Ana Teresa Sanches Silva
AuthID: R-000-KYX
1
TÃTULO: Unveiling techniques and exploring the potential of Myconutraceticals: Analyzing current applications and future prospects Full Text
AUTORES: Thakur, Monika; Andola, Harish Chandra; Silva, Ana Sanches;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 466
AUTORES: Thakur, Monika; Andola, Harish Chandra; Silva, Ana Sanches;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 466
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TÃTULO: Lavender essential oils as natural food protectants: myth or a viable substitute?
AUTORES: Kumar, Dheeraj; Samota, Mahesh K.; Roy, Somnath; Silva, Ana Sanches; Pandey, Abhay K.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: SUSTAINABLE FOOD TECHNOLOGY
AUTORES: Kumar, Dheeraj; Samota, Mahesh K.; Roy, Somnath; Silva, Ana Sanches; Pandey, Abhay K.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: SUSTAINABLE FOOD TECHNOLOGY
3
TÃTULO: Peanuts (Arachis hypogaea L.) and Mycotoxins: Analytical Approaches, Prevalence, and Innovative Detoxification
AUTORES: Melo, Beatriz; Robalo, Joao; Ramos, Fernando; Silva, Ana Sanches;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOODS, VOLUME: 14, NÚMERO: 5
AUTORES: Melo, Beatriz; Robalo, Joao; Ramos, Fernando; Silva, Ana Sanches;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOODS, VOLUME: 14, NÚMERO: 5
4
TÃTULO: Flaxseed in Diet: A Comprehensive Look at Pros and Cons Full Text
AUTORES: Duarte, Sara; Shah, Muhammad Ajmal; Sanches Silva, Ana;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 30, NÚMERO: 6
AUTORES: Duarte, Sara; Shah, Muhammad Ajmal; Sanches Silva, Ana;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 30, NÚMERO: 6
5
TÃTULO: Development of functional muffins enriched with lemon by-products as sources of Bioactive compounds
AUTORES: Ana Rita Soares Mateus; Angelina Pena; Ana Sanches Silva;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Food Chemistry Advances, VOLUME: 7
AUTORES: Ana Rita Soares Mateus; Angelina Pena; Ana Sanches Silva;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Food Chemistry Advances, VOLUME: 7
6
TÃTULO: Impact of Photoselective Nets on Phenolic Composition and Antioxidant Capacity in Different Apple Cultivars Under the Same Edaphoclimatic Conditions Full Text
AUTORES: Teixeira, Joao David; de Sousa, Miguel Leao; Barros, Silvia Cruz; Parpot, Pier; Almeida, Carina; Silva, Ana Sanches;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 30, NÚMERO: 9
AUTORES: Teixeira, Joao David; de Sousa, Miguel Leao; Barros, Silvia Cruz; Parpot, Pier; Almeida, Carina; Silva, Ana Sanches;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 30, NÚMERO: 9
7
TÃTULO: Pyrrolizidine Alkaloids in Foods, Herbal Drugs, and Food Supplements: Chemistry, Metabolism, Toxicological Significance, Analytical Methods, Occurrence, and Challenges for Future Full Text
AUTORES: Bruna Tábuas; Sílvia Cruz Barros; Catarina Diogo; Carlos Cavaleiro; Ana Sanches Silva;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Toxins, VOLUME: 16, NÚMERO: 2
AUTORES: Bruna Tábuas; Sílvia Cruz Barros; Catarina Diogo; Carlos Cavaleiro; Ana Sanches Silva;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Toxins, VOLUME: 16, NÚMERO: 2
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TÃTULO: Development and validation of an analytical method based on QuEChERS followed by UHPLC-ToF-MS for the determination of tropane alkaloids in buckwheat (Fagopyrum esculentum L.) and buckwheat products
AUTORES: Mateus, Ana Rita Soares; Crisafulli, Carmen; Barros, Silvia Cruz; Pena, Angelina; Silva, Ana Sanches;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A-CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE & RISK ASSESSMENT, VOLUME: 41, NÚMERO: 6
AUTORES: Mateus, Ana Rita Soares; Crisafulli, Carmen; Barros, Silvia Cruz; Pena, Angelina; Silva, Ana Sanches;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A-CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE & RISK ASSESSMENT, VOLUME: 41, NÚMERO: 6
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TÃTULO: Natural pigments from food wastes: New approaches for the extraction and encapsulation
AUTORES: Cazon, Patricia; Silva, Ana Sanches;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: CURRENT OPINION IN GREEN AND SUSTAINABLE CHEMISTRY, VOLUME: 47
AUTORES: Cazon, Patricia; Silva, Ana Sanches;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: CURRENT OPINION IN GREEN AND SUSTAINABLE CHEMISTRY, VOLUME: 47
10
TÃTULO: Unveiling the potential of bioactive compounds in vegetable and fruit by-products: Exploring phytochemical properties, health benefits, and industrial
AUTORES: Mateus, Ana Rita Soares; Pena, Angelina; Sanches Silva, Ana;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: CURRENT OPINION IN GREEN AND SUSTAINABLE CHEMISTRY, VOLUME: 48
AUTORES: Mateus, Ana Rita Soares; Pena, Angelina; Sanches Silva, Ana;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: CURRENT OPINION IN GREEN AND SUSTAINABLE CHEMISTRY, VOLUME: 48