1
TÍTULO: Prescribed Hospital Diet Influence on Dietary Intake of Hospitalised Patients: A Cross-Sectional Study  Full Text
AUTORES: Gameiro, Joana; Oliveira, Raquel; Baltazar, Ana Lucia; Rocha, Clara; Pereira, Marta; Martins, Diana; Lima, Joao P. M.; Mendes, Fernando;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 17, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 1
2
TÍTULO: The Effect of Nutritional Intervention in Nutritional Risk Screening on Hospitalised Lung Cancer Patients  Full Text
AUTORES: Oliveira, Raquel; Cabrita, Bruno; Cunha, Angela; Silva, Sonia; Lima, Joao P. M.; Martins, Diana; Mendes, Fernando;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 17, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: Children's Menus at Fast Food Restaurants on the Uber Eats® Delivery App
AUTORES: Zapata Quiroga, Andrea; Lima, Joao P. M.; Rocha, Ada ; Saavedra Clarke, Silvana; Duran Aguero, Samuel;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOODS, VOLUME: 14, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Low Mediterranean Diet Adherence Is Associated with Poor Socioeconomic Status and Quality of Life: A Cross-Sectional Analysis  Full Text
AUTORES: Duarte, Carolina; Campos, Andrea; Pereira, Telmo ; Lima, Joao P. M.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 17, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
5
TÍTULO: What, How and Where They Eat: Results from a Portuguese company’s Employees
AUTORES: João M Lima; Andreia Boleta; Helena Enes; Inês Pereira; Rita Pereira; Joaquim Pereira; Hélder Simões; Ada Rocha ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Studies in Systems, Decision and Control, VOLUME: 492
INDEXADO EM: Scopus CrossRef Unpaywall
7
TÍTULO: Consumer Perception and Acceptability of Lupin-Derived Products: A Systematic Review
AUTORES: Abreu, Bruno; Lima, Joao; Rocha, Ada ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 6
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 2
8
TÍTULO: Intermediate meals and the place of consumption-Which relationship?
AUTORES: Lima, J.; Rodrigues, M.; Eulalio, M.; Rocha, A. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 32
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
10
TÍTULO: Are intermediate school meals a real contribution to improve a healthy and sustainable diet?
AUTORES: Melo, Rita; Lima, Joao; Baltazar, Ana Lucia; Pinto, Ezequiel; Fialho, Sonia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: BRITISH FOOD JOURNAL
INDEXADO EM: Scopus WOS
Página 1 de 4. Total de resultados: 32.