Ricardo Manuel da Silva Malheiro
AuthID: R-000-FDZ
1
TÃTULO: The Synthetic Cannabinoids THJ-2201 and 5F-PB22 Enhance In Vitro CB(1)Receptor-Mediated Neuronal Differentiation at Biologically Relevant Concentrations Full Text
AUTORES: Alexandre, J; Malheiro, R; da Silva, DD; Carmo, H ; Carvalho, F ; João Pedro Silva;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES, VOLUME: 21, NÚMERO: 17
AUTORES: Alexandre, J; Malheiro, R; da Silva, DD; Carmo, H ; Carvalho, F ; João Pedro Silva;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES, VOLUME: 21, NÚMERO: 17
2
TÃTULO: Olive cultivar and maturation process on the oviposition preference of Bactrocera oleae (Rossi) (Diptera: Tephritidae)
AUTORES: Malheiro, R; Susana Casal ; Pinheiro, L; Baptista, P ; Pereira, JA ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: BULLETIN OF ENTOMOLOGICAL RESEARCH, VOLUME: 109, NÚMERO: 1
AUTORES: Malheiro, R; Susana Casal ; Pinheiro, L; Baptista, P ; Pereira, JA ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: BULLETIN OF ENTOMOLOGICAL RESEARCH, VOLUME: 109, NÚMERO: 1
3
TÃTULO: Unexplored olive cultivars from the Valencian Community (Spain): some chemical characteristics as a valorization strategy Full Text
AUTORES: Domingo C Salazar Garcia; Ricardo Malheiro; Jose Alberto Pereira; Isabel Lopez Cortes;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 245, NÚMERO: 2
AUTORES: Domingo C Salazar Garcia; Ricardo Malheiro; Jose Alberto Pereira; Isabel Lopez Cortes;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 245, NÚMERO: 2
INDEXADO EM:
WOS

4
TÃTULO: Volatile changes in cv. Verdeal Transmontana olive oil: From the drupe to the table, including storage Full Text
AUTORES: Malheiro, R; Susana Casal ; Rodrigues, N; Renard, CMGC; Pereira, JA ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 106
AUTORES: Malheiro, R; Susana Casal ; Rodrigues, N; Renard, CMGC; Pereira, JA ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 106
5
TÃTULO: Unexplored olive cultivars from the Valencian Community (Spain): some chemical characteristics as a valorization strategy
AUTORES: Salazar García, DC; Malheiro, R; Pereira, JA; Lopéz Cortés, I;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: European Food Research and Technology
AUTORES: Salazar García, DC; Malheiro, R; Pereira, JA; Lopéz Cortés, I;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: European Food Research and Technology
INDEXADO EM:
Scopus

6
TÃTULO: Antimicrobial activity of endophytic fungi from olive tree leaves Full Text
AUTORES: Cynthia Malhadas; Ricardo Malheiro; Jose Alberto Pereira ; Paula Guedes de Pinho ; Paula Baptista ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: WORLD JOURNAL OF MICROBIOLOGY & BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 33, NÚMERO: 3
AUTORES: Cynthia Malhadas; Ricardo Malheiro; Jose Alberto Pereira ; Paula Guedes de Pinho ; Paula Baptista ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: WORLD JOURNAL OF MICROBIOLOGY & BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 33, NÚMERO: 3
7
TÃTULO: Improvement of sensorial and volatile profiles of olive oil by addition of olive leaves. Olive leaves improve olive oil volatiles and sensory profiles Full Text
AUTORES: Malheiro, R; Rodrigues, N; Bissaro, C; Leimann, F; Susana Casal ; Ramalhosa, E ; Pereira, JA ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 119, NÚMERO: 11
AUTORES: Malheiro, R; Rodrigues, N; Bissaro, C; Leimann, F; Susana Casal ; Ramalhosa, E ; Pereira, JA ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 119, NÚMERO: 11
8
TÃTULO: Selection of grapevine leaf varieties for culinary process based on phytochemical composition and antioxidant properties Full Text
AUTORES: Adriano Lima; Albino Bento ; Ilton Baraldi; Ricardo Malheiro;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 212
AUTORES: Adriano Lima; Albino Bento ; Ilton Baraldi; Ricardo Malheiro;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 212
9
TÃTULO: Control of the banana burrowing nematode using sisal extract
AUTORES: Fabio N Jesus; Josilda C A Damasceno; Dimmy H S G Barbosa; Ricardo Malheiro; Jose A Pereira ; Ana C F Soares;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: AGRONOMY FOR SUSTAINABLE DEVELOPMENT, VOLUME: 35, NÚMERO: 2
AUTORES: Fabio N Jesus; Josilda C A Damasceno; Dimmy H S G Barbosa; Ricardo Malheiro; Jose A Pereira ; Ana C F Soares;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: AGRONOMY FOR SUSTAINABLE DEVELOPMENT, VOLUME: 35, NÚMERO: 2
10
TÃTULO: Microwave heating induces changes in the physicochemical properties of baru (Dipteryx alata Vog.) and soybean crude oils. Baru oil changes under microwave heating Full Text
AUTORES: Thays Helena Borges; Ricardo Malheiro; Adriana Marques de Souza; Susana Casal ; Jose Alberto Pereira ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 117, NÚMERO: 4
AUTORES: Thays Helena Borges; Ricardo Malheiro; Adriana Marques de Souza; Susana Casal ; Jose Alberto Pereira ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 117, NÚMERO: 4