2
TÍTULO: Araneae communities associated with the canopies of chestnut trees in the northeastern part of Portugal: The influence of soil management practices
AUTORES: Jacinto Benhadi Marin; Jose Alberto Pereira ; Jose Antonio Barrientos; Albino Bento ; Sonia A P Santos ;
TYPE: Article, PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: EUROPEAN JOURNAL OF ENTOMOLOGY, VOLUME: 110, NÚMERO: 3
INDEXADO EM: Scopus WOS
NO MEU: ORCID
3
TÍTULO: Effect of Olive Leaves Addition during the Extraction Process of Overmature Fruits on Olive Oil Quality  Full Text
AUTORES: Ricardo Malheiro; Susana Casal ; Helder Teixeira; Albino Bento ; Jose Alberto Pereira ;
TYPE: Article, PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD AND BIOPROCESS TECHNOLOGY, VOLUME: 6, NÚMERO: 2
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 25
NO MEU: ORCID
6
TÍTULO: The use of olive leaves and tea extracts as effective antioxidants against the oxidation of soybean oil under microwave heating  Full Text
AUTORES: Ricardo Malheiro; Nuno Rodrigues; Gabriel Manzke; Albino Bento ; Jose Alberto Pereira ; Susana Casal ;
TYPE: Article, PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 44
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 29
NO MEU: ORCID
7
TÍTULO: Validation of Gamma and Electron Beam Irradiation as Alternative Conservation Technology for European Chestnuts
AUTORES: Carocho, M; Antonio, AL; Barreira, JCM ; Rafalski, A; Bento, A ; Ferreira, ICFR ;
TYPE: Article in Press, PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: Food and Bioprocess Technology
INDEXADO EM: Scopus
8
TÍTULO: Vitis vinifera leaves towards bioactivity  Full Text
AUTORES: Fatima Fernandes; Elsa Ramalhosa ; Patricia Pires; Joao Verdial; Patricia Valentao ; Paula Andrade ; Albino Bento ; Jose Alberto Pereira ;
TYPE: Article, PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: INDUSTRIAL CROPS AND PRODUCTS, VOLUME: 43, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
9
TÍTULO: Can tea extracts protect extra virgin olive oil from oxidation during microwave heating?  Full Text
AUTORES: Ricardo Malheiro; Susana Casal ; Hugo Lamas ; Albino Bento ; Jose Alberto Pereira ;
TYPE: Article, PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 48, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 24
NO MEU: ORCID
10
TÍTULO: Chemometric characterization of gamma irradiated chestnuts from Turkey  Full Text
AUTORES: Joao C M Barreira ; Amilcar L Antonio; Tugba Gunaydi; Hasan Alkan; Albino Bento ; Luisa L Botelho; Isabel C F R Ferreira ;
TYPE: Article, PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: 12th Tihany Symposium on Radiation Chemistry in RADIATION PHYSICS AND CHEMISTRY, VOLUME: 81, NÚMERO: 9
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef
NO MEU: ORCID
Página 1 de 6. Total de resultados: 58.