1
TÍTULO: Variation in the Phenolic Composition of Cork Stoppers from Different Geographical Origins  Full Text
AUTORES: Reis, SF; Teixeira, T; Pinto, J; Oliveira, V; Lopes, P; Cabral, M; Mateus, N ; de Pinho, PG ; Pereira, H; de Freitas, V ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 68, NÚMERO: 50
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 7
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TÍTULO: Migration of Tannins and Pectic Polysaccharides from Natural Cork Stoppers to the Hydroalcoholic Solution  Full Text
AUTORES: Sofia F Reis; Elisabete Coelho ; Dmitry V Evtuguin; Manuel A Coimbra ; Paulo Lopes; Miguel Cabral; Nuno Mateus ; Victor Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 68, NÚMERO: 48
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 8
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TÍTULO: Recovery of added value compounds from cork industry by-products  Full Text
AUTORES: Sofia F Reis; Paulo Lopes; Isabel Roseira; Miguel Cabral; Nuno Mateus ; Victor Freitas ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 140
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 19
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