1
TÍTULO: Potential of Different Eighteen Grapevine Genotypes to Produce Wines in a Hot Region: First Insights into Volatile and Sensory Profiles
AUTORES: Ilda Caldeira; Rita Roque; Ofélia Anjos; Sílvia Lourenço; João de Deus; Miguel Damásio; José Silvestre;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Beverages, VOLUME: 11, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: CrossRef
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2
TÍTULO: Spectral data augmentation for leaf nutrient uptake quantification
AUTORES: Martins, R. C. ; Queiros, C.; Silva, F. M.; Santos, F. ; Barroso, T. G.; Tosin, R. ; Cunha, M. ; Leao, M.; Damasio, M.; Martins, P.; Silvestre, J.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: BIOSYSTEMS ENGINEERING, VOLUME: 246
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1 Unpaywall
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3
TÍTULO: First Approach to the Aroma Characterization of Monovarietal Red Wines Produced from Varieties Better Adapted to Abiotic Stresses
AUTORES: Agostinelli, Francesco; Caldeira, Ilda; Ricardo da Silva, Jorge M.; Damasio, Miguel; Egipto, Ricardo; Silvestre, Jose;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 12, NÚMERO: 10
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
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TÍTULO: Can Grapevine Leaf Water Potential Be Modelled from Physiological and Meteorological Variables? A Machine Learning Approach
AUTORES: Miguel Damásio; Miguel Barbosa; João Deus; Eduardo Fernandes; André Leitão; Luís Albino; Filipe Fonseca; José Silvestre;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Plants, VOLUME: 12, NÚMERO: 24
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 1
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6
TÍTULO: Nutritional status assessment of olive crops by means of the analysis and modelling of multispectral images taken with UAVs
AUTORES: Noguera, M; Aquino, A; Ponce, JM; Cordeiro, A; Silvestre, J; Calderon, R; Marcelo, MD; Jordao, P; Andujar, JM;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: BIOSYSTEMS ENGINEERING, VOLUME: 211
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 21
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7
TÍTULO: Biot-Granier Sensor: A Novel Strategy to Measuring Sap Flow in Trees  Full Text
AUTORES: Siqueira, JM; Paco, TA ; da Silva, JM ; Silvestre, JC;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: SENSORS, VOLUME: 20, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS DBLP CrossRef: 4 Handle
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8
TÍTULO: Chemical composition and sensory properties of Albariño wine: Fertigation effects
AUTORES: Fandiño, M; Vilanova, M; Caldeira, I; Silvestre, JM; Rey, BJ; Mirás Avalos, JM; Cancela, JJ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Food Research International, VOLUME: 137
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 3
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9
TÍTULO: Water Footprint Sustainability as a Tool to Address Climate Change in the Wine Sector: A Methodological Approach Applied to a Portuguese Case Study  Full Text
AUTORES: Saraiva, A; Presumido, P; Silvestre, J; Feliciano, M; Rodrigues, G; Silva, POE; Damasio, M; Ribeiro, A; Ramoa, S; Ferreira, L; Goncalves, A; Ferreira, A; Grifo, A; Paulo, A; Ribeiro, AC; Oliveira, A; Dias, I; Mira, H; Amaral, A; Mamede, H ; Oliveira, M; ...Mais
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: ATMOSPHERE, VOLUME: 11, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 25 Unpaywall Handle
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