Elsa Margarida Nunes Leal Gonçalves
AuthID: R-001-F53
1
TÃTULO: Assessing the Potential of Brewer's Spent Grain to Enhance Cookie Physicochemical and Nutritional Profiles
AUTORES: Nicolai, Marisa; Palma, Maria Lidia; Reis, Ricardo; Amaro, Ruben; Fernandes, Jaime; Goncalves, Elsa M.; Silva, Mafalda; Lageiro, Manuela; Charmier, Adilia ; Mauricio, Elisabete; Branco, Patricia; Palma, Carla; Silva, Joaquim; Nunes, Maria Cristiana ; Fernandes, Pedro C. B. ; Pereira, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOODS, VOLUME: 14, NÚMERO: 1
AUTORES: Nicolai, Marisa; Palma, Maria Lidia; Reis, Ricardo; Amaro, Ruben; Fernandes, Jaime; Goncalves, Elsa M.; Silva, Mafalda; Lageiro, Manuela; Charmier, Adilia ; Mauricio, Elisabete; Branco, Patricia; Palma, Carla; Silva, Joaquim; Nunes, Maria Cristiana ; Fernandes, Pedro C. B. ; Pereira, Paula;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOODS, VOLUME: 14, NÚMERO: 1
2
TÃTULO: Development and Characterization of Biodegradable Films Based on Pectin and Galega Kale By-Products
AUTORES: Carlos, Leopoldina; Pereira, Nelson; Martins, Margarida Moldao; Alves, Vitor D.; Goncalves, Elsa M.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: 4th International Conference on Water Energy Food and Sustainability-ICOWEFS-Annual in ICOWEFS 2024 SUSTAINABILITY PROCEEDINGS, VOLUME: Part F4026
AUTORES: Carlos, Leopoldina; Pereira, Nelson; Martins, Margarida Moldao; Alves, Vitor D.; Goncalves, Elsa M.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: 4th International Conference on Water Energy Food and Sustainability-ICOWEFS-Annual in ICOWEFS 2024 SUSTAINABILITY PROCEEDINGS, VOLUME: Part F4026
3
TÃTULO: Nutritional Composition and Bioactive Content in Various Traditional Portuguese Vegetable Soups
AUTORES: Goncalves, Elsa M.; Bagulho, Ana; Azedo, David; Tomas, Marta; Duarte, Isabel; Carvalho, Graca; Ramos, Ana C.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: 4th International Conference on Water Energy Food and Sustainability-ICOWEFS-Annual in ICOWEFS 2024 SUSTAINABILITY PROCEEDINGS, VOLUME: Part F4026
AUTORES: Goncalves, Elsa M.; Bagulho, Ana; Azedo, David; Tomas, Marta; Duarte, Isabel; Carvalho, Graca; Ramos, Ana C.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: 4th International Conference on Water Energy Food and Sustainability-ICOWEFS-Annual in ICOWEFS 2024 SUSTAINABILITY PROCEEDINGS, VOLUME: Part F4026
INDEXADO EM:
Scopus
WOS


4
TÃTULO: Cultivated Mushrooms: A Comparative Study of Antioxidant Activity and Phenolic Content
AUTORES: Mafalda Silva; Manuela Lageiro; Ana Cristina Ramos; Fernando H Reboredo; Elsa M Gonçalves;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: The 5th International Electronic Conference on Foods
AUTORES: Mafalda Silva; Manuela Lageiro; Ana Cristina Ramos; Fernando H Reboredo; Elsa M Gonçalves;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: The 5th International Electronic Conference on Foods
5
TÃTULO: Storage Temperature Effect on Quality and Shelf-Life of Hericium erinaceus Mushroom
AUTORES: Silva, Mafalda; Vida, Manuela; Ramos, Ana Cristina; Lidon, Fernando J.; Reboredo, Fernando H.; Goncalves, Elsa M.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: HORTICULTURAE, VOLUME: 11, NÚMERO: 2
AUTORES: Silva, Mafalda; Vida, Manuela; Ramos, Ana Cristina; Lidon, Fernando J.; Reboredo, Fernando H.; Goncalves, Elsa M.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: HORTICULTURAE, VOLUME: 11, NÚMERO: 2
6
TÃTULO: Application of fruit and vegetable processing by-products as ingredients in aquafeed
AUTORES: Lourenco, Silvia; Neves, Marta; Goncalves, Elsa M.; Roseiro, Cristina; Pombo, Ana; Raimundo, Delio; Pinheiro, Joaquina;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: DISCOVER FOOD, VOLUME: 5, NÚMERO: 1
AUTORES: Lourenco, Silvia; Neves, Marta; Goncalves, Elsa M.; Roseiro, Cristina; Pombo, Ana; Raimundo, Delio; Pinheiro, Joaquina;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: DISCOVER FOOD, VOLUME: 5, NÚMERO: 1
7
TÃTULO: Process Development for GMP-Grade Full Extract Cannabis Oil: Towards Standardized Medicinal Use Full Text
AUTORES: Maria do Céu Costa ; Ana Patrícia Gomes; Iva Vinhas; Joana Rosa; Filipe Pereira; Sara Moniz; Elsa M Gonçalves; Miguel Pestana; Mafalda Silva; Luís Monteiro Rodrigues; Anthony DeMeo; Logan Marynissen; António Marques da Costa; Patrícia Rijo; Michael Sassano;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Pharmaceutics, VOLUME: 17, NÚMERO: 7
AUTORES: Maria do Céu Costa ; Ana Patrícia Gomes; Iva Vinhas; Joana Rosa; Filipe Pereira; Sara Moniz; Elsa M Gonçalves; Miguel Pestana; Mafalda Silva; Luís Monteiro Rodrigues; Anthony DeMeo; Logan Marynissen; António Marques da Costa; Patrícia Rijo; Michael Sassano;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Pharmaceutics, VOLUME: 17, NÚMERO: 7
8
TÃTULO: Pre- and Postharvest Strategies for Pleurotus ostreatus Mushroom in a Circular Economy Approach
AUTORES: Silva, Mafalda; Ramos, Ana Cristina; Lidon, Fernando J.; Reboredo, Fernando H.; Goncalves, Elsa M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 10
AUTORES: Silva, Mafalda; Ramos, Ana Cristina; Lidon, Fernando J.; Reboredo, Fernando H.; Goncalves, Elsa M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 10
9
TÃTULO: From Fields to Films: Exploring Starch from Agriculture Raw Materials for Biopolymers in Sustainable Food Packaging
AUTORES: Elsa M Gonçalves; Mafalda Silva; Luiza Andrade; Joaquina Pinheiro;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Agriculture, VOLUME: 14, NÚMERO: 3
AUTORES: Elsa M Gonçalves; Mafalda Silva; Luiza Andrade; Joaquina Pinheiro;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Agriculture, VOLUME: 14, NÚMERO: 3
10
TÃTULO: Influence of Air-Drying Conditions on Quality, Bioactive Composition and Sensorial Attributes of Sweet Potato Chips
AUTORES: Goncalves, Elsa M.; Pereira, Nelson; Silva, Mafalda; Alvarenga, Nuno; Ramos, Ana Cristina; Alegria, Carla; Abreu, Marta;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 6
AUTORES: Goncalves, Elsa M.; Pereira, Nelson; Silva, Mafalda; Alvarenga, Nuno; Ramos, Ana Cristina; Alegria, Carla; Abreu, Marta;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 6
INDEXADO EM:
WOS

NO MEU:
ORCID
