Paulo Jorge Fernandes da Costa
AuthID: R-000-PRK
1
TÃTULO: Exoskeletons Development: Military Load Effort Analysis in an Operational Environment
AUTORES: Quinto, Luis; Santos, Joni; Fernandes, Paulo; Lucena, Rui; Silva, Miguel; Simões, P. ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: 20th International Probabilistic Workshop (IPW) in 20TH INTERNATIONAL PROBABILISTIC WORKSHOP, IPW 2024, VOLUME: 494
AUTORES: Quinto, Luis; Santos, Joni; Fernandes, Paulo; Lucena, Rui; Silva, Miguel; Simões, P. ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: 20th International Probabilistic Workshop (IPW) in 20TH INTERNATIONAL PROBABILISTIC WORKSHOP, IPW 2024, VOLUME: 494
2
TÃTULO: Simultaneous determination of N-methyl carbamate residues in pork tissues based on ultrasound assisted QuEChERS-dSPE extraction followed by reversed phase LC-FLD analysis Full Text
AUTORES: Sousa, JF ; Barros, JN; Fernandes, P; Perestrelo, R ; Camara, JS;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 144
AUTORES: Sousa, JF ; Barros, JN; Fernandes, P; Perestrelo, R ; Camara, JS;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, VOLUME: 144
3
TÃTULO: High-Throughput Analytical Strategy Based on Modified QuEChERS Extraction and Dispersive Solid-Phase Extraction Clean-up Followed by Liquid Chromatography-Triple-Quadrupole Tandem Mass Spectrometry for Quantification of Multiclass Mycotoxins in Cereals Full Text
AUTORES: Paulo J Fernandes; Nelson Barros; Jose L Santo; Jose S Camara ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD ANALYTICAL METHODS, VOLUME: 8, NÚMERO: 4
AUTORES: Paulo J Fernandes; Nelson Barros; Jose L Santo; Jose S Camara ;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: FOOD ANALYTICAL METHODS, VOLUME: 8, NÚMERO: 4
4
TÃTULO: Repercussions of growth path on carcass characteristics, meat colour and shear force in Alentejana bulls
AUTORES: Costa, P; Simoes, JA; Costa, ASH; Lemos, JPC; Navas, D; Hocquette, JF; Calkins, CR; Bessa, RJB;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: ANIMAL, VOLUME: 9, NÚMERO: 8
AUTORES: Costa, P; Simoes, JA; Costa, ASH; Lemos, JPC; Navas, D; Hocquette, JF; Calkins, CR; Bessa, RJB;
PUBLICAÇÃO: 2015, FONTE: ANIMAL, VOLUME: 9, NÚMERO: 8
5
TÃTULO: The combination of arginine and leucine supplementation of reduced crude protein diets for boars increases eating quality of pork
AUTORES: Madeira, MS; Alfaia, CM; Costa, P; Lopes, PA; Lemos, JPC; Bessa, RJB; Prates, JAM;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE, VOLUME: 92, NÚMERO: 5
AUTORES: Madeira, MS; Alfaia, CM; Costa, P; Lopes, PA; Lemos, JPC; Bessa, RJB; Prates, JAM;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: JOURNAL OF ANIMAL SCIENCE, VOLUME: 92, NÚMERO: 5
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6
TÃTULO: Bullet timetabler education: Latest improvements towards a more efficient timetabling
AUTORES: Fernandes, P; Pereira, CS; Barbosa, A;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: 10th International Conference on the Practice and Theory of Automated Timetabling, PATAT 2014 in PATAT 2014 - Proceedings of the 10th International Conference on the Practice and Theory of Automated Timetabling
AUTORES: Fernandes, P; Pereira, CS; Barbosa, A;
PUBLICAÇÃO: 2014, FONTE: 10th International Conference on the Practice and Theory of Automated Timetabling, PATAT 2014 in PATAT 2014 - Proceedings of the 10th International Conference on the Practice and Theory of Automated Timetabling
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7
TÃTULO: A survey of the occurrence of ochratoxin A in Madeira wines based on a modified QuEChERS extraction procedure combined with liquid chromatography-triple quadrupole tandem mass spectrometry Full Text
AUTORES: Paulo J Fernandes; Nelson Barros; Jose S Camara ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 54, NÚMERO: 1
AUTORES: Paulo J Fernandes; Nelson Barros; Jose S Camara ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FOOD RESEARCH INTERNATIONAL, VOLUME: 54, NÚMERO: 1
8
TÃTULO: Direct supplementation of diet is the most efficient way of enriching broiler meat with n-3 long-chain polyunsaturated fatty acids Full Text
AUTORES: Ribeiro, T; Lordelo, MM; Alves, SP; Bessa, RJB; Costa, P; Lemos, JPC; Ferreira, LMA; Fontes, CMGA; Prates, JAM;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: BRITISH POULTRY SCIENCE, VOLUME: 54, NÚMERO: 6
AUTORES: Ribeiro, T; Lordelo, MM; Alves, SP; Bessa, RJB; Costa, P; Lemos, JPC; Ferreira, LMA; Fontes, CMGA; Prates, JAM;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: BRITISH POULTRY SCIENCE, VOLUME: 54, NÚMERO: 6
9
TÃTULO: A survey on the occurrence of ochratoxin A in feeds for swine and laying hens Full Text
AUTORES: Martins, HM; Almeida, I; Camacho, C; Costa, JM; Bernardo, F;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Mycotoxin Research, VOLUME: 28, NÚMERO: 2
AUTORES: Martins, HM; Almeida, I; Camacho, C; Costa, JM; Bernardo, F;
PUBLICAÇÃO: 2012, FONTE: Mycotoxin Research, VOLUME: 28, NÚMERO: 2
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10
TÃTULO: JOINT ASSESSMENT OF OFFSHORE WIND AND WAVE ENERGY RESOURCES FOR THE PORTUGUESE PILOT ZONE
AUTORES: Teresa T Pontes; Paulo Costa; Miguel Bruck; Anabela Carvalho;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: 28th International Conference on Ocean, Offshore and Arctic Engineering in OMAE 2009, VOL 4, PTS A AND B, VOLUME: 4, NÚMERO: PART B
AUTORES: Teresa T Pontes; Paulo Costa; Miguel Bruck; Anabela Carvalho;
PUBLICAÇÃO: 2009, FONTE: 28th International Conference on Ocean, Offshore and Arctic Engineering in OMAE 2009, VOL 4, PTS A AND B, VOLUME: 4, NÚMERO: PART B