1
TÍTULO: Polyphenols as enhancers of emulsifying and antioxidant properties of egg and yeast protein emulsions: Understanding the molecular interactions behind their technological and functional potential
AUTORES: Ribeiro, Ana Catarina; Bravo, Carlo; Ramos, Rui Miguel ; Dias, Ricardo; Mateus, Nuno; de Freitas, Victor; Perez Gregorio, Rosa; Soares, Susana ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD HYDROCOLLOIDS, VOLUME: 167
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Putting gluten back on menu - Safety assessment of polyphenol-rich wheat varieties in Celiac Disease  Full Text
AUTORES: Dias, Ricardo; Mottola, Ilaria; Bellomo, Claudia; da Silva, Sara; Milheiro, Daniela; Barone, Maria Vittoria; Martinek, Petr; de Freitas, Victor ; Gianfrani, Carmen;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: EFSA JOURNAL, VOLUME: 22, NÚMERO: S1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef