1
TÍTULO: Optimization of osmotic dehydration of chestnut (Castanea sativa Mill.) slices using response surface methodology
AUTORES: Delgado, T; Paim, B; Pereira, JA; Susana Casal ; Ramalhosa, E;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: International Journal of Food Studies, VOLUME: 7, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 7
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TÍTULO: Effect of hot air convective drying on the fatty acid and vitamin E composition of chestnut (Castanea sativa Mill.) slices  Full Text
AUTORES: Teresa Delgado; Jose Alberto Pereira; Elsa Ramalhosa; Susana Casal ;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 242, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 13
4
TÍTULO: EFFECT OF DRYING ON COLOR, PROXIMATE COMPOSITION AND DRYING KINETICS OF SLICED CHESTNUTS. Effect of Drying on Chestnut Slices  Full Text
AUTORES: Teresa Delgado; Jose Alberto Pereira; Susana Casal ; Elsa Ramalhosa;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING, VOLUME: 39, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 7
5
TÍTULO: Evaluation of the effect of experimental conditions on the total reductive capacity of extracts of lettuce through an experimental design
AUTORES: Delgado, T; Ferreira, A; Pereira, JA; Baptista, P; Susana Casal ; Ramalhosa, E;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: 7th Iberian Congress of Agricultural Engineering and Horticultural Sciences in VII CONGRESO IBERICO DE AGROINGENIERIA Y CIENCIAS HORTICOLAS: INNOVAR Y PRODUCIR PARA EL FUTURO. INNOVATING AND PRODUCING FOR THE FUTURE
INDEXADO EM: WOS
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TÍTULO: Effect of addition of fresh and composted coffee grounds on antioxidant activity of lettuce
AUTORES: Delgado, T; Ferreira, A; Gomes, T; Pereira, JA; Baptista, P; Susana Casal ; Ramalhosa, E;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: 7th Iberian Congress of Agricultural Engineering and Horticultural Sciences in VII CONGRESO IBERICO DE AGROINGENIERIA Y CIENCIAS HORTICOLAS: INNOVAR Y PRODUCIR PARA EL FUTURO. INNOVATING AND PRODUCING FOR THE FUTURE
INDEXADO EM: WOS
7
TÍTULO: Efeito da secagem por ar quente na cor e propriedades nutricionais de duas variedades de castanha (Castanea sativa Mill.)
AUTORES: Teresa Delgado; J.A. Pereira; Susana Casal ; Elsa Ramalhosa;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: 12º Encontro de Química dos Alimentos
INDEXADO EM: Handle
9
TÍTULO: Avaliação do efeito das condições experimentais sobre a capacidade redutora total de extratos de alface através de um desenho experimental
AUTORES: Teresa Delgado; Anabela Ferreira; J.A. Pereira; Paula Baptista; Susana Casal ; Elsa Ramalhosa;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: VII Congreso Ibérico de Agroingenieria y Ciencias Horticolas
INDEXADO EM: Handle
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TÍTULO: Efeito da adição de borra de café fresca e compostada na atividade antioxidante de alface
AUTORES: Teresa Delgado; Anabela Ferreira; Teresa Gomes; J.A. Pereira; Paula Baptista; Susana Casal ; Elsa Ramalhosa;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: VII Congreso Ibérico de Agroingenieria y Ciencias Horticolas
INDEXADO EM: Handle