Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Henrique Jose Duarte Rosa
AuthID:
R-000-5XF
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (27)
Review (2)
Article in Press (1)
Unpublished (1)
Year Start - End:
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
2025
-
2025
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 31
1
TÃTULO:
Addressing Quality, Safety, and Sustainability Challenges in Artisanal Pico Cheese Production
AUTORES:
Sandra P.A Câmara; Cristiana Maduro-Dias; Hélder P.B Nunes; Raphael Martin; Francisca Pimentel; Júlia V Gomes; Maria da Graça A Silveira;
Henrique J.D Rosa
; Airidas Dapkevicius;
Alfredo E.S Borba
;
Maria de Lurdes N E Dapkevicius
;
PUBLICAÇÃO:
2025
INDEXADO EM:
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
2
TÃTULO:
Addressing Quality, Safety, and Sustainability Challenges in Artisanal Pico Cheese Production: Proteolysis Indexes, Staphylococci, and Whey Valorization
AUTORES:
Camara, Sandra P. A.; Maduro Dias, Cristiana; Nunes, Helder P. B.; Martin, Raphael; Pimentel, Francisca; Gomes, Julia V.; Silveira, Maria da Graca A.;
Rosa, Henrique J. D.
; Dapkevicius, Airidas;
Borba, Alfredo E. S.
;
Dapkevicius, Maria de Lurdes N. E.
;
PUBLICAÇÃO:
2025
,
FONTE:
FOODS,
VOLUME:
14,
NÚMERO:
9
INDEXADO EM:
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
3
TÃTULO:
Comparative study of the bacterial community of organic and conventional cow's milk
Full Text
AUTORES:
Paiva, NML; Ribeiro, SC;
Rosa, HJD
;
Silva, CCG
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
FOOD MICROBIOLOGY,
VOLUME:
120
INDEXADO EM:
WOS
CrossRef
:
1
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
4
TÃTULO:
A Longitudinal Study with a Laser Methane Detector (LMD) Highlighting Lactation Cycle-Related Differences in Methane Emissions from Dairy Cows
Full Text
AUTORES:
Pereira, Ana Margarida; Peixoto, Pedro;
Rosa, Henrique J. D.
; Vouzela, Carlos; Madruga, Joao S.;
Borba, Alfredo E. S.
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
ANIMALS,
VOLUME:
13,
NÚMERO:
6
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
3
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
5
TÃTULO:
Assessment of autochthonous lactic acid bacteria as starter cultures for improved manufacture of Pico cheese using a cheese model
Full Text
AUTORES:
de Aguiar e Câmara, SP; Maduro Dias, C; Rocha, L; Dapkevicius, A;
Duarte Rosa, HJ
;
de Borba, AES
; Silveira, MDG;
Malcata, FX
;
de Lurdes Enes Dapkevicius, M
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
International Dairy Journal,
VOLUME:
128
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
:
4
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
6
TÃTULO:
Production of low-cholesterol butter with Lacticaseibacillus paracasei immobilized in calcium-alginate beads
Full Text
AUTORES:
Teixeira, M. F. B.; Silva, S. P. M.; Domingos Lopes, M. F. P.; Bessa, R. J. B.;
Prates, J. A. M.
;
Rosa, H. J. D.
;
Silva, C. C. G.
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
393
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
1
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
7
TÃTULO:
The effect of corn supplementation on alpha-tocopherol concentration and oxidative stability in three muscles of grass-fed Holstein bulls
AUTORES:
Silva, C. C. G.
; Domingos Lopes, M. F. P.; Coelho, M. C.; Rego, O. A.;
Rosa, H. J. D.
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
ANIMAL PRODUCTION SCIENCE,
VOLUME:
63,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
1
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
8
TÃTULO:
Application of Near Infrared Reflectance (NIR) spectroscopy to predict the moisture, protein, and fat content of beef for gourmet hamburger preparation
Full Text
AUTORES:
Dias, CSAMM; Nunes, HP; Melo, TMMV;
Rosa, HJD
;
Silva, CCG
;
Borba, AES
;
PUBLICAÇÃO:
2021
,
FONTE:
LIVESTOCK SCIENCE,
VOLUME:
254
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
13
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
9
TÃTULO:
Physicochemical traits and sensory quality of commercial butter produced in the Azores
Full Text
AUTORES:
Silva, CCG
; Silva, SPM;
Prates, JAM
; Bessa, RJB;
Rosa, HJD
; Rego, OA;
PUBLICAÇÃO:
2019
,
FONTE:
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL,
VOLUME:
88
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
12
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
10
TÃTULO:
Physicochemical, biochemical, microbiological and safety aspects of Pico cheese: Assessment throughout maturation and on the final product
AUTORES:
Camara, SPA; Dapkevicius, A;
Rosa, HJD
;
Silva, CCG
;
Malcata, FX
;
Dapkevicius, MLNE
;
PUBLICAÇÃO:
2017
,
FONTE:
INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TECHNOLOGY,
VOLUME:
70,
NÚMERO:
4
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
8
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 4. Total de resultados: 31.
<<
<
1
2
3
4
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
2 registos no
DataCite
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2025 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service