Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
Célia Costa Gomes da Silva
AuthID:
R-000-3MJ
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (50)
Article in Press (4)
Review (2)
Editorial Material (1)
Unpublished (1)
Year Start - End:
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
2025
-
2025
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 58
1
TÃTULO:
High gamma-aminobutyric acid (GABA) producing Enterococcus malodoratus isolated from protected denomination of origin (PDO) cheese
AUTORES:
Coelho, Marcia C.
;
Ribeiro, Susana C.
;
Malcata, F. Xavier
;
Silva, Celia C. G.
;
PUBLICAÇÃO:
2025
,
FONTE:
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL,
VOLUME:
161
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
2
TÃTULO:
Comparative study of the bacterial community of organic and conventional cow's milk
Full Text
AUTORES:
Paiva, NML; Ribeiro, SC;
Rosa, HJD
;
Silva, CCG
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
FOOD MICROBIOLOGY,
VOLUME:
120
INDEXADO EM:
WOS
CrossRef
:
1
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
3
TÃTULO:
Dried algae as potential functional ingredient in fresh cheese
AUTORES:
Borges, Daniela M.
;
Ribeiro, Susana C.
;
Silva, Sofia P. M.
;
Silva, Celia C. G.
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
FOOD BIOENGINEERING,
VOLUME:
3,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
4
TÃTULO:
Exopolysaccharide (EPS) Produced by Leuconostoc mesenteroides SJC113: Characterization of Functional and Technological Properties and Application in Fat-Free Cheese
AUTORES:
Juraskova, Dominika;
Ribeiro, Susana C.
;
Bastos, Rita
;
Coelho, Elisabete
;
Coimbra, Manuel A.
;
Silva, Celia C. G.
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
MACROMOL,
VOLUME:
4,
NÚMERO:
3
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
5
TÃTULO:
Microorganisms and Their Importance in the Food Industry: Safety, Quality and Health Properties
AUTORES:
Silva, Celia C. G.
; Ribeiro, Susana Chaves;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
FOODS,
VOLUME:
13,
NÚMERO:
10
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
6
TÃTULO:
Application of enterocin-whey films to reduce Listeria monocytogenes contamination on ripened cheese
Full Text
AUTORES:
Silva, Sofia P. M.
;
Teixeira, Jose A.
; Silva, Celia C. G.;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
FOOD MICROBIOLOGY,
VOLUME:
109
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
20
Handle
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
7
TÃTULO:
Comparative Study of the Bacterial Community of Organic and Conventional Milk
AUTORES:
Nuno M L Paiva; Susana C Ribeiro; Henrique J D Rosa;
Celia Costa Gomes Silva
;
PUBLICAÇÃO:
2023
INDEXADO EM:
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
8
TÃTULO:
Distinct Bacterial Communities in Sao Jorge Cheese with Protected Designation of Origin (PDO)
AUTORES:
Coelho, Marcia C.;
Malcata, Francisco Xavier
;
Silva, Celia C. G.
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
FOODS,
VOLUME:
12,
NÚMERO:
5
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
4
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
9
TÃTULO:
Editorial: Microbial communities and microbiomes in dairy products
Full Text
AUTORES:
Silva, Celia C. G.
; Ribeiro, Susana C.; Bottari, Benedetta;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
FRONTIERS IN MICROBIOLOGY,
VOLUME:
14
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
10
TÃTULO:
Evaluation of gamma-aminobutyric acid content in Portuguese cheeses with protected designation of origin status
AUTORES:
Sousa, Rodrigo J. M.; Ribeiro, Susana C.; Baptista, Jose A. B.;
Silva, Celia C. G.
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
JOURNAL OF DAIRY RESEARCH,
VOLUME:
90,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
1
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 6. Total de resultados: 58.
<<
<
1
2
3
4
5
6
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
2 registos no
DataCite
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2025 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service