcea, Monica; Chuck Hernandez, Cristina; Djekic, Ilija; Matek Saric, Marijana; Boustani, Nada M.; Korzeniowska, Malgorzata; Klava, Dace; Papageorgiou, Maria; Fresno Baro, Jose Maria; Cernelic Bizjak, Masa; Damarli, Emel; Ferreira, Vanessa; Costa, Cristina A.; Correia, Paula M. R.; Ferreira, Manuela; Cardoso, Ana P.; Campos, Sofia; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF CULINARY SCIENCE & TECHNOLOGY
9
TÃTULO: Chemical Composition and Nutritional Value of Flowers and Fruits of Cytisus striatus (Hill) Rothm
AUTORES: Caramelo, Debora; Pitacas, Ines; Vitoria, Claudia; Goncalves, Joana; Gominho, J ; Gallardo, Eugenia; Anjos, Ofelia;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 15
AUTORES: Caramelo, Debora; Pitacas, Ines; Vitoria, Claudia; Goncalves, Joana; Gominho, J ; Gallardo, Eugenia; Anjos, Ofelia;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 15
10
TÃTULO: The Interplay of Bottle Storage and Wood Ageing Technology: Volatile and Sensory Profiles of Wine Spirits Aged with Chestnut Wood Full Text
AUTORES: Caldeira, Ilda; Anjos, Ofelia; Vitoria, Claudia; Oliveira Alves, Sheila; Fernandes, Tiago A.; Canas, Sara; Catarino, Sofia;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY
AUTORES: Caldeira, Ilda; Anjos, Ofelia; Vitoria, Claudia; Oliveira Alves, Sheila; Fernandes, Tiago A.; Canas, Sara; Catarino, Sofia;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY