1
TÍTULO: Use of Black Pepper Essential Oil to Produce a Healthier Chicken Pâté
AUTORES: Rodrigues, Sandra S. Q.; Leite, Ana; Vasconcelos, Lia; Pereira, Etelvina; Seixas, Natalia L.; Estevinho, Leticia; Teixeira, Alfredo;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 15, NÚMERO: 4
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TÍTULO: Consumers' Sensory Profile and Understanding of Clean-Label Sausage. An Approach Using Ultra-Flash Profile and Check-All-That-Apply  Full Text
AUTORES: Sbardelotto, Paula Rabelo; Alfaro, Alexandre da Trindade; Teixeira, Alfredo; Mitterer Daltoe, Marina Leite;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: JOURNAL OF SENSORY STUDIES, VOLUME: 40, NÚMERO: 1
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TÍTULO: Exploring the Potential of Olive By-Products in Bísaro Pig Feed: Effects on the Chemical Compositions and Fatty Acid Profiles of Three Different Muscles
AUTORES: Jessica Paié Ribeiro; Victor Pinheiro; Cristina Guedes; Maria José Gomes; José Teixeira; Ana Leite; Lia Vasconcelos; Alfredo Teixeira; Divanildo Outor Monteiro;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: Foods, VOLUME: 14, NÚMERO: 5
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TÍTULO: Effect of melatonin implants on carcass characteristics and meat quality of slow-growing chickens
AUTORES: Nieto, J; Leite, A; Vasconcelos, L; Plaza, J; Abecia, JA; Revilla, I; Palacios, C; Teixeira, A;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: POULTRY SCIENCE, VOLUME: 104, NÚMERO: 5
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TÍTULO: From Waste to Sustainable Animal Feed: Incorporation of Olive Oil By-Products into the Diet of Bísaro Breed Pigs  Full Text
AUTORES: Paie Ribeiro, Jessica; Pinheiro, Victor; Guedes, Cristina; Gomes, Maria Jose; Teixeira, Jose; Teixeira, Alfredo; Outor Monteiro, Divanildo;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: SUSTAINABILITY, VOLUME: 17, NÚMERO: 7
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TÍTULO: Effects of Olive Cake on the Performance, Digestibility, Blood Parameters, and Intestinal Villi of Bísaro Pigs  Full Text
AUTORES: Paie Ribeiro, Jessica; Outor Monteiro, Divanildo; Guedes, Cristina; Gomes, Maria Jose; Teixeira, Jose; Teixeira, Alfredo; Pinheiro, Victor;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 15, NÚMERO: 8
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7
TÍTULO: A review of the use of oleogels to improve the quality of sheep and goat meat products
AUTORES: Teixeira, Alfredo; Leite, Ana; Vasconcelos, Lia; Rodrigues, Sandra S. Q.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS, VOLUME: 144
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TÍTULO: A Preliminary Evaluation of Sex and Dietary Field Pea Effects on Sensory Characteristics of Dry-Cured Loins  Full Text
AUTORES: Argemi Armengol, Immaculada; alvarez Rodriguez, Javier; Tor, Marc; Salada, Laura; Leite, Ana; Vasconcelos, Lia; Teixeira, Alfredo; Rodrigues, Sandra Sofia Quinteiro;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: ANIMALS, VOLUME: 14, NÚMERO: 5
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TÍTULO: Machine learning strategy for light lamb carcass classification using meat biomarkers  Full Text
AUTORES: Garcia Infante, M.; Castro Valdecantos, P.; Delgado Pertinez, M.; Teixeira, A.; Guzman, J. L.; Horcada, A.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD BIOSCIENCE, VOLUME: 59
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TÍTULO: Effectiveness of machine learning algorithms as a tool to meat traceability system. A case study to classify Spanish Mediterranean lamb carcasses
AUTORES: Garcia Infante, Manuel; Castro Valdecantos, Pedro; Delgado Pertinez, Manuel; Teixeira, Alfredo; Guzman, Jose Luis; Horcada, Alberto;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: FOOD CONTROL, VOLUME: 164
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