1
TÍTULO: Low Fat Yoghurts Produced with Different Protein Levels and Alternative Natural Sweeteners
AUTORES: Campos, Lara; Tuma, Paulina; Silva, Tania; Gomes, David; Pereira, Carlos Dias; Henriques, Marta H. F. ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
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2
TÍTULO: The Potential of Acorn Extract Treatment on PUFAs Oxidative Stability: A Case Study on Fish Cooking Wastewater
AUTORES: Araujo Rodrigues, Helena; Ribeiro, Tania Braganca; Machado, Manuela; Pereira, Carlos D.; Pintado, Manuela E.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 6
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3
TÍTULO: Sheep's Second Cheese Whey Edible Coatings with Oregano and Clary Sage Essential Oils Used as Sustainable Packaging Material in Cheese
AUTORES: Pires, Arona; Pietruszka, Hubert; Bozek, Agata; Szkolnicka, Katarzyna; Gomes, David; Diaz, Olga; Cobos, Angel; Pereira, Carlos;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
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4
TÍTULO: Whey Cheeses Containing Probiotic and Bioprotective Cultures Produced with Ultrafiltrated Cow's Whey
AUTORES: Pires, Arona; Bozek, Agata; Pietruszka, Hubert; Szkolnicka, Katarzyna; Gomes, David; Diaz, Olga; Cobos, Angel; Pereira, Carlos;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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5
TÍTULO: A Review of Recent Developments in Edible Films and Coatings-Focus on Whey-Based Materials
AUTORES: Pires, Arona Figueroa; Diaz, Olga; Cobos, Angel; Pereira, Carlos Dias;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 16
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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6
TÍTULO: Whey Cheeses Containing Probiotic and Bioprotective Cultures Produced With Ultrafiltrated Cow’s Whey
AUTORES: Arona Pires; Agata Bożek; Hubert Pietruszka; Katarzyna Szkolnicka; David Gomes; Olga Díaz; Angel Cobos; Carlos Pereira;
PUBLICAÇÃO: 2024
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7
TÍTULO: Impact of Probiotic and Bioprotective Cultures on the Quality and Shelf Life of Butter and Buttermilk
AUTORES: Pereira, Carlos; Gomes, David; Dias, Susana; Santos, Sandra; Pires, Arona; Viegas, Jorge;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: DAIRY, VOLUME: 5, NÚMERO: 4
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TÍTULO: Effect of Sheep's Whey Edible Coatings with a Bioprotective Culture, Kombucha Tea or Oregano Essential Oil on Cheese Characteristics
AUTORES: Pereira, Carlos D.; Varytskaya, Hanna; Lydzinska, Oliwia; Szkolnicka, Katarzyna; Gomes, David; Pires, Arona;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 24
INDEXADO EM: Scopus WOS
9
TÍTULO: Sheep's Butter and Correspondent Buttermilk Produced with Sweet Cream and Cream Fermented by Aromatic Starter, Kefir and Probiotic Culture
AUTORES: Silva, Tania; Pires, Arona; Gomes, David; Viegas, Jorge; Pereira Dias, Susana; Pintado, Manuela E. E.; Henriques, Marta ; Pereira, Carlos Dias;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 4 Handle
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10
TÍTULO: Stress response of European seabass (Dicentrarchus labrax) fed plant-based diets supplemented with swine blood hydrolysates
AUTORES: Resende, Daniela; Pereira, Ricardo; Dominguez, David; Pereira, Miguel; Pereira, Carlos; Pintado, Manuela; Valente, Luisa M. P.; Velasco, Cristina;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: AQUACULTURE REPORTS, VOLUME: 30
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
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