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António Manuel Coelho Lino Peres
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2001
2000
1999
1998
1997
1996
1995
1994
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Título Dsc
Results:
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30
40
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Publicações Confirmadas: 127
1
TÃTULO:
A Lab-Made E-Nose-MOS Device for Assessing the Bacterial Growth in a Solid Culture Medium
Full Text
AUTORES:
Dias, Teresa
; Santos, Vitor S.; Zorgani, Tarek; Ferreiro, Nuno; Rodrigues, Ana I.; Zaghdoudi, Khalil;
Veloso, Ana C. A.
;
Peres, Antonio M.
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
BIOSENSORS-BASEL,
VOLUME:
13,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
3
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
2
TÃTULO:
Developing Predictive Models under Controlled Conditions for the Selection of New Genotypes That Are Less Susceptible to Bactrocera oleae (Rossi) in Table Olive (Olea europaea L.) Breeding Programs
AUTORES:
Antonio González Fernández; Pilar Rallo;
António Peres
;
José Alberto Pereira
; Ana Morales Sillero;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
Agronomy,
VOLUME:
13,
NÚMERO:
12
INDEXADO EM:
Scopus
CrossRef
:
1
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
3
TÃTULO:
Geographical discrimination of olive oils from Cv. `Galega Vulgar'
Full Text
AUTORES:
Rodrigues, Nuno; Peres, Fatima;
Susana Casal
; Santamaria Echart, Arantzazu;
Barreiro, Filomena
;
Peres, Antonio M.
; Pereira, Jose Alberto;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
398
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
2
Handle
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
4
TÃTULO:
Influence of Interannual Climate Conditions on the Composition of Olive Oil from Centenarian Olive Trees
AUTORES:
Bortoluzzi, Leticia;
Susana Casal
;
Cruz, Rebeca
;
Peres, Antonio M.
;
Baptista, Paula
;
Rodrigues, Nuno
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
AGRONOMY-BASEL,
VOLUME:
13,
NÚMERO:
12
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
5
TÃTULO:
Study of binary mixtures of Tribulus terrestris extract and Quillaja bark saponin as oil-in-water nanoemulsion emulsifiers
Full Text
AUTORES:
Schreiner, Tatiana B.; Santamaria Echart, Arantzazu;
Peres, Antonio M.
;
Dias, Madalena M.
; Pinho, Simao P.;
Barreiro, Maria Filomena
;
PUBLICAÇÃO:
2023
,
FONTE:
JOURNAL OF SURFACTANTS AND DETERGENTS,
VOLUME:
27,
NÚMERO:
1
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
1
NO MEU:
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|
CIÊNCIAVITAE
6
TÃTULO:
An Electronic Nose as a Non-Destructive Analytical Tool to Identify the Geographical Origin of Portuguese Olive Oils from Two Adjacent Regions
Full Text
AUTORES:
Rodrigues, Nuno; Ferreiro, Nuno;
Veloso, Ana C. A.
;
Pereira, Jose A.
;
Peres, Antonio M.
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
SENSORS,
VOLUME:
22,
NÚMERO:
24
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
7
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
7
TÃTULO:
An electronic tongue as a tool for assessing the impact of carotenoids' fortification on <i>cv</i>. Arbequina olive oils
Full Text
AUTORES:
Murillo Cruz, MC; Rodrigues, N; Bermejo Román, R;
Veloso, ACA
; Pereira, JA;
Peres, AM
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY,
VOLUME:
248,
NÚMERO:
5
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
4
Handle
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
8
TÃTULO:
Does water addition during the industrial milling phase affect the chemical-sensory quality of olive oils? The case of cv. Arbequina oils
Full Text
AUTORES:
Marx, Itala M. G.;
Susana Casal
; Rodrigues, Nuno;
Cruz, Rebeca
;
Veloso, Ana C. A.
; Pereira, Jose A.;
Peres, Antonio M.
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
FOOD CHEMISTRY,
VOLUME:
395
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
4
Handle
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
9
TÃTULO:
Effect of Extraction Method on the Bioactive Composition, Antimicrobial Activity and Phytotoxicity of Pomegranate By-Products
AUTORES:
Campos, Lara
;
Seixas, Luana
; Dias, Susana;
Peres, Antonio M.
;
Veloso, Ana C. A.
;
Henriques, Marta
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
FOODS,
VOLUME:
11,
NÚMERO:
7
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
12
NO MEU:
ORCID
|
CIÊNCIAVITAE
10
TÃTULO:
Enose Lab Made with Vacuum Sampling: Quantitative Applications
AUTORES:
Teixeira, Guilherme G.;
Peres, Antonio M.
; Estevinho, Leticia; Geraldes, Pedro; Garcia Cabezon, Cristina; Martin Pedrosa, Fernando; Luz Rodriguez Mendez, Maria;
Dias, Luis G.
;
PUBLICAÇÃO:
2022
,
FONTE:
CHEMOSENSORS,
VOLUME:
10,
NÚMERO:
7
INDEXADO EM:
Scopus
WOS
CrossRef
:
6
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CIÊNCIAVITAE
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