1
TÍTULO: Enhancing Meat Quality and Nutritional Value in Monogastric Livestock Using Sustainable Novel Feed Ingredients
AUTORES: Prates, Jose A. M. ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOODS, VOLUME: 14, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
2
TÍTULO: Sustainable enhancement of broiler chicken meat quality using extruded Limnospira platensis supplemented with super-dosed enzymes  Full Text
AUTORES: Spinola, M. P.; Costa, M. M.; Pestana, J. M.; Ferreira, J. I.; Fontes, A. M.; Mendes, A. R.; Mourato, M. P. ; Lordelo, M. M.; Prates, J. A. M. ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 215
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: The Role of Meat Lipids in Nutrition and Health: Balancing Benefits and Risks  Full Text
AUTORES: Prates, Jose A. M. ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 17, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: A Review of the Nutritional Aspects and Composition of the Meat, Liver and Fat of Buffaloes in the Amazon
AUTORES: Rodrigues, Laurena Silva; da Silva, Jamile Andrea Rodrigues; da Silva, Welligton Conceicao; da Silva, eder Bruno Rebelo; Belo, Tatiane Silva; Sousa, Carlos Eduardo Lima; Rodrigues, Thomaz Cyro Guimaraes de Carvalho; Maciel e Silva, Andre Guimaraes; Prates, Jose Antonio Mestre ; Lourenco Junior, Jose de Brito;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 14, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
6
TÍTULO: Analysing the Impact of Spirulina Intake Levels on Performance Parameters, Blood Health Markers and Carcass Traits of Broiler Chickens
AUTORES: Spinola, Maria P.; Costa, Monica M.; Prates, Jose A. M. ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 14, NÚMERO: 13
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
9
TÍTULO: Chemical Compounds, Bioactivities, and Applications of Chlorella vulgaris in Food, Feed and Medicine
AUTORES: Mendes, Ana R.; Spinola, Maria P.; Lordelo, Madalena; Prates, Jose A. M. ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 14, NÚMERO: 23
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
10
TÍTULO: Effect of Cumulative Spirulina Intake on Broiler Meat Quality, Nutritional and Health-Related Attributes
AUTORES: Maria Spínola; Mónica Costa; José M Prates ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Foods, VOLUME: 13, NÚMERO: 5
INDEXADO EM: Scopus CrossRef: 2
Página 1 de 28. Total de resultados: 278.