1
TÍTULO: Design thinking for food: Remote association as a creative tool in the context of the ideation of new rice-based meals
AUTORES: Castanho, Ana; Guerra, Manuela ; Brites, Carla; Oliveira, Jorge C.; Luís Miguel Cunha ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: INTERNATIONAL JOURNAL OF GASTRONOMY AND FOOD SCIENCE, VOLUME: 31
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 7 Unpaywall
2
TÍTULO: High beta-Glucans Oats for Healthy Wheat Breads: Physicochemical Properties of Dough and Breads
AUTORES: Astiz, Valentina; Guardianelli, Luciano Martin; Salinas, Maria Victoria; Brites, Carla; Puppo, Maria Cecilia;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 1
INDEXADO EM: Scopus WOS
3
TÍTULO: Improving gamma-Oryzanol and gamma-Aminobutyric Acid Contents in Rice Beverage Amazake Produced with Brown, Milled and Germinated Rices
AUTORES: Castanho, Ana; Pereira, Cristiana; Lageiro, Manuela; Oliveira, Jorge C.; Luís Miguel Cunha ; Brites, Carla;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 4
4
TÍTULO: White Lupine (Lupinus albus L.) Flours for Healthy Wheat Breads: Rheological Properties of Dough and the Bread Quality
AUTORES: Guardianelli, Luciano M.; Carbas, Bruna; Brites, Carla; Puppo, Maria C.; Salinas, Maria V.;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOODS, VOLUME: 12, NÚMERO: 8
INDEXADO EM: Scopus WOS
5
TÍTULO: Adaptation of the food choice questionnaire using a design thinking approach and application to rice consumption by the major European consumers  Full Text
AUTORES: Castanho, Ana; Brites, Carla; Rocha, Celia; Ana Pinto de Moura ; Oliveira, Jorge C.; Luís Miguel Cunha ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD QUALITY AND PREFERENCE, VOLUME: 110
INDEXADO EM: Scopus WOS CrossRef: 7 Unpaywall
6
TÍTULO: Development of Prediction Models for the Pasting Parameters of Rice Based on Near-Infrared and Machine Learning Tools
AUTORES: Sampaio, Pedro Sousa; Carbas, Bruna; Brites, Carla;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 13, NÚMERO: 16
INDEXADO EM: Scopus WOS
7
TÍTULO: Rice Bran Stabilisation and Oil Extraction Using the Microwave-Assisted Method and Its Effects on GABA and Gamma-Oryzanol Compounds
AUTORES: Reis, Nuria; Castanho, Ana; Lageiro, Manuela; Pereira, Cristiana; Brites, Carla Moita; Vaz Velho, Manuela;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 7
INDEXADO EM: Scopus WOS
8
TÍTULO: Editorial for the Special Issue, Quality Assay, Processing and Bio-Function of Rice Products
AUTORES: Ohtsubo, Ken'ichi; Brites, Carla Moita; Rosell, Cristina M.;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: Scopus WOS
9
TÍTULO: Germination of White and Red Quinoa Seeds: Improvement of Nutritional and Functional Quality of Flours
AUTORES: Martin Guardianelli, Luciano; Victoria Salinas, Maria; Brites, Carla; Cecilia Puppo, Maria;
PUBLICAÇÃO: 2022, FONTE: FOODS, VOLUME: 11, NÚMERO: 20
INDEXADO EM: Scopus WOS
10
TÍTULO: Use of Artificial Neural Network Model for Rice Quality Prediction Based on Grain Physical Parameters
AUTORES: Sampaio, PS; Almeida, AS; Brites, CM;
PUBLICAÇÃO: 2021, FONTE: FOODS, VOLUME: 10, NÚMERO: 12
INDEXADO EM: WOS
Página 1 de 3. Total de resultados: 24.