Pedro Manuel Geada Borda de Água
AuthID: R-001-JX7
1
TÃTULO: Influence of Plasmonic Thin-Film-Coated Photobioreactors on Microalgal Biomass Composition
AUTORES: Pereira, Francisco; Vicente, Antonio A. ; Vaz, Filipe ; Borges, Joel ; Geada, Pedro;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: ACS SUSTAINABLE CHEMISTRY & ENGINEERING
AUTORES: Pereira, Francisco; Vicente, Antonio A. ; Vaz, Filipe ; Borges, Joel ; Geada, Pedro;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: ACS SUSTAINABLE CHEMISTRY & ENGINEERING
2
TÃTULO: Harnessing artificial intelligence for enhanced environmental, social, and governance reporting: A new paradigm in corporate transparency
AUTORES: Anacleto Correia; Pedro B Água;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Corporate governance: Research and advanced practices
AUTORES: Anacleto Correia; Pedro B Água;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Corporate governance: Research and advanced practices
INDEXADO EM:
CrossRef

3
TÃTULO: The downside of board diversity: Landscapes and challenges
AUTORES: Pedro B Água; Anacleto Correia;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Corporate governance: Research and advanced practices
AUTORES: Pedro B Água; Anacleto Correia;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: Corporate governance: Research and advanced practices
INDEXADO EM:
CrossRef

4
TÃTULO: Multivariable optimization process of heterotrophic growth of Chlorella vulgaris Full Text
AUTORES: Geada, Pedro; Francisco, Diogo; Pereira, Francisco; Maciel, Filipe; Madureira, Leandro; Barros, Ana; Silva, Joana L.; Vicente, Antonio A. ; Teixeira, Jose A. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, VOLUME: 138
AUTORES: Geada, Pedro; Francisco, Diogo; Pereira, Francisco; Maciel, Filipe; Madureira, Leandro; Barros, Ana; Silva, Joana L.; Vicente, Antonio A. ; Teixeira, Jose A. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: FOOD AND BIOPRODUCTS PROCESSING, VOLUME: 138
5
TÃTULO: Systems biology's role in leveraging microalgal biomass potential: Current status and future perspectives Full Text
AUTORES: Cunha, Emanuel; Sousa, Vitor; Geada, Pedro; Teixeira, Jose A. ; Vicente, Antonio A. ; Dias, Oscar ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ALGAL RESEARCH-BIOMASS BIOFUELS AND BIOPRODUCTS, VOLUME: 69
AUTORES: Cunha, Emanuel; Sousa, Vitor; Geada, Pedro; Teixeira, Jose A. ; Vicente, Antonio A. ; Dias, Oscar ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ALGAL RESEARCH-BIOMASS BIOFUELS AND BIOPRODUCTS, VOLUME: 69
6
TÃTULO: Optimization of supply chain operations: minimize storage flows based on the location of the products
AUTORES: agua, Pedro B.; Delaunay, Rodrigo; Frias, Armindo;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: DIRECCION Y ORGANIZACION, VOLUME: 79
AUTORES: agua, Pedro B.; Delaunay, Rodrigo; Frias, Armindo;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: DIRECCION Y ORGANIZACION, VOLUME: 79
INDEXADO EM:
WOS

7
TÃTULO: Evaluation of efficiency of disruption methods for Coelastrella sp. in order to obtain high yields of biochemical compounds release Full Text
AUTORES: Loureiro, Luis; Machado, Luis; Geada, Pedro; Vasconcelos, Vitor ; Vicente, Antonio A. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ALGAL RESEARCH-BIOMASS BIOFUELS AND BIOPRODUCTS, VOLUME: 73
AUTORES: Loureiro, Luis; Machado, Luis; Geada, Pedro; Vasconcelos, Vitor ; Vicente, Antonio A. ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: ALGAL RESEARCH-BIOMASS BIOFUELS AND BIOPRODUCTS, VOLUME: 73
8
TÃTULO: Artificial intelligence to enhance corporate governance: A conceptual framework
AUTORES: Anacleto Correia ; Pedro B Água;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Corporate Board: Role, Duties and Composition, VOLUME: 19, NÚMERO: 1
AUTORES: Anacleto Correia ; Pedro B Água;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: Corporate Board: Role, Duties and Composition, VOLUME: 19, NÚMERO: 1
INDEXADO EM:
CrossRef

9
TÃTULO: Enhancing corporate governance: A conceptual approach to artificial intelligence usage
AUTORES: Anacleto Correia ; Pedro B Água;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: New outlooks for the scholarly research in corporate governance
AUTORES: Anacleto Correia ; Pedro B Água;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: New outlooks for the scholarly research in corporate governance
INDEXADO EM:
CrossRef

10
TÃTULO: Optimization of Pavlova gyrans biomass production and the fatty acid profile using a two-step approach
AUTORES: Maciel, Filipe; Couto, Daniela; Geada, Pedro; Pereira, Hugo; Teixeira, Jose; Domingues, M. Rosario; Silva, Joana; Vicente, Antonio ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: SUSTAINABLE FOOD TECHNOLOGY, VOLUME: 1, NÚMERO: 6
AUTORES: Maciel, Filipe; Couto, Daniela; Geada, Pedro; Pereira, Hugo; Teixeira, Jose; Domingues, M. Rosario; Silva, Joana; Vicente, Antonio ;
PUBLICAÇÃO: 2023, FONTE: SUSTAINABLE FOOD TECHNOLOGY, VOLUME: 1, NÚMERO: 6