1
TÍTULO: Antioxidant and antimicrobial potential of cajazeira leaves (Spondias mombin) extracts  Full Text
AUTORES: Nathana L Cristofoli; Carlos Alexandre R Lima; VIEIRA, MC ; Katia S Andrade; Sandra R S Ferreira;
FONTE: SEPARATION SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 54, NÚMERO: 4, PUBLICAÇÃO: 2019
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Food Science and Technology students self-evaluate soft and technical skills
AUTORES: Flynn, KM; Ho, P; VIEIRA, MC ; Pittia, P; Rosa, MD;
FONTE: International Journal of Food Studies, VOLUME: 6, NÚMERO: 2, PUBLICAÇÃO: 2017
INDEXADO EM: Scopus
NO MEU: ORCID
4
TÍTULO: Mathematical modeling of gallic acid release from chitosan films with grape seed extract and carvacrol  Full Text
AUTORES: Javiera F Rubilar; Rui M S Cruz ; Rommy N Zuniga; Khmelinskii, Igor; VIEIRA, MC ;
FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, VOLUME: 104, PUBLICAÇÃO: 2017
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Modeling the kinetics of peroxidase inactivation, colour and texture changes of Portuguese cabbage (Brassica oleracea L. var. costata DC) during UV-C light and heat blanching
AUTORES: Cruz, RMS; Godinho, AIA; Aslan, D; Koçak, NF; VIEIRA, MC ;
FONTE: International Journal of Food Studies, VOLUME: 5, NÚMERO: 2, PUBLICAÇÃO: 2016
INDEXADO EM: Scopus
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Effects of UV pre-treatments on frozen vegetables quality
AUTORES: Neves, FIG; VIEIRA, MC ; Silva, CLM;
FONTE: UV Radiation: Properties, Effects, and Applications, PUBLICAÇÃO: 2014
INDEXADO EM: Scopus
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Nanotechnology in Food Applications
AUTORES: Cruz, RMS ; Rubilar, JF; Khmelinskii, Igor ; VIEIRA, MC ;
FONTE: Advances in Food Science and Technology, PUBLICAÇÃO: 2013
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
9
TÍTULO: Physico-mechanical properties of chitosan films with carvacrol and grape seed extract  Full Text
AUTORES: Javiera F Rubilar; Rui M S Cruz ; Helder D Silva; Antonio A Vicente ; Khmelinskii, Igor ; VIEIRA, MC ;
FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 115, NÚMERO: 4, PUBLICAÇÃO: 2013
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
10
TÍTULO: Ultrasound Applications in Food Technology: Equipment, Combined Processes and Effects on Safety and Quality Parameters
AUTORES: Rui M.S Cruz ; Khmelinskii, Igor ; VIEIRA, MC ;
FONTE: Advances in Food Science and Nutrition - P. M/Advances, PUBLICAÇÃO: 2013
INDEXADO EM: CrossRef
Página 1 de 4. Total de resultados: 32.