2
TÍTULO: Biosensors for Detecting Food Contaminants-An Overview
AUTORES: Ines, Antonio; Cosme, Fernanda;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: PROCESSES, VOLUME: 13, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: Analysis of Quality and Sensory Characteristics of Functional Fermented Products
AUTORES: Cosme, Fernanda; Patarata, Luis; Nunes, Fernando M.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 11, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
4
TÍTULO: Innovative Approaches in Sensory Food Science: From Digital Tools to Virtual Reality
AUTORES: Fernanda Cosme; Tânia Rocha; Catarina Marques; João Barroso ; Alice Vilela;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Applied Sciences (Switzerland), VOLUME: 15, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
5
TÍTULO: Spectroscopic Techniques Application for Wine and Wine Byproduct Authentication
AUTORES: Teresa Pinto; Fernanda Cosme; Elisete Correia ; Alice Vilela;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Applied Sciences (Switzerland), VOLUME: 15, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus CrossRef
7
TÍTULO: Winemaking: Advanced Technology and Flavor Research
AUTORES: Cosme, Fernanda; Nunes, Fernando M.; Filipe Ribeiro, Luis;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS
10
TÍTULO: Microbial and Commercial Enzymes Applied in the Beverage Production Process
AUTORES: Cosme, Fernanda; Ines, Antonio; Vilela, Alice;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 9, NÚMERO: 4
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