Ana Cristina Ramos Oliveira Justino
AuthID: R-002-KTK
1
TÃTULO: Gluten-Free Sweet Potato Flour: Effect of Drying Method and Variety on the Quality and Bioactivity Full Text
AUTORES: Pereira, Nelson; Ramos, Ana Cristina; Alves, Marco; Alves, Vitor D.; Roseiro, Cristina; Vida, Manuela; Moldao, Margarida; Abreu, Marta;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 29, NÚMERO: 23
AUTORES: Pereira, Nelson; Ramos, Ana Cristina; Alves, Marco; Alves, Vitor D.; Roseiro, Cristina; Vida, Manuela; Moldao, Margarida; Abreu, Marta;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 29, NÚMERO: 23
2
TÃTULO: Strawberry Plant as a Biomonitor of Trace Metal Air Pollution-A Citizen Science Approach in an Urban-Industrial Area near Lisbon, Portugal
AUTORES: Gamelas, Carla A.; Canha, Nuno; Justino, Ana R.; Nunes, Alexandra; Nunes, Sandra ; Dionisio, Isabel; Kertesz, Zsofia; Almeida, Susana Marta;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 24
AUTORES: Gamelas, Carla A.; Canha, Nuno; Justino, Ana R.; Nunes, Alexandra; Nunes, Sandra ; Dionisio, Isabel; Kertesz, Zsofia; Almeida, Susana Marta;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: PLANTS-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 24
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TÃTULO: Characterization of fish protein films incorporated with essential oils of clove, garlic and origanum: Physical, antioxidant and antibacterial properties Full Text
AUTORES: Barbara Teixeira; Antonio Marques; Carla Pires; Cristina Ramos; Irineu Batista; Jorge Alexandre Saraiva; Maria Leonor Nunes;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 59, NÚMERO: 1
AUTORES: Barbara Teixeira; Antonio Marques; Carla Pires; Cristina Ramos; Irineu Batista; Jorge Alexandre Saraiva; Maria Leonor Nunes;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 59, NÚMERO: 1
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TÃTULO: Chemical composition and antibacterial and antioxidant properties of commercial essential oils Full Text
AUTORES: Barbara Teixeira; Antonio Marques; Cristina Ramos; Nuno R Neng ; Jose M F Nogueira ; Jorge Alexandre Saraiva ; Maria Leonor Nunes ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 43, NÚMERO: 1
AUTORES: Barbara Teixeira; Antonio Marques; Cristina Ramos; Nuno R Neng ; Jose M F Nogueira ; Jorge Alexandre Saraiva ; Maria Leonor Nunes ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 43, NÚMERO: 1
5
TÃTULO: Chemical composition and bioactivity of different oregano (Origanum vulgare) extracts and essential oil. Composition and bioactivity of oregano products Full Text
AUTORES: Barbara Teixeira; Antonio Marques; Cristina Ramos; Carmo Serrano; Olivia Matos; Nuno R Neng ; Jose M F Nogueira ; Jorge Alexandre Saraiva ; Maria Leonor Nunes ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 93, NÚMERO: 11
AUTORES: Barbara Teixeira; Antonio Marques; Cristina Ramos; Carmo Serrano; Olivia Matos; Nuno R Neng ; Jose M F Nogueira ; Jorge Alexandre Saraiva ; Maria Leonor Nunes ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 93, NÚMERO: 11
6
TÃTULO: European pennyroyal (Mentha pulegium) from Portugal: Chemical composition of essential oil and antioxidant and antimicrobial properties of extracts and essential oil Full Text
AUTORES: Barbara Teixeira; Antonio Marques; Cristina Ramos; Irineu Batista; Carmo Serrano; Olivia Matos; Nuno R Neng ; Jose M F Nogueira ; Jorge Alexandre Saraiva ; Maria Leonor Nunes ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 36, NÚMERO: 1
AUTORES: Barbara Teixeira; Antonio Marques; Cristina Ramos; Irineu Batista; Carmo Serrano; Olivia Matos; Nuno R Neng ; Jose M F Nogueira ; Jorge Alexandre Saraiva ; Maria Leonor Nunes ;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 36, NÚMERO: 1
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TÃTULO: Antioxidant and antibacterial activity of essential oil and extracts of bay laurel Laurus nobilis Linnaeus (Lauraceae) from Portugal Full Text
AUTORES: Ramos, C; Teixeira, B; Batista, I; Matos, O; Serrano, C; Neng, NR ; Nogueira, JMF ; Nunes, ML ; Marques, A;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: NATURAL PRODUCT RESEARCH, VOLUME: 26, NÚMERO: 6
AUTORES: Ramos, C; Teixeira, B; Batista, I; Matos, O; Serrano, C; Neng, NR ; Nogueira, JMF ; Nunes, ML ; Marques, A;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: NATURAL PRODUCT RESEARCH, VOLUME: 26, NÚMERO: 6
8
TÃTULO: Antioxidant and antimicrobial activity of Satureja montana L. extracts Full Text
AUTORES: Carmo Serrano; Olivia Matos; Barbara Teixeira; Cristina Ramos; Nuno Neng ; Jose Nogueira ; Maria Leonor Nunes ; Antonio Marques;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 91, NÚMERO: 9
AUTORES: Carmo Serrano; Olivia Matos; Barbara Teixeira; Cristina Ramos; Nuno Neng ; Jose Nogueira ; Maria Leonor Nunes ; Antonio Marques;
PUBLICAÇÃO: 2011, FONTE: JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE, VOLUME: 91, NÚMERO: 9
9
TÃTULO: Effect of inlet morphology and wave action on pollutant pathways and sediment dynamics in a coastal stream
AUTORES: Oliveira, A; Fortunato, AB; Guerreiro, M; Bertin, X; Bruneau, N; Rodrigues, M; Taborda, R ; Andrade, C ; Silva, AM; Antunes, C ; Freire, P; Pedro, LS; Dodet, G; Loureiro, C ; Mendes, A;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: 11th International Conference on Estuarine and Coastal Modeling in Proceedings of the International Conference on Estuarine and Coastal Modeling, VOLUME: 388
AUTORES: Oliveira, A; Fortunato, AB; Guerreiro, M; Bertin, X; Bruneau, N; Rodrigues, M; Taborda, R ; Andrade, C ; Silva, AM; Antunes, C ; Freire, P; Pedro, LS; Dodet, G; Loureiro, C ; Mendes, A;
PUBLICAÇÃO: 2010, FONTE: 11th International Conference on Estuarine and Coastal Modeling in Proceedings of the International Conference on Estuarine and Coastal Modeling, VOLUME: 388
10
TÃTULO: Enzymatic Hydrolysis of Sardine (Sardina pilchardus) By-products and Lipid Recovery Full Text
AUTORES: Irineu Batista; Cristina Ramos; Rita Mendonca; Maria Leonor Nunes ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY, VOLUME: 18, NÚMERO: 1-2
AUTORES: Irineu Batista; Cristina Ramos; Rita Mendonca; Maria Leonor Nunes ;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: JOURNAL OF AQUATIC FOOD PRODUCT TECHNOLOGY, VOLUME: 18, NÚMERO: 1-2