Natalia Seixas
AuthID: R-00K-TTF
1
TÃTULO: Use of Black Pepper Essential Oil to Produce a Healthier Chicken Pâté
AUTORES: Rodrigues, Sandra S. Q. ; Leite, Ana; Vasconcelos, Lia; Pereira, Etelvina; Seixas, Natalia L.; Estevinho, Leticia; Teixeira, Alfredo;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 15, NÚMERO: 4
AUTORES: Rodrigues, Sandra S. Q. ; Leite, Ana; Vasconcelos, Lia; Pereira, Etelvina; Seixas, Natalia L.; Estevinho, Leticia; Teixeira, Alfredo;
PUBLICAÇÃO: 2025, FONTE: APPLIED SCIENCES-BASEL, VOLUME: 15, NÚMERO: 4
2
TÃTULO: Phenolic Class Analysis in Honey: Comparison of Classical and Single UV Spectrum Methodologies
AUTORES: Paula, Vanessa B.; Sousa Dias, Miguel L.; Seixas, Natalia L.; Combarros Fuertes, Patricia; Estevinho, Leticia M.; Dias, Luis G.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: PROCESSES, VOLUME: 12, NÚMERO: 10
AUTORES: Paula, Vanessa B.; Sousa Dias, Miguel L.; Seixas, Natalia L.; Combarros Fuertes, Patricia; Estevinho, Leticia M.; Dias, Luis G.;
PUBLICAÇÃO: 2024, FONTE: PROCESSES, VOLUME: 12, NÚMERO: 10