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Maria Manuela Mendes Guerra
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Results:
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30
40
50
Publicações Confirmadas: 37
1
TÃTULO:
3D-Printed Food for New Gastronomic Experiences. A Study on Potential Application and Restaurant Consumer's Perception
AUTORES:
Nuno Miguel Severino; Cláudia Marcos Azevedo;
Maria Manuela Mendes Guerra
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
Advances in Hospitality, Tourism, and the Services Industry - Social Media Strategies for Tourism Interactivity
INDEXADO EM:
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
2
TÃTULO:
Design thinking for food: Remote association as a creative tool in the context of the ideation of new rice-based meals
AUTORES:
Castanho, Ana;
Guerra, Manuela
;
Brites, Carla
;
Oliveira, Jorge C.
;
Luís Miguel Cunha
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE,
VOLUME:
31
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
7
Unpaywall
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
3
TÃTULO:
New food, new technology: innovative spreadable cream with strawberry syrup
AUTORES:
de Lima, Gabriela Basto; Ganhao, Sofia;
Ruivo, Paula
; Oliveira, M. Adelaide; Macedo, Antonia; Brandao, Carlos;
Guerra, Manuela
; Morgado, Catia; Alves, Marco;
Henriques, Marilia
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
249,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
4
TÃTULO:
Development of Gastronomic Strategies for the Application and Valorization of New Inverse Emulsions of Vegetable Origin
AUTORES:
Silva, AT; Morgado, C; Félix, N; Lima, M; Laranjeiro, C; Brandão, C;
Guerra, M
;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
Food Engineering Series
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
:
1
NO MEU:
CIÊNCIAVITAE
5
TÃTULO:
Gastronomic potential and pairings of new emulsions of vegetable origin
AUTORES:
Ana T Silva; Cátia Morgado; Nelson Félix; Carlos Brandão;
Manuela Guerra
; Maria G Basto De Lima; Cristina Laranjeira;
PUBLICAÇÃO:
2020
,
FONTE:
Experiencing Food, designing sustainable and social practices
INDEXADO EM:
Handle
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
6
TÃTULO:
Effect of Rocha Pear Peel Extracts Added to Wheat and Rye Bread Formulations on Acrylamide Reduction and Sensory Quality Maintenance
AUTORES:
Cátia Morgado; Patrícia Bernardo; Inês Henriques; Susana Jesus; Andreia Rego; Inês Delgado; Inês Coelho; Isabel Castanheira; Nélson Félix; António Fernandes;
Manuela Guerra
; Carlos Brandão;
PUBLICAÇÃO:
2019
,
FONTE:
INCREaSE 2019
INDEXADO EM:
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
7
TÃTULO:
Evaluation and Perception of Quality by School Meals Consumer
AUTORES:
Christine Iglesias; Cátia Morgado;
Manuela Guerra
; António Fernandes; Carlos Brandão;
PUBLICAÇÃO:
2019
,
FONTE:
INCREaSE 2019
INDEXADO EM:
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
8
TÃTULO:
Evaluation of the Oxidative Status of Salami Packaged with an Active Whey Protein Film
AUTORES:
Andrade, MA; Ribeiro Santos, R;
Guerra, M
;
Sanches Silva, A
;
PUBLICAÇÃO:
2019
,
FONTE:
FOODS,
VOLUME:
8,
NÚMERO:
9
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
22
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
9
TÃTULO:
Perception of the Determinants of Quality and Food Safety by Catering Clients in a Restaurant in the Torres Novas Region
AUTORES:
Andreia Nunes; Cátia Morgado; António Fernandes;
Manuela Guerra
; Carlos Brandão;
PUBLICAÇÃO:
2019
,
FONTE:
INCREaSE 2019
INDEXADO EM:
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
10
TÃTULO:
Profile and Motivations of Consumers of Organic Products
AUTORES:
Joana Costa; Cátia Morgado; António Fernandes;
Manuela Guerra
; Carlos Brandão;
PUBLICAÇÃO:
2019
,
FONTE:
INCREaSE 2019
INDEXADO EM:
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
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