Toggle navigation
Publicações
Investigadores
Instituições
0
Entrar
Autenticação Federada
(Clique na imagem)
Autenticação local
Recuperar Palavra-passe
Registar
Entrar
José António Mestre Prates
AuthID:
R-000-82E
Publicações
Confirmadas
Para Validar
Document Source:
All
Document Type:
Todos os Tipos de Documentos
Article (224)
Review (24)
Book Chapter (10)
Abstract (7)
Correction (4)
Proceedings Paper (3)
Article in Press (3)
Unpublished (2)
Editorial Material (1)
Year Start - End:
1992
1993
1994
1995
1996
1997
1998
1999
2000
2001
2002
2003
2004
2005
2006
2007
2008
2009
2010
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
2019
2020
2021
2022
2023
2024
2025
-
2025
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
1993
1992
Order:
Ano Dsc
Ano Asc
Cit. WOS Dsc
IF WOS Dsc
Cit. Scopus Dsc
IF Scopus Dsc
Título Asc
Título Dsc
Results:
10
20
30
40
50
Publicações Confirmadas: 278
1
TÃTULO:
Enhancing Meat Quality and Nutritional Value in Monogastric Livestock Using Sustainable Novel Feed Ingredients
AUTORES:
Prates, Jose A. M.
;
PUBLICAÇÃO:
2025
,
FONTE:
FOODS,
VOLUME:
14,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
2
TÃTULO:
Sustainable enhancement of broiler chicken meat quality using extruded Limnospira platensis supplemented with super-dosed enzymes
Full Text
AUTORES:
Spinola, M. P.; Costa, M. M.;
Pestana, J. M.
; Ferreira, J. I.; Fontes, A. M.; Mendes, A. R.;
Mourato, M. P.
; Lordelo, M. M.;
Prates, J. A. M.
;
PUBLICAÇÃO:
2025
,
FONTE:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
215
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
3
TÃTULO:
The Role of Meat Lipids in Nutrition and Health: Balancing Benefits and Risks
Full Text
AUTORES:
Prates, Jose A. M.
;
PUBLICAÇÃO:
2025
,
FONTE:
NUTRIENTS,
VOLUME:
17,
NÚMERO:
2
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
4
TÃTULO:
A Review of the Nutritional Aspects and Composition of the Meat, Liver and Fat of Buffaloes in the Amazon
AUTORES:
Rodrigues, Laurena Silva; da Silva, Jamile Andrea Rodrigues; da Silva, Welligton Conceicao; da Silva, eder Bruno Rebelo; Belo, Tatiane Silva; Sousa, Carlos Eduardo Lima; Rodrigues, Thomaz Cyro Guimaraes de Carvalho; Maciel e Silva, Andre Guimaraes;
Prates, Jose Antonio Mestre
; Lourenco Junior, Jose de Brito;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
ANIMALS,
VOLUME:
14,
NÚMERO:
11
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
5
TÃTULO:
Advances in Bioprocess Engineering for Optimising Chlorella vulgaris Fermentation: Biotechnological Innovations and Applications
AUTORES:
Mendes, Ana R.
;
Spinola, Maria P.
;
Lordelo, Madalena
;
Prates, Jose A. M.
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
FOODS,
VOLUME:
13,
NÚMERO:
24
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
6
TÃTULO:
Analysing the Impact of Spirulina Intake Levels on Performance Parameters, Blood Health Markers and Carcass Traits of Broiler Chickens
AUTORES:
Spinola, Maria P.; Costa, Monica M.;
Prates, Jose A. M.
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
ANIMALS,
VOLUME:
14,
NÚMERO:
13
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
7
TÃTULO:
Assessing the Influence of Cumulative Chlorella vulgaris Intake on Broiler Carcass Traits, Meat Quality and Oxidative Stability
AUTORES:
Mendes, Ana R.
;
Spinola, Maria P.
;
Lordelo, Madalena
;
Prates, Jose A. M.
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
FOODS,
VOLUME:
13,
NÚMERO:
17
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
8
TÃTULO:
Chemical Composition, Bioactivities, and Applications of Spirulina (Limnospira platensis) in Food, Feed, and Medicine
AUTORES:
Spinola, Maria P.
;
Mendes, Ana R.
;
Prates, Jose A. M.
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
FOODS,
VOLUME:
13,
NÚMERO:
22
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
9
TÃTULO:
Chemical Compounds, Bioactivities, and Applications of Chlorella vulgaris in Food, Feed and Medicine
AUTORES:
Mendes, Ana R.
;
Spinola, Maria P.
;
Lordelo, Madalena
;
Prates, Jose A. M.
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
APPLIED SCIENCES-BASEL,
VOLUME:
14,
NÚMERO:
23
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
10
TÃTULO:
Effect of Cumulative Spirulina Intake on Broiler Meat Quality, Nutritional and Health-Related Attributes
AUTORES:
Maria Spínola; Mónica Costa;
José M Prates
;
PUBLICAÇÃO:
2024
,
FONTE:
Foods,
VOLUME:
13,
NÚMERO:
5
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
:
2
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
Adicionar à lista
Marked
Marcar Todas
Exportar
×
Publication Export Settings
BibTex
EndNote
APA
CSV
PDF
Export Preview
Print
×
Publication Print Settings
HTML
PDF
Print Preview
Página 1 de 28. Total de resultados: 278.
<<
<
1
2
3
4
5
6
7
8
9
>
>>
×
Selecione a Fonte
Esta publicação tem:
2 registos no
ISI
2 registos no
SCOPUS
2 registos no
DBLP
2 registos no
Unpaywall
2 registos no
Openlibrary
2 registos no
Handle
2 registos no
DataCite
Por favor selecione o registo que deve ser utilizado pelo Authenticus.
×
Comparar Publicações
© 2025 CRACS & Inesc TEC - All Rights Reserved
Política de Privacidade
|
Terms of Service