1
TÍTULO: THJ-2201, a synthetic cannabinoid, modulates mitochondrial function and dynamics during the neurodifferentiation of NG108-15 cells at biologically relevant concentrations  Full Text
AUTORES: Malheiro, R. F.; Carmo, H. ; Carvalho, F. D.; João Pedro Silva;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: 57th Congress of the European-Societies-of-Toxicology (EUROTOX) in TOXICOLOGY LETTERS, VOLUME: 384
INDEXADO EM: WOS CrossRef Unpaywall
2
TÍTULO: The Synthetic Cannabinoids THJ-2201 and 5F-PB22 Enhance In Vitro CB(1)Receptor-Mediated Neuronal Differentiation at Biologically Relevant Concentrations  Full Text
AUTORES: Alexandre, J; Malheiro, R; da Silva, DD; Carmo, H ; Carvalho, F ; João Pedro Silva;
PUBLICAÇÃO: 2020, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES, VOLUME: 21, NÚMERO: 17
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
3
TÍTULO: Olive cultivar and maturation process on the oviposition preference of Bactrocera oleae (Rossi) (Diptera: Tephritidae)
AUTORES: Malheiro, R; Susana Casal ; Pinheiro, L; Baptista, P ; Pereira, JA ;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: BULLETIN OF ENTOMOLOGICAL RESEARCH, VOLUME: 109, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 5
4
TÍTULO: Unexplored olive cultivars from the Valencian Community (Spain): some chemical characteristics as a valorization strategy  Full Text
AUTORES: Domingo C Salazar Garcia; Ricardo Malheiro; Jose Alberto Pereira; Isabel Lopez Cortes;
PUBLICAÇÃO: 2019, FONTE: EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY, VOLUME: 245, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: WOS
5
TÍTULO: Volatile changes in cv. Verdeal Transmontana olive oil: From the drupe to the table, including storage  Full Text
AUTORES: Malheiro, R; Susana Casal ; Rodrigues, N; Renard, CMGC; Pereira, JA ;
PUBLICAÇÃO: 2018, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 106
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 15
7
TÍTULO: Antimicrobial activity of endophytic fungi from olive tree leaves  Full Text
AUTORES: Cynthia Malhadas; Ricardo Malheiro; Jose Alberto Pereira ; Paula Guedes de Pinho ; Paula Baptista ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: WORLD JOURNAL OF MICROBIOLOGY & BIOTECHNOLOGY, VOLUME: 33, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 53
8
TÍTULO: Improvement of sensorial and volatile profiles of olive oil by addition of olive leaves. Olive leaves improve olive oil volatiles and sensory profiles  Full Text
AUTORES: Malheiro, R; Rodrigues, N; Bissaro, C; Leimann, F; Susana Casal ; Ramalhosa, E ; Pereira, JA ;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF LIPID SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 119, NÚMERO: 11
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 11
10
TÍTULO: Control of the banana burrowing nematode using sisal extract
AUTORES: Fabio N Jesus; Josilda C A Damasceno; Dimmy H S G Barbosa; Ricardo Malheiro; Jose A Pereira ; Ana C F Soares;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: AGRONOMY FOR SUSTAINABLE DEVELOPMENT, VOLUME: 35, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
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