1
TÍTULO: 3D-Printed Food for New Gastronomic Experiences. A Study on Potential Application and Restaurant Consumer's Perception
AUTORES: Nuno Miguel Severino; Cláudia Marcos Azevedo; Maria Manuela Mendes Guerra ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Advances in Hospitality, Tourism, and the Services Industry - Social Media Strategies for Tourism Interactivity
INDEXADO EM: CrossRef
2
TÍTULO: Design thinking for food: Remote association as a creative tool in the context of the ideation of new rice-based meals
AUTORES: Castanho, Ana; Guerra, Manuela ; Brites, Carla; Oliveira, Jorge C.; Luís Miguel Cunha ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 31
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 7 Unpaywall
3
TÍTULO: New food, new technology: innovative spreadable cream with strawberry syrup
AUTORES: de Lima, Gabriela Basto; Ganhao, Sofia; Ruivo, Paula; Oliveira, M. Adelaide; Macedo, Antonia; Brandao, Carlos; Guerra, Manuela ; Morgado, Catia; Alves, Marco; Henriques, Marilia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 249, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Development of Gastronomic Strategies for the Application and Valorization of New Inverse Emulsions of Vegetable Origin
AUTORES: Silva, AT; Morgado, C; Félix, N; Lima, M; Laranjeiro, C; Brandão, C; Guerra, M ;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: Food Engineering Series
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 1
5
TÍTULO: Gastronomic potential and pairings of new emulsions of vegetable origin
AUTORES: Ana T Silva; Cátia Morgado; Nelson Félix; Carlos Brandão; Manuela Guerra ; Maria G Basto De Lima; Cristina Laranjeira;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: Experiencing Food, designing sustainable and social practices
INDEXADO EM: Handle
6
TÍTULO: Effect of Rocha Pear Peel Extracts Added to Wheat and Rye Bread Formulations on Acrylamide Reduction and Sensory Quality Maintenance
AUTORES: Cátia Morgado; Patrícia Bernardo; Inês Henriques; Susana Jesus; Andreia Rego; Inês Delgado; Inês Coelho; Isabel Castanheira; Nélson Félix; António Fernandes; Manuela Guerra ; Carlos Brandão;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: INCREaSE 2019
INDEXADO EM: CrossRef
7
TÍTULO: Evaluation and Perception of Quality by School Meals Consumer
AUTORES: Christine Iglesias; Cátia Morgado; Manuela Guerra ; António Fernandes; Carlos Brandão;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: INCREaSE 2019
INDEXADO EM: CrossRef
8
TÍTULO: Evaluation of the Oxidative Status of Salami Packaged with an Active Whey Protein Film
AUTORES: Andrade, MA; Ribeiro Santos, R; Guerra, M ; Sanches Silva, A;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: FOODS, VOLUME: 8, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 22
9
TÍTULO: Perception of the Determinants of Quality and Food Safety by Catering Clients in a Restaurant in the Torres Novas Region
AUTORES: Andreia Nunes; Cátia Morgado; António Fernandes; Manuela Guerra ; Carlos Brandão;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: INCREaSE 2019
INDEXADO EM: CrossRef
10
TÍTULO: Profile and Motivations of Consumers of Organic Products
AUTORES: Joana Costa; Cátia Morgado; António Fernandes; Manuela Guerra ; Carlos Brandão;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: INCREaSE 2019
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