1
TÍTULO: Prescribed Hospital Diet Influence on Dietary Intake of Hospitalised Patients: A Cross-Sectional Study  Full Text
AUTORES: Gameiro, Joana; Oliveira, Raquel; Baltazar, Ana Lucia; Rocha, Clara; Pereira, Marta; Martins, Diana; Lima, Joao P. M.; Mendes, Fernando;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 17, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: The Effect of Nutritional Intervention in Nutritional Risk Screening on Hospitalised Lung Cancer Patients  Full Text
AUTORES: Oliveira, Raquel; Cabrita, Bruno; Cunha, Angela; Silva, Sonia; Lima, Joao P. M.; Martins, Diana; Mendes, Fernando;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 17, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: What, How and Where They Eat: Results from a Portuguese company’s Employees
AUTORES: João M Lima; Andreia Boleta; Helena Enes; Inês Pereira; Rita Pereira; Joaquim Pereira; Hélder Simões; Ada Rocha ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Studies in Systems, Decision and Control, VOLUME: 492
INDEXADO EM: Scopus CrossRef Unpaywall
5
TÍTULO: Consumer Perception and Acceptability of Lupin-Derived Products: A Systematic Review
AUTORES: Abreu, Bruno; Lima, Joao; Rocha, Ada ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
6
TÍTULO: Intermediate meals and the place of consumption-Which relationship?
AUTORES: Lima, J.; Rodrigues, M.; Eulalio, M.; Rocha, A. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 32
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
8
TÍTULO: Are intermediate school meals a real contribution to improve a healthy and sustainable diet?
AUTORES: Melo, Rita; Lima, Joao; Baltazar, Ana Lucia; Pinto, Ezequiel; Fialho, Sonia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: BRITISH FOOD JOURNAL
INDEXADO EM: Scopus WOS
9
TÍTULO: Food safety knowledge and climate in the university canteens of three European countries
AUTORES: Filipec, Sanja Vidacek; Ratkovic, Petra; Bittsanszky, Andras; Toth, Andras Jozsef; Lima, Joao P. M.; Rocha, Ada ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ITALIAN JOURNAL OF FOOD SAFETY, VOLUME: 12, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
10
TÍTULO: Perception of Portuguese Consumers Regarding Food Labeling  Full Text
AUTORES: Silva, Bruna; Lima, Joao P. M.; Baltazar, Ana Lucia; Pinto, Ezequiel; Fialho, Sonia;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 14, NÚMERO: 14
INDEXADO EM: Scopus WOS
Página 1 de 3. Total de resultados: 30.