Maria Fernanda Gil Cosme Martins
AuthID: R-000-BDN
1
TÃTULO: A Comprehensive Review of Bioactive Tannins in Foods and Beverages: Functional Properties, Health Benefits, and Sensory Qualities Full Text
AUTORES: Cosme, Fernanda; Aires, Alfredo; Pinto, Teresa; Oliveira, Ivo; Vilela, Alice; Goncalves, Berta ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 30, NÚMERO: 4
AUTORES: Cosme, Fernanda; Aires, Alfredo; Pinto, Teresa; Oliveira, Ivo; Vilela, Alice; Goncalves, Berta ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 30, NÚMERO: 4
2
TÃTULO: Biosensors for Detecting Food Contaminants-An Overview
AUTORES: Ines, Antonio; Cosme, Fernanda;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: PROCESSES, VOLUME: 13, NÚMERO: 2
AUTORES: Ines, Antonio; Cosme, Fernanda;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: PROCESSES, VOLUME: 13, NÚMERO: 2
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3
TÃTULO: Analysis of Quality and Sensory Characteristics of Functional Fermented Products
AUTORES: Cosme, Fernanda; Patarata, Luis; Nunes, Fernando M.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 11, NÚMERO: 3
AUTORES: Cosme, Fernanda; Patarata, Luis; Nunes, Fernando M.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 11, NÚMERO: 3
4
TÃTULO: Innovative Approaches in Sensory Food Science: From Digital Tools to Virtual Reality
AUTORES: Fernanda Cosme; Tânia Rocha; Catarina Marques; João Barroso ; Alice Vilela;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Applied Sciences (Switzerland), VOLUME: 15, NÚMERO: 8
AUTORES: Fernanda Cosme; Tânia Rocha; Catarina Marques; João Barroso ; Alice Vilela;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Applied Sciences (Switzerland), VOLUME: 15, NÚMERO: 8
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TÃTULO: Spectroscopic Techniques Application for Wine and Wine Byproduct Authentication
AUTORES: Teresa Pinto; Fernanda Cosme; Elisete Correia ; Alice Vilela;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Applied Sciences (Switzerland), VOLUME: 15, NÚMERO: 8
AUTORES: Teresa Pinto; Fernanda Cosme; Elisete Correia ; Alice Vilela;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Applied Sciences (Switzerland), VOLUME: 15, NÚMERO: 8
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TÃTULO: Efficiency of Alginic Acid, Sodium Carboxymethylcellulose, and Potassium Polyaspartate as Calcium Tartrate Stabilizers in Wines
AUTORES: Cosme, Fernanda; Filipe Ribeiro, Luis; Coixao, Ana; Bezerra, Mario; Nunes, Fernando M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 12
AUTORES: Cosme, Fernanda; Filipe Ribeiro, Luis; Coixao, Ana; Bezerra, Mario; Nunes, Fernando M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 12
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7
TÃTULO: Winemaking: Advanced Technology and Flavor Research
AUTORES: Cosme, Fernanda; Nunes, Fernando M.; Filipe Ribeiro, Luis;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 12
AUTORES: Cosme, Fernanda; Nunes, Fernando M.; Filipe Ribeiro, Luis;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 12
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8
TÃTULO: Wine Volatilome as Affected by Tartaric Stabilization Treatments: Cold Stabilization, Carboxymethylcellulose and Metatartaric Acid
AUTORES: Cosme, Fernanda; Oliveira, Rui; Filipe Ribeiro, Luis; Nunes, Fernando M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 17
AUTORES: Cosme, Fernanda; Oliveira, Rui; Filipe Ribeiro, Luis; Nunes, Fernando M.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOODS, VOLUME: 13, NÚMERO: 17
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9
TÃTULO: From Orchard to Wellness: Unveiling the Health Effects of Sweet Cherry Nutrients Full Text
AUTORES: Goncalves, Berta ; Aires, Alfredo; Oliveira, Ivo; Baltazar, Miguel; Cosme, Fernanda; Afonso, Silvia; Pinto, Teresa; Anjos, Maria Rosario; Ines, Antonio; Morais, Maria Cristina; Vilela, Alice; Silva, Ana Paula;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 16, NÚMERO: 21
AUTORES: Goncalves, Berta ; Aires, Alfredo; Oliveira, Ivo; Baltazar, Miguel; Cosme, Fernanda; Afonso, Silvia; Pinto, Teresa; Anjos, Maria Rosario; Ines, Antonio; Morais, Maria Cristina; Vilela, Alice; Silva, Ana Paula;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: NUTRIENTS, VOLUME: 16, NÚMERO: 21
10
TÃTULO: Microbial and Commercial Enzymes Applied in the Beverage Production Process
AUTORES: Cosme, Fernanda; Ines, Antonio; Vilela, Alice;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 9, NÚMERO: 4
AUTORES: Cosme, Fernanda; Ines, Antonio; Vilela, Alice;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FERMENTATION-BASEL, VOLUME: 9, NÚMERO: 4
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