1
TÍTULO: Synergistic effects of binary mixtures of δ-tocopherol and gallic acid derivatives on peroxidation of soybean oil-in-water emulsions
AUTORES: Tamara Martínez-Senra; Urszula Maciołek; Sonia Losada-Barreiro; Carlos Bravo-Díaz;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: LWT, VOLUME: 213
INDEXADO EM: CrossRef
2
TÍTULO: Effects of Emulsion Droplet Size on the Distribution and Efficiency of Antioxidants
AUTORES: Marlene Costa; Sonia Losada-Barreiro; Carlos Bravo-Díaz; Fátima Paiva-Martins ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Lipid Oxidation in Food and Biological Systems
INDEXADO EM: CrossRef
4
TÍTULO: Biochemistry of Antioxidants: Mechanisms and Pharmaceutical Applications
AUTORES: Losada Barreiro, Sonia; Sezgin Bayindir, Zerrin; Paiva Martins, Fatima ; Bravo Diaz, Carlos;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: BIOMEDICINES, VOLUME: 10, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 51
6
TÍTULO: Polyphenolic Antioxidants in Lipid Emulsions: Partitioning Effects and Interfacial Phenomena
AUTORES: Costa, M; Losada Barreiro, S; Paiva Martins, F ; Bravo Diaz, C;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 41
10
TÍTULO: Synthesis, In Vitro Antioxidant Properties and Distribution of a New Cyanothiophene-Based Phenolic Compound in Olive Oil-In-Water Emulsions
AUTORES: Sonia Losada Barreiro; Matej Sova; Janez Mravljak; Luciano Saso; Carlos Bravo Diaz;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 9, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS
Página 1 de 4. Total de resultados: 32.