1
TÍTULO: Antioxidant and antimicrobial potential of cajazeira leaves (Spondias mombin) extracts  Full Text
AUTORES: Nathana L Cristofoli; Carlos Alexandre R Lima; VIEIRA, MC ; Katia S Andrade; Sandra R S Ferreira;
FONTE: SEPARATION SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 54, NÚMERO: 4, PUBLICAÇÃO: 2019
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
2
TÍTULO: Combined pre-treatments effects on zucchini (Cucurbita pepo L.) squash microbial load reduction  Full Text
AUTORES: Filipa I G Neves; Cristina L M Silva; VIEIRA, MC ;
FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD MICROBIOLOGY, VOLUME: 305, PUBLICAÇÃO: 2019
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Optimization conditions of UV-C radiation combined with ultrasound-assisted extraction of cherry tomato (Lycopersicon esculentum) lycopene extract
AUTORES: Lima, AR; Cristofoli, NL; Veneral, JG; Fritz, ARM; VIEIRA, MC ;
FONTE: International Journal of Food Studies, VOLUME: 8, NÚMERO: 2, PUBLICAÇÃO: 2019
INDEXADO EM: Scopus
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Extraction of bioactive compounds from olive leaves using emerging technologies
AUTORES: Cruz, RMS; Brito, R; Smirniotis, P; Nikolaidou, Z; VIEIRA, MC ;
FONTE: Ingredients Extraction by Physicochemical Methods in Food, VOLUME: 4, PUBLICAÇÃO: 2017
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Food Science and Technology students self-evaluate soft and technical skills
AUTORES: Flynn, KM; Ho, P; VIEIRA, MC ; Pittia, P; Rosa, MD;
FONTE: International Journal of Food Studies, VOLUME: 6, NÚMERO: 2, PUBLICAÇÃO: 2017
INDEXADO EM: Scopus
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Mathematical modeling of gallic acid release from chitosan films with grape seed extract and carvacrol  Full Text
AUTORES: Javiera F Rubilar; Rui M S Cruz ; Rommy N Zuniga; Khmelinskii, Igor; VIEIRA, MC ;
FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, VOLUME: 104, PUBLICAÇÃO: 2017
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
8
TÍTULO: Mediterranean foods: Composition and processing
AUTORES: Cruz, RMS; VIEIRA, MC ;
FONTE: Mediterranean Foods: Composition and Processing, PUBLICAÇÃO: 2017
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 1
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Preface
AUTORES: Cruz, RMS; VIEIRA, MC ;
FONTE: Mediterranean Foods: Composition and Processing, PUBLICAÇÃO: 2017
INDEXADO EM: Scopus
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Preface
AUTORES: Cruz, RMS; VIEIRA, MC ;
FONTE: Mediterranean Foods: Composition and Processing, PUBLICAÇÃO: 2017
INDEXADO EM: Scopus
NO MEU: ORCID
Página 1 de 4. Total de resultados: 39.