Clara Cecilia Santana de Sousa
AuthID: R-000-3RA
1
TÃTULO: Machine Learning-Based Spectral Analyses for Camellia japonica Cultivar Identification Full Text
AUTORES: Rodrigues, Pedro Miguel; Sousa, Clara;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 30, NÚMERO: 3
AUTORES: Rodrigues, Pedro Miguel; Sousa, Clara;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 30, NÚMERO: 3
2
TÃTULO: Effects of Glyoxylic Acid on Metabolism and Ripening of 'Rocha' Pears Treated with 1-MCP
AUTORES: Dias, Cindy; Sousa, Clara; Vasconcelos, Marta W.; Ferrante, Antonio; Pintado, Manuela;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: HORTICULTURAE, VOLUME: 11, NÚMERO: 3
AUTORES: Dias, Cindy; Sousa, Clara; Vasconcelos, Marta W.; Ferrante, Antonio; Pintado, Manuela;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: HORTICULTURAE, VOLUME: 11, NÚMERO: 3
3
TÃTULO: Near-Infrared Spectroscopy Machine-Learning Spectral Analysis Tool for Blueberries (Vaccinium corymbosum) Cultivar Discrimination
AUTORES: Ribeiro, Pedro; Barbosa, Maria Ines; Sousa, Clara; Rodrigues, Pedro Miguel;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOODS, VOLUME: 14, NÚMERO: 8
AUTORES: Ribeiro, Pedro; Barbosa, Maria Ines; Sousa, Clara; Rodrigues, Pedro Miguel;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOODS, VOLUME: 14, NÚMERO: 8
4
TÃTULO: Cookie composition analysis by Fourier transform near infrared spectroscopy coupled to chemometric analysis Full Text
AUTORES: Quintelas, Cristina; Rodrigues, Claudia; Sousa, Clara; Ferreira, Eugenio C.; Amaral, Antonio L. ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 435
AUTORES: Quintelas, Cristina; Rodrigues, Claudia; Sousa, Clara; Ferreira, Eugenio C.; Amaral, Antonio L. ;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 435
5
TÃTULO: Discrimination and Quantification of Cotton and Polyester Textile Samples Using Near-Infrared and Mid-Infrared Spectroscopies
AUTORES: Paz, Maria Luis; Sousa, Clara;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 29, NÚMERO: 15
AUTORES: Paz, Maria Luis; Sousa, Clara;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 29, NÚMERO: 15
6
TÃTULO: Predicting iron deficiency and oxidative stress in Glycine max through Fourier transform infrared spectroscopy in a time-course experiment Full Text
AUTORES: Santos, Carla S.; Sousa, Clara; Bagheri, Maryam; Pinho, Simao; Vasconcelos, Marta W.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: PLANT AND SOIL, VOLUME: 496, NÚMERO: 1-2
AUTORES: Santos, Carla S.; Sousa, Clara; Bagheri, Maryam; Pinho, Simao; Vasconcelos, Marta W.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: PLANT AND SOIL, VOLUME: 496, NÚMERO: 1-2
7
TÃTULO: Near-Infrared Spectroscopy Applied to the Detection of Multiple Adulterants in Roasted and Ground Arabica Coffee
AUTORES: Couto, CD; Freitas Silva, O; Oliveira, EMM; Sousa, C; Susana Casal ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 1
AUTORES: Couto, CD; Freitas Silva, O; Oliveira, EMM; Sousa, C; Susana Casal ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 1
8
TÃTULO: Protein discrimination using erythrosin B-based GUMBOS in combination with UV-Vis spectroscopy and chemometrics Full Text
AUTORES: Azevedo, AMO; Sousa, C; Chen, M; Ayala, CE; Perez, RL; Santos, JLM ; Warner, IM; Saraiva, MLMFS ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: TALANTA, VOLUME: 240
AUTORES: Azevedo, AMO; Sousa, C; Chen, M; Ayala, CE; Perez, RL; Santos, JLM ; Warner, IM; Saraiva, MLMFS ;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: TALANTA, VOLUME: 240
9
TÃTULO: Anthocyanins, Carotenoids and Chlorophylls in Edible Plant Leaves Unveiled by Tandem Mass Spectrometry
AUTORES: Sousa, Clara;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 13
AUTORES: Sousa, Clara;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 13
10
TÃTULO: Cyanobacteria as Candidates to Support Mars Colonization: Growth and Biofertilization Potential Using Mars Regolith as a Resource Full Text
AUTORES: Macário, IPE; Veloso, T; Frankenbach, S; Serôdio, J; Passos, H ; Sousa, C; Gonçalves, FJM; Ventura, SPM; Pereira, JL;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Frontiers in Microbiology, VOLUME: 13
AUTORES: Macário, IPE; Veloso, T; Frankenbach, S; Serôdio, J; Passos, H ; Sousa, C; Gonçalves, FJM; Ventura, SPM; Pereira, JL;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: Frontiers in Microbiology, VOLUME: 13