1
TÍTULO: Mathematical modeling of gallic acid release from chitosan films with grape seed extract and carvacrol  Full Text
AUTORES: Javiera F Rubilar; Rui M S Cruz ; Rommy N Zuniga; Khmelinskii, Igor; VIEIRA, MC ;
FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF BIOLOGICAL MACROMOLECULES, VOLUME: 104, PUBLICAÇÃO: 2017
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: Grape seed extract antioxidant and antimicrobial properties: Use in active packaging
AUTORES: Rubilar, JF; Cruz, RMS ;
FONTE: Grapes: Production, Phenolic Composition and Potential Biomedical Effects, PUBLICAÇÃO: 2014
INDEXADO EM: Scopus
3
TÍTULO: Methods in Food Analysis
AUTORES: Rui Cruz ; Khmelinskii, Igor ; Margarida Vieira;
FONTE: , PUBLICAÇÃO: 2014
INDEXADO EM: CrossRef
4
TÍTULO: Nanotechnology in Food Applications
AUTORES: Cruz, RMS ; Rubilar, JF; Khmelinskii, Igor ; VIEIRA, MC ;
FONTE: Advances in Food Science and Technology, PUBLICAÇÃO: 2013
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
NO MEU: ORCID
5
TÍTULO: Physico-mechanical properties of chitosan films with carvacrol and grape seed extract  Full Text
AUTORES: Javiera F Rubilar; Rui M S Cruz ; Helder D Silva; Antonio A Vicente ; Khmelinskii, Igor ; VIEIRA, MC ;
FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 115, NÚMERO: 4, PUBLICAÇÃO: 2013
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: Ultrasound Applications in Food Technology: Equipment, Combined Processes and Effects on Safety and Quality Parameters
AUTORES: Rui M.S Cruz ; Khmelinskii, Igor ; VIEIRA, MC ;
FONTE: Advances in Food Science and Nutrition - P. M/Advances, PUBLICAÇÃO: 2013
INDEXADO EM: CrossRef
8
TÍTULO: The importance of food processing on vitamin C: Present and future trends
AUTORES: Cruz, RMS ; VIEIRA, MC ; Silva, CLM;
FONTE: Handbook of Vitamin C Research: Daily Requirements, Dietary Sources and Adverse Effects, PUBLICAÇÃO: 2010
INDEXADO EM: Scopus
9
TÍTULO: Biochemical and colour changes of watercress (Nasturtium officinale R. Br.) during freezing and frozen storage  Full Text
AUTORES: Goncalves, EM ; Cruz, RMS ; Abreu, M ; Brandao, TRS ; Silva, CLM ;
FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 93, NÚMERO: 1, PUBLICAÇÃO: 2009
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Effect of cold chain temperature abuses on the quality of frozen watercress (Nasturtium offcinale R. Br.)  Full Text
AUTORES: Rui M S Cruz ; VIEIRA, MC ; Cristina L M Silva ;
FONTE: JOURNAL OF FOOD ENGINEERING, VOLUME: 94, NÚMERO: 1, PUBLICAÇÃO: 2009
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
Página 1 de 2. Total de resultados: 16.