José Carlos Ribeiro
AuthID: R-00M-1GS
1
TÃTULO: Insect-based chitin and chitosan from whole body sources and rearing by-products: extraction, physicochemical, structural and bioactivity characterisation
AUTORES: Navarro, P.; Ribeiro, José Carlos; Luis, A.; Domingues, F.; Anjos, O.; Luís Miguel Cunha ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: JOURNAL OF INSECTS AS FOOD AND FEED, VOLUME: 11, NÚMERO: 9
AUTORES: Navarro, P.; Ribeiro, José Carlos; Luis, A.; Domingues, F.; Anjos, O.; Luís Miguel Cunha ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: JOURNAL OF INSECTS AS FOOD AND FEED, VOLUME: 11, NÚMERO: 9
2
TÃTULO: Evaluation of innovative insect-based products by Portuguese consumers using a repeated exposure approach under a controlled setting
AUTORES: Barbosal, B.; Rochal, C.; Ribeiro, José Carlos; Lima, R. C.; Costa, A. I. A. ; Monteiro, M. J. P.; Maya, C.; Roos, N.; Luís Miguel Cunha ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: JOURNAL OF INSECTS AS FOOD AND FEED, VOLUME: 11, NÚMERO: 17
AUTORES: Barbosal, B.; Rochal, C.; Ribeiro, José Carlos; Lima, R. C.; Costa, A. I. A. ; Monteiro, M. J. P.; Maya, C.; Roos, N.; Luís Miguel Cunha ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: JOURNAL OF INSECTS AS FOOD AND FEED, VOLUME: 11, NÚMERO: 17
3
TÃTULO: Improving formulation of innovative edible insect-based crispbread containing Tenebrio molitor or Acheta domesticus through sensory profiling and liking
AUTORES: Rocha, C.; Ribeiro, José Carlos; Barbosa, B.; Lima, R. C.; Osimani, A.; Aquilanti, L.; Cesaro, C.; Costa, A. I. A.; Roos, N.; Luís Miguel Cunha ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: JOURNAL OF INSECTS AS FOOD AND FEED, VOLUME: 11, NÚMERO: 17
AUTORES: Rocha, C.; Ribeiro, José Carlos; Barbosa, B.; Lima, R. C.; Osimani, A.; Aquilanti, L.; Cesaro, C.; Costa, A. I. A.; Roos, N.; Luís Miguel Cunha ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: JOURNAL OF INSECTS AS FOOD AND FEED, VOLUME: 11, NÚMERO: 17
4
TÃTULO: Consumer perception of risk towards new sustainable non-thermal food processing technologies: A cross-cultural study between Portugal, Germany, and the UK Full Text
AUTORES: Silva, Aline; Rocha, Celia; Ribeiro, José Carlos; Aganovic, Kemal; Lima, Rui C.; Methven, Lisa; Luís Miguel Cunha ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 96
AUTORES: Silva, Aline; Rocha, Celia; Ribeiro, José Carlos; Aganovic, Kemal; Lima, Rui C.; Methven, Lisa; Luís Miguel Cunha ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: INNOVATIVE FOOD SCIENCE & EMERGING TECHNOLOGIES, VOLUME: 96
5
TÃTULO: Sensory Analysis Performed within Augmented Virtuality System: Impact on Hedonic Scores, Engagement, and Presence Level
AUTORES: Ribeiro, José Carlos; Rocha, Celia; Barbosa, Bruna; Lima, Rui Costa; Luís Miguel Cunha ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 15
AUTORES: Ribeiro, José Carlos; Rocha, Celia; Barbosa, Bruna; Lima, Rui Costa; Luís Miguel Cunha ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 15
6
TÃTULO: Rapid Sensory Profiling Methods for Research and Industrial Applications
AUTORES: Luís Miguel Cunha ; Rui Costa Lima; Ribeiro, José Carlos; Célia Rocha;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Sensory Evaluation and Consumer Acceptance of New Food Products
AUTORES: Luís Miguel Cunha ; Rui Costa Lima; Ribeiro, José Carlos; Célia Rocha;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Sensory Evaluation and Consumer Acceptance of New Food Products
7
TÃTULO: Sensory Profile and Consumer Acceptance of Edible Insects and Insect-based Foods
AUTORES: Ribeiro, José Carlos; Rui Costa Lima; Luís Miguel Cunha;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Sensory Evaluation and Consumer Acceptance of New Food Products
AUTORES: Ribeiro, José Carlos; Rui Costa Lima; Luís Miguel Cunha;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Sensory Evaluation and Consumer Acceptance of New Food Products