1
TÍTULO: Interactions between Beer Compounds and Human Salivary Proteins: Insights toward Astringency and Bitterness Perception  Full Text
AUTORES: Goncalves, Leonor; Jesus, Monica; Brandao, Elsa; Magalhaes, Paulo; Mateus, Nuno ; Freitas, Victor de ; Soares, Susana ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 28, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
2
TÍTULO: (R) evolution in the molecular sexing of ratite birds: identification and analysis of new candidate sex-linked markers  Full Text
AUTORES: Francisco Morinha; Joao A Cabral; Sonia Martins; Eduardo Cruz; Nuno Alvura; Pedro Nunes; Joao Direitinho; Paula Magalhaes; Estela Bastos;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: AVIAN BIOLOGY RESEARCH, VOLUME: 8, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Synthesis and assessment of a graphene-based composite photocatalyst  Full Text
AUTORES: Magalhaes, P; Angelo, J; Sousa, VM; Nunes, OC ; Andrade, L; Mendes, A ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: 12th International Chemical and Biological Engineering Conference in BIOCHEMICAL ENGINEERING JOURNAL, VOLUME: 104
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 10
6
TÍTULO: Xanthohumol Modulates Inflammation, Oxidative Stress, and Angiogenesis in Type 1 Diabetic Rat Skin Wound Healing  Full Text
AUTORES: Raquel Costa; NEGRÃO, R ; Inês Maria Valente ; Angela Castela; Delfim Duarte ; Luisa Guardao; Paulo J Magalhaes; Jose A Rodrigues ; Joao T Guimaraes ; Pedro Gomes ; Raquel Soares ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF NATURAL PRODUCTS, VOLUME: 76, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 63
7
TÍTULO: Effect of Xanthohumol on Brewing Yeast Cells
AUTORES: Magalhaes, PJ; Goncalves, LM; Guido, LF ; Mrsa, V; Kincl, T; Branyik, T; Dostalek, P;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: 3rd International Humulus Symposium in III INTERNATIONAL HUMULUS SYMPOSIUM, VOLUME: 1010
INDEXADO EM: Scopus WOS
8
TÍTULO: NUTRITIONAL ASSESSMENT OF DIFFERENT FIELD PEA GENOTYPES (PISUM SATIVUM L.)
AUTORES: Rodrigues, AM; Reis, CMG; Rodrigues, PJ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: BULGARIAN JOURNAL OF AGRICULTURAL SCIENCE, VOLUME: 18, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: WOS
10
TÍTULO: The Impact of Xanthohumol on a Brewing Yeast's Viability, Vitality and Metabolite Formation
AUTORES: Paulo J Magalhaes; Aurora B Carvalho; Luis M Goncalves ; Joao G Pacheco ; Luis F Guido ; Tomas Branyik; Pedro G Rodrigues; Gabriela Kuncova; Pavel Dostalek; Aquiles L A Barros ;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF THE INSTITUTE OF BREWING, VOLUME: 117, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: WOS
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