Debora A. Campos
AuthID: R-006-B9K
1
TÃTULO: Comparative Analysis between Synthetic Vitamin E and Natural Antioxidant Sources from Tomato, Carrot and Coriander in Diets for Market-Sized Dicentrarchus labrax
AUTORES: Pereira, Ricardo; Costa, Monica; Velasco, Cristina; Luís Miguel Cunha ; Lima, Rui C.; Baiao, Luis F.; Batista, Sonia; Marques, Alexandra; Sa, Tiago; Campos, Debora A.; Pereira, Miguel; Jesus, Diva; Fernandez Boo, Sergio; Costas, Benjamin ; Pintado, Manuela ; Valente, Luisa M. P. ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 11, NÚMERO: 4
AUTORES: Pereira, Ricardo; Costa, Monica; Velasco, Cristina; Luís Miguel Cunha ; Lima, Rui C.; Baiao, Luis F.; Batista, Sonia; Marques, Alexandra; Sa, Tiago; Campos, Debora A.; Pereira, Miguel; Jesus, Diva; Fernandez Boo, Sergio; Costas, Benjamin ; Pintado, Manuela ; Valente, Luisa M. P. ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 11, NÚMERO: 4
2
TÃTULO: Bioprocess optimization: The potential of agro-food by-products
AUTORES: Sepulveda, Leonardo; Campos, Debora A.; Hernandez, Liliana Londono;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FRONTIERS IN SUSTAINABLE FOOD SYSTEMS, VOLUME: 6
AUTORES: Sepulveda, Leonardo; Campos, Debora A.; Hernandez, Liliana Londono;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FRONTIERS IN SUSTAINABLE FOOD SYSTEMS, VOLUME: 6
INDEXADO EM:
WOS

3
TÃTULO: Study of olive pomace antioxidant dietary fibre powder throughout gastrointestinal tract as multisource of phenolics, fatty acids and dietary fibre Full Text
AUTORES: Ribeiro, TB; Campos, D; Oliveira, A; Nunes, J; Vicente, AA ; Pintado, M;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Food Research International, VOLUME: 142
AUTORES: Ribeiro, TB; Campos, D; Oliveira, A; Nunes, J; Vicente, AA ; Pintado, M;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Food Research International, VOLUME: 142
4
TÃTULO: Study of olive pomace antioxidant dietary fibre powder throughout gastrointestinal tract as multisource of phenolics, fatty acids and dietary fibre Full Text
AUTORES: Oliveira, A; Ribeiro, TB; Campos, D; Oliveira, A; Nunes, J; Vicente, AA ; Pintado, M;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 142
AUTORES: Oliveira, A; Ribeiro, TB; Campos, D; Oliveira, A; Nunes, J; Vicente, AA ; Pintado, M;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 142
INDEXADO EM:
WOS

5
TÃTULO: Development of Frozen Pulps and Powders from Carrot and Tomato by-Products: Impact of Processing and Storage Time on Bioactive and Biological Properties
AUTORES: Araujo Rodrigues, H; Santos, D; Campos, DA; Ratinho, M; Rodrigues, IM; Pintado, ME;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: HORTICULTURAE, VOLUME: 7, NÚMERO: 7
AUTORES: Araujo Rodrigues, H; Santos, D; Campos, DA; Ratinho, M; Rodrigues, IM; Pintado, ME;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: HORTICULTURAE, VOLUME: 7, NÚMERO: 7
INDEXADO EM:
WOS

6
TÃTULO: Impact of Phlorotannin Extracts from Fucus vesiculosus on Human Gut Microbiota Full Text
AUTORES: Catarino, MD; Marcal, C; Bonifacio Lopes, T; Campos, D; Mateus, N ; Silva, AMS ; Pintado, MM; Cardoso, SM ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: MARINE DRUGS, VOLUME: 19, NÚMERO: 7
AUTORES: Catarino, MD; Marcal, C; Bonifacio Lopes, T; Campos, D; Mateus, N ; Silva, AMS ; Pintado, MM; Cardoso, SM ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: MARINE DRUGS, VOLUME: 19, NÚMERO: 7
7
TÃTULO: Impact of Processing Approach and Storage Time on Bioactive and Biological Properties of Rocket, Spinach and Watercress Byproducts
AUTORES: Araujo Rodrigues, H; Santos, D; Campos, DA; Guerreiro, S; Ratinho, M; Rodrigues, IM; Pintado, ME;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 10
AUTORES: Araujo Rodrigues, H; Santos, D; Campos, DA; Guerreiro, S; Ratinho, M; Rodrigues, IM; Pintado, ME;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 10
INDEXADO EM:
Scopus
WOS


8
TÃTULO: Bioactive extracts from brewer's spent grain (vol 11, pg 8963, 2020)
AUTORES: Bonifacio Lopes, T; Boas, AVA; Coscueta, ER; Costa, EM; Silva, S; Campos, D; Teixeira, JA; Pintado, M;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 12, NÚMERO: 23
AUTORES: Bonifacio Lopes, T; Boas, AVA; Coscueta, ER; Costa, EM; Silva, S; Campos, D; Teixeira, JA; Pintado, M;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 12, NÚMERO: 23
INDEXADO EM:
WOS

9
TÃTULO: Simulated digestion of an olive pomace water-soluble ingredient: relationship between the bioaccessibility of compounds and their potential health benefits
AUTORES: Ribeiro, TB; Oliveira, A; Campos, D; Nunes, J; Vicente, AA ; Pintado, M ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 11, NÚMERO: 3
AUTORES: Ribeiro, TB; Oliveira, A; Campos, D; Nunes, J; Vicente, AA ; Pintado, M ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: FOOD & FUNCTION, VOLUME: 11, NÚMERO: 3
10
TÃTULO: Polyphenol Extraction by Different Techniques for Valorisation of Non-Compliant Portuguese Sweet Cherries towards a Novel Antioxidant Extract Full Text
AUTORES: Ana A Vilas Boas; Debora A Campos; Catarina Nunes; Sonia Ribeiro; Joao Nunes; Ana Oliveira; Manuela Pintado;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 12, NÚMERO: 14
AUTORES: Ana A Vilas Boas; Debora A Campos; Catarina Nunes; Sonia Ribeiro; Joao Nunes; Ana Oliveira; Manuela Pintado;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 12, NÚMERO: 14
INDEXADO EM:
Scopus
WOS

