1
TÍTULO: Evaluation of innovative insect-based products by Portuguese consumers using a repeated exposure approach under a controlled setting
AUTORES: Barbosal, B.; Rochal, C.; Ribeiro, José Carlos; Lima, R. C.; Costa, A. I. A. ; Monteiro, M. J. P.; Maya, C.; Roos, N.; Luís Miguel Cunha ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: JOURNAL OF INSECTS AS FOOD AND FEED, VOLUME: 11, NÚMERO: 17
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2
TÍTULO: Improving formulation of innovative edible insect-based crispbread containing Tenebrio molitor or Acheta domesticus through sensory profiling and liking
AUTORES: Rocha, C.; Ribeiro, José Carlos; Barbosa, B.; Lima, R. C.; Osimani, A.; Aquilanti, L.; Cesaro, C.; Costa, A. I. A.; Roos, N.; Luís Miguel Cunha ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: JOURNAL OF INSECTS AS FOOD AND FEED, VOLUME: 11, NÚMERO: 17
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3
TÍTULO: Insect-based chitin and chitosan from whole body sources and rearing by-products: extraction, physicochemical, structural and bioactivity characterisation
AUTORES: Navarro, P.; Ribeiro, José Carlos; Luis, A.; Domingues, F.; Anjos, O.; Luís Miguel Cunha ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: JOURNAL OF INSECTS AS FOOD AND FEED, VOLUME: 11, NÚMERO: 9
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4
TÍTULO: Insect-based dinner products for meat substitution in ordinary diets: Developing the quality criteria and experimental products for consumer interventions
AUTORES: Cassandra Maya; Roberto Flore; Sun, Y; Costa, AIA; Luís Miguel Cunha ; Célia Rocha; Maria Monteiro; Andrea Osimani; Aquilanti, L; Michael Van Der Borght;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Journal of Insects as Food and Feed
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5
TÍTULO: Partial or complete replacement of soybean meal with black soldier fly larvae meal improves feed efficiency in laying hens between 22 to 30 weeks of age
AUTORES: Veldkamp, T.; Far, A. Rezaei; Caimi, C.; Gasco, L.; Lima, R. C.; Luís Miguel Cunha ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: JOURNAL OF INSECTS AS FOOD AND FEED, VOLUME: 11, NÚMERO: 17
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6
TÍTULO: Sensory analysis of omelette made from liquid whole egg pasteurised by manothermosonication: unravelling texture and flavour attributes
AUTORES: Beitia, Enrique; Silva, Aline; Mavros, Grigorios; Schilling, Frank; Guo, Xiaoai; Mallouchos, Athanasios; Heinz, Volker; Rocha, Celia; Lima, Rui C.; Frickhofen, Dorothee; Proestos, Charalampos; Methven, Lisa; Valdramidis, Vasilis; Luís Miguel Cunha ; Aganovic, Kemal;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FUTURE FOODS, VOLUME: 11
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7
TÍTULO: Beyond Reality: Exploring the effect of different virtual reality environments on visual assessment of cakes  Full Text
AUTORES: Alba Martinez, Jose; Alcaniz, Mariano; Martinez Monzo, Javier; Luís Miguel Cunha ; Garcia Segovia, Purificacion;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 179
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8
TÍTULO: Clean-label products: Factors affecting liking and acceptability by Portuguese older adults
AUTORES: Fernandes, Ana Campos; Morais, Cecilia ; Franchini, Bela; Pereira, Barbara; Pinho, Olivia; Luís Miguel Cunha ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: APPETITE, VOLUME: 197
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9
TÍTULO: Consumer perception of risk towards new sustainable non-thermal food processing technologies: A cross-cultural study between Portugal, Germany, and the UK  Full Text
AUTORES: Silva, Aline; Rocha, Celia; Ribeiro, José Carlos; Aganovic, Kemal; Lima, Rui C.; Methven, Lisa; Luís Miguel Cunha ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 96
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10
TÍTULO: Consumer sensory profiling and liking of Bolognese-type sauces: how do insect and plant foods really fare against red meat?
AUTORES: Costa, AID ; Monteiro, MJP; Maya, C; Rocha, C; Faria, BF; Lima, RC; Luís Miguel Cunha ; Roos, N;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: JOURNAL OF INSECTS AS FOOD AND FEED, VOLUME: 11, NÚMERO: 17
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