Vanessa Paula
AuthID: R-00H-X90
1
TÃTULO: The Effect of Incorporating Fermented Elderberries (Sambucus nigra) into Bread: Quality, Shelf Life, and Biological Enhancement
AUTORES: Seixas, Natalia L.; Paula, Vanessa B.; Dias, Teresa; Dias, Luis G.; Estevinho, Leticia M.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOODS, VOLUME: 14, NÚMERO: 5
AUTORES: Seixas, Natalia L.; Paula, Vanessa B.; Dias, Teresa; Dias, Luis G.; Estevinho, Leticia M.;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: FOODS, VOLUME: 14, NÚMERO: 5
2
TÃTULO: Phenolic Class Analysis in Honey: Comparison of Classical and Single UV Spectrum Methodologies
AUTORES: Paula, Vanessa B.; Sousa Dias, Miguel L.; Seixas, Natalia L.; Combarros Fuertes, Patricia; Estevinho, Leticia M.; Dias, Luis G.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: PROCESSES, VOLUME: 12, NÚMERO: 10
AUTORES: Paula, Vanessa B.; Sousa Dias, Miguel L.; Seixas, Natalia L.; Combarros Fuertes, Patricia; Estevinho, Leticia M.; Dias, Luis G.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: PROCESSES, VOLUME: 12, NÚMERO: 10