2
TÍTULO: Enhancing storage stability of smoke-flavored horse mackerel filets using natural extracts as preservatives
AUTORES: Barros, Diana; Nova, Paulo; Cunha, Sara; Monteiro, Vitor; Fernandes, Elia; Pereira-Pinto, R. ; Barbosa, Carla; Pintado, Maria; Gomes, Ana ; Vaz Velho, Manuela;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FRONTIERS IN SUSTAINABLE FOOD SYSTEMS, VOLUME: 7
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TÍTULO: Evaluation of mature banana peel flour on physical, chemical, and texture properties of a gluten-freeRissol  Full Text
AUTORES: Sofia Gomes; Bruna Vieira; Carla Barbosa; Rita Pinheiro;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
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4
TÍTULO: Fresh-Cut Bell Peppers in Modified Atmosphere Packaging: Improving Shelf Life to Answer Food Security Concerns  Full Text
AUTORES: Barbosa, C; Machado, TB; Alves, MR ; Oliveira, MBPP ;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 25, NÚMERO: 10
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5
TÍTULO: Physicochemical analysis of ham from entire male pigs raised with different feeding and housing conditions  Full Text
AUTORES: Pereira-Pinto, R. ; Nuria Reis; Carla Barbosa; Rita Pinheiro; Manuela Vaz Velho;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
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