1
TÍTULO: Assessment of chemical composition of blackberries and mulberries from Covilha region, Portugal
AUTORES: Martins, Mariana S.; Azevedo, Rui; Alves, Gilberto; Almeida, Agostinho ; de Pinho, Paula Guedes; Garcia Viguera, Cristina; Moreno, Diego A.; Silva, Luis R.; Goncalves, Ana C.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, VOLUME: 137
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: Antioxidant, Phytochemical, and Pharmacological Properties of Algerian Mentha aquatica Extracts
AUTORES: Lahlou, Radhia Aitfella; Goncalves, Ana Carolina; Bounechada, Mustapha; Nunes, Ana R.; Soeiro, Pedro; Alves, Gilberto; Moreno, Diego A.; Garcia Viguera, Cristina; Raposo, Cesar; Silvestre, Samuel; Rodilla, Jesus M.; Ismael, Maria Isabel; Silva, Luis R.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 13, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Natural Bioactive Compounds from Winery By-Products as Health Promoters: A Review  Full Text
AUTORES: Ana Teixeira; Nieves Baenas; Raul Dominguez Perles; Ana Barros; Eduardo Rosa; Diego A Moreno; Cristina Garcia Viguera;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES, VOLUME: 15, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Evaluation of grape (Vitis vinifera L.) stems from Portuguese varieties as a resource of (poly)phenolic compounds: A comparative study  Full Text
AUTORES: Ana Barros; Amadeo Girones Vilaplana; Ana Teixeira; Jacinta Collado Gonzalez; Diego A Moreno; Angel Gil Izquierdo; Eduardo Rosa; Raul Dominguez Perles;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 65, NÚMERO: PC
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
5
TÍTULO: Phytochemical profile of a blend of black chokeberry and lemon juice with cholinesterase inhibitory effect and antioxidant potential  Full Text
AUTORES: Girones Vilaplana, A; Valentao, P ; Andrade, PB ; Ferreres, F; Moreno, DA; Garcia Viguera, C;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 134, NÚMERO: 4
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
6
TÍTULO: New Beverages of Lemon Juice Enriched with the Exotic Berries Maqui, Acai, and Blackthorn: Bioactive Components and in Vitro Biological Properties  Full Text
AUTORES: Girones Vilaplana, A; Valentao, P ; Moreno, DA; Ferreres, F; Garcia Viguera, C; Andrade, PB ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 60, NÚMERO: 26
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef