Ricardo Manuel da Silva Malheiro
AuthID: R-000-FDZ
1
TÃTULO:  THJ-2201, a synthetic cannabinoid, modulates mitochondrial function and dynamics during the neurodifferentiation of NG108-15 cells at biologically relevant concentrations  Full Text
AUTORES: Malheiro, R. F.; Carmo, H. ; Carvalho, F. D.; João Pedro Silva;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: 57th Congress of the European-Societies-of-Toxicology (EUROTOX) in TOXICOLOGY LETTERS, VOLUME: 384
AUTORES: Malheiro, R. F.; Carmo, H. ; Carvalho, F. D.; João Pedro Silva;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: 57th Congress of the European-Societies-of-Toxicology (EUROTOX) in TOXICOLOGY LETTERS, VOLUME: 384
2
TÃTULO:  The Synthetic Cannabinoids THJ-2201 and 5F-PB22 Enhance In Vitro CB(1)Receptor-Mediated Neuronal Differentiation at Biologically Relevant Concentrations  Full Text
AUTORES: Alexandre, J; Malheiro, R; da Silva, DD; Carmo, H ; Carvalho, F ; João Pedro Silva;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES, VOLUME: 21, NÚMERO: 17
AUTORES: Alexandre, J; Malheiro, R; da Silva, DD; Carmo, H ; Carvalho, F ; João Pedro Silva;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES, VOLUME: 21, NÚMERO: 17
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TÃTULO:  Olive cultivar and maturation process on the oviposition preference of Bactrocera oleae (Rossi) (Diptera: Tephritidae)
AUTORES: Malheiro, R; Susana Casal ; Pinheiro, L; Baptista, P ; Pereira, JA ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: BULLETIN OF ENTOMOLOGICAL RESEARCH, VOLUME: 109, NÚMERO: 1
AUTORES: Malheiro, R; Susana Casal ; Pinheiro, L; Baptista, P ; Pereira, JA ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: BULLETIN OF ENTOMOLOGICAL RESEARCH, VOLUME: 109, NÚMERO: 1
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TÃTULO:  Unexplored olive cultivars from the Valencian Community (Spain): some chemical characteristics as a valorization strategy  Full Text
AUTORES: Domingo C Salazar Garcia; Ricardo Malheiro; Jose Alberto Pereira; Isabel Lopez Cortes;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 245, NÚMERO: 2
AUTORES: Domingo C Salazar Garcia; Ricardo Malheiro; Jose Alberto Pereira; Isabel Lopez Cortes;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 245, NÚMERO: 2
INDEXADO EM:  WOS
 WOS
 WOS
 WOS5
TÃTULO:  Volatile changes in cv. Verdeal Transmontana olive oil: From the drupe to the table, including storage  Full Text
AUTORES: Malheiro, R; Susana Casal ; Rodrigues, N; Renard, CMGC; Pereira, JA ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 106
AUTORES: Malheiro, R; Susana Casal ; Rodrigues, N; Renard, CMGC; Pereira, JA ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 106
6
TÃTULO:  Unexplored olive cultivars from the Valencian Community (Spain): some chemical characteristics as a valorization strategy
AUTORES: Salazar García, DC; Malheiro, R; Pereira, JA; Lopéz Cortés, I;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: European Food Research and Technology
AUTORES: Salazar García, DC; Malheiro, R; Pereira, JA; Lopéz Cortés, I;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: European Food Research and Technology
INDEXADO EM:  Scopus
 Scopus
 Scopus
 Scopus7
TÃTULO:  Antimicrobial activity of endophytic fungi from olive tree leaves  Full Text
AUTORES: Cynthia Malhadas; Ricardo Malheiro; Jose Alberto Pereira ; Paula Guedes de Pinho ; Paula Baptista ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: WORLD JOURNAL OF MICROBIOLOGY & BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 33, NÚMERO: 3
AUTORES: Cynthia Malhadas; Ricardo Malheiro; Jose Alberto Pereira ; Paula Guedes de Pinho ; Paula Baptista ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: WORLD JOURNAL OF MICROBIOLOGY & BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 33, NÚMERO: 3
8
TÃTULO:  Improvement of sensorial and volatile profiles of olive oil by addition of olive leaves. Olive leaves improve olive oil volatiles and sensory profiles  Full Text
AUTORES: Malheiro, R; Rodrigues, N; Bissaro, C; Leimann, F; Susana Casal ; Ramalhosa, E ; Pereira, JA ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 119, NÚMERO: 11
AUTORES: Malheiro, R; Rodrigues, N; Bissaro, C; Leimann, F; Susana Casal ; Ramalhosa, E ; Pereira, JA ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 119, NÚMERO: 11
9
TÃTULO:  Selection of grapevine leaf varieties for culinary process based on phytochemical composition and antioxidant properties  Full Text
AUTORES: Adriano Lima; Albino Bento ; Ilton Baraldi; Ricardo Malheiro;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 212
AUTORES: Adriano Lima; Albino Bento ; Ilton Baraldi; Ricardo Malheiro;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 212
10
TÃTULO:  Control of the banana burrowing nematode using sisal extract
AUTORES: Fabio N Jesus; Josilda C A Damasceno; Dimmy H S G Barbosa; Ricardo Malheiro; Jose A Pereira ; Ana C F Soares;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: AGRONOMY FOR SUSTAINABLE DEVELOPMENT, VOLUME: 35, NÚMERO: 2
AUTORES: Fabio N Jesus; Josilda C A Damasceno; Dimmy H S G Barbosa; Ricardo Malheiro; Jose A Pereira ; Ana C F Soares;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: AGRONOMY FOR SUSTAINABLE DEVELOPMENT, VOLUME: 35, NÚMERO: 2
 
  
 