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Maria Isabel Andrade Mendes de Vasconcelos
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R-000-BPD
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1995
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1993
1992
1991
1990
1989
1988
1987
1986
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 39
1
TÃTULO:
Machine Learning Techniques Disclose the Combined Effect of Fermentation Conditions on Yeast Mixed-Culture Dynamics and Wine Quality
AUTORES:
Barbosa, C;
Ramalhosa, E
;
Vasconcelos, I
;
Reis, M
;
Mendes Ferreira, A
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
MICROORGANISMS,
VOLUME:
10,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
7
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
2
TÃTULO:
Characterizing the Potential of the Non-Conventional Yeast Saccharomycodes ludwigii UTAD17 in Winemaking
AUTORES:
Esteves, M; Barbosa, C;
Vasconcelos, I
; Tavares, MJ; Mendes Faia, A;
Mira, NP
; Mendes Ferreira, A;
PUBLICAÇÃO:
2019
,
FONTE:
MICROORGANISMS,
VOLUME:
7,
NÚMERO:
11
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
12
Handle
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
3
TÃTULO:
Development and optimization of a HS-SPME-GC-MS methodology to quantify volatile carbonyl compounds in Port wines
Full Text
AUTORES:
Nathalie Moreira
;
Ana Margarida Araujo
;
Frank Rogerson
;
Isabel Vasconcelos
;
Victor De Freitas
;
Paula Guedes de Pinho
;
PUBLICAÇÃO:
2019
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
270
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
57
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
4
TÃTULO:
H. guilliermondii impacts growth kinetics and metabolic activity of S. cerevisiae: The role of initial nitrogen concentration
Full Text
AUTORES:
Patricia Lage;
Catarina Barbosa
; Beatriz Mateus;
Isabel Vasconcelos
;
Arlete Mendes Faia
;
Ana Mendes Ferreira
;
PUBLICAÇÃO:
2014
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY,
VOLUME:
172
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
5
TÃTULO:
1,3-Propanediol production in a two-step process fermentation from renewable feedstock
Full Text
AUTORES:
Filipa Soares Mendes
;
Maria Gonzalez Pajuelo
;
Helene Cordier
; Jean M Francois;
Isabel Vasconcelos
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
APPLIED MICROBIOLOGY AND BIOTECHNOLOGY,
VOLUME:
92,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
6
TÃTULO:
Relationship between nitrogen content in grapes and volatiles, namely heavy sulphur compounds, in wines
Full Text
AUTORES:
Nathalie Moreira
;
Paula Guedes de Pinho
;
Cristina Santos
;
Isabel Vasconcelos
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
126,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
30
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
7
TÃTULO:
Volatile compounds contribution of Hanseniaspora guilliermondii and Hanseniaspora uvarum during red wine vinifications
Full Text
AUTORES:
Moreira, N
;
Pina, C
;
Mendes, F
;
Couto, JA
;
Hogg, T
;
Vasconcelos, I
;
PUBLICAÇÃO:
2011
,
FONTE:
FOOD CONTROL,
VOLUME:
22,
NÚMERO:
5
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
84
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
8
TÃTULO:
Sequential Injection Kinetic Flow Assay for Monitoring Glycerol in a Sugar Fermentation Process by Saccharomyces cerevisiae
Full Text
AUTORES:
Karina B. Hueso Dominguez;
Ildiko V Toth
;
Renata R S Souto
;
Filipa Mendes
; Candido G Garcia De Maria;
Isabel Vasconcelos
;
Antonio O S S Rangel
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
APPLIED BIOCHEMISTRY AND BIOTECHNOLOGY,
VOLUME:
160,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
9
TÃTULO:
Volatile sulphur compounds composition of monovarietal white wines
Full Text
AUTORES:
Nathalie Moreira
;
Paula Guedes de Pinho
;
Cristina Santos
;
Isabel Vasconcelos
;
PUBLICAÇÃO:
2010
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
123,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
32
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
10
TÃTULO:
Sequential Injection Kinetic Flow Assay for Monitoring Glycerol in a Sugar Fermentation Process by Saccharomyces cerevisiae
Full Text
AUTORES:
Karina Hueso H Domínguez;
Ildikó V Tóth
;
Renata R S Souto
; Filipa Mendes; Cándido García De María;
Isabel Vasconcelos
;
António O S S Rangel
;
PUBLICAÇÃO:
2009
,
FONTE:
Appl Biochem Biotechnol - Applied Biochemistry and Biotechnology,
VOLUME:
160,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
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