1
TÍTULO: The effect of fruit cultivar/origin and storage time on sorbets quality
AUTORES: Catia Hipolito; Rosario Ramalheira; Sara Beirao da Costa; Margarida Moldao Martins;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 68
INDEXADO EM: WOS
3
TÍTULO: Evaluation of the effect of freeze-drying on potential probiotic properties of different lactic acid bacteria
AUTORES: Daniela Leite; Rosario Ramalheira; Joana Silva ; Gibbs, P; Paula Teixeira ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: MILCHWISSENSCHAFT-MILK SCIENCE INTERNATIONAL, VOLUME: 64, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
4
TÍTULO: Survival of Listeria monocytogenes previously isolated from traditional Portuguese fermented sausages through the gastro-intestinal tract  Full Text
AUTORES: Rosario Ramalheira; Joana Silva; Tim Hogg; Paula Teixeira ;
PUBLICAÇÃO: 2007, FONTE: 13th Ruropean Congress on Biotechnology (ECB 13) in JOURNAL OF BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 131, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: WOS CrossRef