1
TÍTULO: Grape stems as sources of tryptophan and selenium: Functional properties and antioxidant potential
AUTORES: Fernandes, Raquel; Medrano Padial, Concepcion; Dias Costa, Rui; Dominguez Perles, Raul; Botelho, Claudia; Fernandes, Ruben; Barros, Ana Novo ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOOD CHEMISTRY-X, VOLUME: 26
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TÍTULO: Bioactive Potential of a Grape Stem Blend: A Sustainable Approach to Skin Regeneration
AUTORES: Mónica Serra; Claudia Botelho; Diana Sousa; Hugo Almeida; Ana Casas; José António Teixeira; Ana Novo Barros ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Antioxidants, VOLUME: 14, NÚMERO: 3
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3
TÍTULO: Characterizing the phenolic composition and exploring the antioxidant, anti-cancer, and anti-inflammatory potential of medicinal plant infusions
AUTORES: Cláudia Botelho; Diana Ferreira Sousa; Javier Quero; Augusto Costa Barbosa; Catarina Teixeira Guedes; Paula Sampaio; María Jesús Rodríguez Yoldi; Pedro Ferreira Santos;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Pharmacological Research - Natural Products, VOLUME: 8
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4
TÍTULO: Stable and Functional Cosmetic Creams Enriched with Grape Stem Extract: A Sustainable Skincare Strategy
AUTORES: Serra, Monica; Botelho, Claudia; Almeida, Hugo; Casas, Ana; Teixeira, Jose Antonio; Barros, Ana Novo ;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 14, NÚMERO: 7
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TÍTULO: Microfluidic Flow-Focusing for Size-Controlled Formation of Cubosomes
AUTORES: Celso Ferreira; Margarida Barros; Marco Fornasier; Alexandre Chicharo; Claudia Botelho; Elisabete E Real Oliveira; Ulf Olsson; Bruno Silva;
PUBLICAÇÃO: 2025
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TÍTULO: Microfluidic Flow-Focusing for Size-Controlled Formation of Cubosomes
AUTORES: Celso Ferreira; Margarida Barros; Marco Fornasier; Alexandre Chicharo; Claudia Botelho; Elisabete E Real Oliveira; Ulf Olsson; Bruno Silva;
PUBLICAÇÃO: 2025
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TÍTULO: Development of Cytisus Flower Extracts with Antioxidant and Anti-Inflammatory Properties for Nutraceutical and Food Uses  Full Text
AUTORES: Alvaredo Lopez Vizcaino, Adela; Costa Barbosa, Augusto; Sampaio, Paula; del Rio, Pablo G.; Botelho, Claudia; Ferreira Santos, Pedro;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF MOLECULAR SCIENCES, VOLUME: 26, NÚMERO: 15
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8
TÍTULO: From Waste to Resource: Chemical Characterization of Olive Oil Industry By-Products for Sustainable Applications  Full Text
AUTORES: Roque, Maria de Lurdes; Botelho, Claudia; Barros, Ana Novo;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: MOLECULES, VOLUME: 30, NÚMERO: 15
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TÍTULO: Extraction of phenolic compounds from grape pomace using ohmic heating: Chemical composition, bioactivity and bioaccessibility  Full Text
AUTORES: Ferreira Santos, P.; Nobre, C.; Rodrigues, R. M.; Genisheva, Z.; Botelho, C.; Teixeira, J. A.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD CHEMISTRY, VOLUME: 436
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 15
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TÍTULO: Exploration of Polyphenols Extracted from Cytisus Plants and Their Potential Applications: A Review
AUTORES: Ferreira Sousa, Diana; Genisheva, Zlatina; Rodriguez Yoldi, Maria Jesus; Gullon, Beatriz; Costa, Carlos E.; Teixeira, Jose A. ; Botelho, Claudia M.; Ferreira Santos, Pedro;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ANTIOXIDANTS, VOLUME: 13, NÚMERO: 2
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