Ana Isabel Juncá Sottomayor Lisboa de Bourbon
AuthID: R-000-WNP
1
TÃTULO: Use of a coaxial nozzle-assisted 3D printing and ionic crosslinking to control the texture of a mycoprotein-based food product
AUTORES: Arlete Marques; Sara Oliveira; Artur Martins; Ana Bourbon; Neda Rousta; Mohammad Taherzadeh; José Teixeira; Miguel Cerqueira; Pastrana Martinez, L.M.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FUTURE FOODS, VOLUME: 11
AUTORES: Arlete Marques; Sara Oliveira; Artur Martins; Ana Bourbon; Neda Rousta; Mohammad Taherzadeh; José Teixeira; Miguel Cerqueira; Pastrana Martinez, L.M.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FUTURE FOODS, VOLUME: 11
2
TÃTULO: Haptic warnings for a motorcycle jacket and gloves Full Text
AUTORES: Lisboa, Isabel C.; Lourenco, Vladimiro; Silva, Emanuel; Pereira, Eduarda; Carvalho, Adriano; Pessoa, Ricardo; Costa, Nelson;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: TRANSPORTATION RESEARCH PART F-TRAFFIC PSYCHOLOGY AND BEHAVIOUR, VOLUME: 100
AUTORES: Lisboa, Isabel C.; Lourenco, Vladimiro; Silva, Emanuel; Pereira, Eduarda; Carvalho, Adriano; Pessoa, Ricardo; Costa, Nelson;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: TRANSPORTATION RESEARCH PART F-TRAFFIC PSYCHOLOGY AND BEHAVIOUR, VOLUME: 100
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
3
TÃTULO: Pickering Emulsion Stabilized by Different Concentrations of Whey Protein-Cress Seed Gum Nanoparticles
AUTORES: Davtalab, Maryam; Naji Tabasi, Sara; Shahidi Noghabi, Mostafa; Martins, Artur J.; Bourbon, Ana I.; Cerqueira, Miguel A.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 23
AUTORES: Davtalab, Maryam; Naji Tabasi, Sara; Shahidi Noghabi, Mostafa; Martins, Artur J.; Bourbon, Ana I.; Cerqueira, Miguel A.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 23
4
TÃTULO: Fruit-Carrot-Based Smoothies as Innovative Products with a Complex Matrix of Bioactive Compounds Effected on Activities of Selected Digestive Enzymes and Cholinesterases In Vitro
AUTORES: Yusuf, Emel Hasan; Wojdylo, Aneta; Bourbon, Ana Isabel; Nowicka, Paulina;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 12, NÚMERO: 4
AUTORES: Yusuf, Emel Hasan; Wojdylo, Aneta; Bourbon, Ana Isabel; Nowicka, Paulina;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 12, NÚMERO: 4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
5
TÃTULO: Three Months-Old' Preferences for Biological Motion Configuration and Its Subsequent Decline Full Text
AUTORES: Lisboa, Isabel C.; Basso, Daniel M.; Santos, Jorge A.; Pereira, Alfredo F.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: BRAIN SCIENCES, VOLUME: 12, NÚMERO: 5
AUTORES: Lisboa, Isabel C.; Basso, Daniel M.; Santos, Jorge A.; Pereira, Alfredo F.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: BRAIN SCIENCES, VOLUME: 12, NÚMERO: 5
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
6
TÃTULO: Assessment of the Antibiofilm Performance of Chitosan-Based Surfaces in Marine Environments Full Text
AUTORES: Lima, Marta; Gomes, Luciana C. ; Rita Teixeira Santos; Romeu, Maria J.; Valcarcel, Jesus; Vazquez, Jose Antonio; Cerqueira, Miguel A.; Pastrana, Lorenzo; Bourbon, Ana, I; de Jong, Ed D.; Sjollema, Jelmer; Mergulhao, Filipe J. ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES, VOLUME: 23, NÚMERO: 23
AUTORES: Lima, Marta; Gomes, Luciana C. ; Rita Teixeira Santos; Romeu, Maria J.; Valcarcel, Jesus; Vazquez, Jose Antonio; Cerqueira, Miguel A.; Pastrana, Lorenzo; Bourbon, Ana, I; de Jong, Ed D.; Sjollema, Jelmer; Mergulhao, Filipe J. ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES, VOLUME: 23, NÚMERO: 23
7
TÃTULO: Biopolymer interactions on emulsion-filled hydrogels: chemical, mechanical properties and microstructure Full Text
AUTORES: Silva, KCG; Bourbon, AI; Pastrana, L; Sato, ACK;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 141
AUTORES: Silva, KCG; Bourbon, AI; Pastrana, L; Sato, ACK;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 141
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
8
TÃTULO: The Effect of Molecular Weight on the Antimicrobial Activity of Chitosan from Loligo opalescens for Food Packaging Applications Full Text
AUTORES: Gomes, LC ; Faria, SI; Valcarcel, J; Vazquez, JA; Cerqueira, MA; Pastrana Martinez, L.M.; Bourbon, AI; Mergulhao, FJ ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: MARINE DRUGS, VOLUME: 19, NÚMERO: 7
AUTORES: Gomes, LC ; Faria, SI; Valcarcel, J; Vazquez, JA; Cerqueira, MA; Pastrana Martinez, L.M.; Bourbon, AI; Mergulhao, FJ ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: MARINE DRUGS, VOLUME: 19, NÚMERO: 7
9
TÃTULO: Development of Chitosan-Based Surfaces to Prevent Single- and Dual-Species Biofilms of Staphylococcus aureus and Pseudomonas aeruginosa Full Text
AUTORES: Lima, M; Rita Teixeira Santos ; Gomes, LC ; Faria, SI; Valcarcel, J; Vazquez, JA; Cerqueira, MA; Pastrana Martinez, L.M.; Bourbon, AI; Mergulhao, FJ ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 26, NÚMERO: 14
AUTORES: Lima, M; Rita Teixeira Santos ; Gomes, LC ; Faria, SI; Valcarcel, J; Vazquez, JA; Cerqueira, MA; Pastrana Martinez, L.M.; Bourbon, AI; Mergulhao, FJ ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 26, NÚMERO: 14
10
TÃTULO: Active Carboxymethylcellulose-Based Edible Films: Influence of Free and Encapsulated Curcumin on Films' Properties
AUTORES: Bourbon, AI; Costa, MJ; Maciel, LC; Pastrana Martinez, L.M.; Vicente, AA ; Cerqueira, MA;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 7
AUTORES: Bourbon, AI; Costa, MJ; Maciel, LC; Pastrana Martinez, L.M.; Vicente, AA ; Cerqueira, MA;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 7