1
TÍTULO: Impacto of foods replacement within western diet meal on inflammation a foodomics Approach
AUTORES: Mafalda Ribeiro; Marta Silva; Miguel Faria; Zita Martins; Olga Viegas; Madelana Sobral; Rebeca Cruz; Susana Casal ; Isabel Ferreira;
PUBLICAÇÃO: 2021
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2
TÍTULO: Effect of olive leaf incorporation during the industrial extraction of cv. Arbequina Olive oils on their quality and bioactive composition
AUTORES: Ítala Marx; Nuno Rodrigues; Ana C Veloso ; Rebeca Cruz; Susana Casal ; J.A. Pereira; António M Peres;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: 18th Euro Fed Lipid Congress and Expo: For a Helathy and Sustainable World
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3
TÍTULO: Azeites da cv. ‘Galega Vulgar’: influência da região de origem nas suas caraterísticas
AUTORES: Nuno Rodrigues; Fátima Peres; Conceição Vitorino; António M Peres; Rebeca Cruz; Susana Casal ; J.A. Pereira;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: 9º Simpósio Nacional de Olivicultura: livro de resumos
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5
TÍTULO: Caracterização morfológica e química de frutos de diferentes variedades de amêndoa doce
AUTORES: Márcio A B S Capelo; Nuno Rodrigues; Teresa Pinho; Rebeca Cruz; Filipa Queirós; Susana Casal ; J.A. Pereira;
PUBLICAÇÃO: 2017
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6
TÍTULO: Contribution for the characterization of olive oils of the Douro region (Portugal)
AUTORES: Nuno Rodrigues; Susana Casal ; Rebeca Cruz; António M Peres; Francisco Pavão; J.A. Pereira;
PUBLICAÇÃO: 2017, FONTE: Simposium Expoliva 2017
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7
TÍTULO: Trans-fatty acids in Portuguese food products
AUTORES: Susana Casal ; Rebeca Cruz; Nádia Costa; Pedro Graça; João Breda;
PUBLICAÇÃO: 2016, FONTE: Trans-fatty acids in Portuguese food products
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8
TÍTULO: Effect of fresh and composted espresso spent coffee on soil and Lactuca sativa L. mineral composition
AUTORES: Teresa Gomes; Rebeca Cruz; J.A. Pereira; Elsa Ramalhosa; Susana Casal ; Paula Baptista;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: FV2013 - XIII Congresso Luso-Espanhol de Fisiologia Vegetal
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9
TÍTULO: Espresso coffee residues in horticultural improvement
AUTORES: Rebeca Cruz; Simone Morais; Eulália Mendes; J.A. Pereira; Paula Baptista; Elsa Ramalhosa; Susana Casal ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: XXIII Encontro Nacional da SPQ – Desafios em Química
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10
TÍTULO: Pine nuts authenticity in the Portuguese market
AUTORES: Carla Santos; Bruno Porfírio; Anaísa Silva; Miguel Faria; Rebeca Cruz; Elsa Ramalhosa; J.A. Pereira; Sara C Cunha; Susana Casal ;
PUBLICAÇÃO: 2013, FONTE: XXIII Encontro Nacional da SPQ – Desafios em Química
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